mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 14, 2008, 12:22
New Member Group

Čau,

Pēdējo 5 dienu laikā es regulāri saņemt "Server not found" message ik 5-10 klikšķi gan Mozilla un IE. Internets joprojām "strādā", bet tas ir lēns, un kā jau teicu šo ziņu pārādās diezgan bieži. Šajā comp, kas izpaužas ziņa ir savienotas ar bezvadu. Dators, kas ir savienots ar modemu nesaņem šo ziņu though. Please help ASAP, šī ir ļoti kaitinošas. Es esmu vista. Pateicība
Old Aprīlis 14, 2008, 13:02
Donors Group

Jums ir viens "dators, kas ir savienots ar modemu", un otrais dators savienots ar pirmo datoru, bezvadu, un otrais dators ir problēma? Esmu lasījusi, ka labi?

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Aprīlis 14, 2008, 13:12
Donors Group

izklausās labi spot labi virus / spyware skenē, ja tā doesn't atrast kaut ko mēģināt pārinstalēt bezvadu vadītājiem vai mabye Jūsu nesaņem labu bezvadu signel

Mana sistēma: ubr spēļu dators

Processor (s):
Q6600 G0 @ akciju atdzesēts ac saldētava
Motherboard:
gigabaits ep45 ds3r
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 800
Graphics Card (s):
4.870 1gb
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + krāsotas CASE W / 1kw ANTEC
Dzesēšana:
2 120mm ventilatori 4 80mm ventilatorus un hdd
Tīkla / Internets:
divi gigabaiti lan
Monitor (s):
24 "ACER
Operating System (s):
windows xp
Old Aprīlis 14, 2008, 13:12
New Member Group

Žēl, ja tas nav jēgas, es biju writting to ātri pirms pusdienām bija vairāk nekā darbā. Ko es domāju, ir viens galvenais dators ir savienots ar router / modem, un ka dators nav problēmu. Es esmu savienots ar internetu bez vadiem no router, kas ir uz galvenās datora. Hoep, ka ir jēga.
Old Aprīlis 14, 2008, 13:23
Donors Group

Es domāju, ka tā ....
Old Aprīlis 14, 2008, 13:34
Donors Group

Vai jūs pārbaudīt signāla līmenis wirelessed datoru? Jūsu simptomi ir tas, ko jūs gaidījāt, ja Jums ir ļoti zemas pakāpes bezvadu savienojumu ar bezvadu maršrutētāju. Parasti tur ir jo sistēmas teknē parādot savu savienojuma kvalitātes indikators.
Old Aprīlis 14, 2008, 14:03
New Member Group

Mana signāla stiprums ir lielisks un man ir skenēti vīrusa "pārinstalēta mans bezvadu adapteris un resetted manu bezvadu maršrutētāju. Parasti es nevaru skaitlis kaut kas līdzīgs šim noteikti, bet šoreiz es nevaru, tiešām dīvaini.
Old Aprīlis 14, 2008, 15:52
Donors Group

Mēs varam sašaurināt kur glitch ir. ISP ir labi, jo dators # 1 neredz nekādu problēmu. Router ir labi, dhcp un dns visi ir labi vai jūs nekad redzēt neko. Signāla stiprums soda nauda, tāpēc es domāju, ka mēs varam pieņemt, tur neviena savienojuma glitch (kaut gan būtu, ja jūs vēlaties bojātu savas uzlabotās pakešu uzstādījumus, nav viegli lieta ir izdarīts). Jūsu atbilde ir lēns, un dažos tās reizes out. Jūs esat skenēti un pārbaudīt savu AV un Adware nav tīrs. Es domāju, ka atstāj augstu sarakstu aizdomās turamo procesa bloķēta par 100% procesoru izmantošanu un jūs nezināt, tas ir tur.

Vieta iet meklēt tā darbības pārraudzību. Es nekad neesmu redzējis Vista, bet es esmu pārliecināts, ka jūs varēsiet atrast, ja jums izskatīties un Google mazliet. Ctrl-Alt-Del to Task Manager un noklikšķiniet Performance Monitor tab. Ja jūs varat redzēt procesu, veicot visus jūsu CPU viņiem īstenot savu nosaukumu, nogalināt to un redzēt, ja lietas noskaidrot.
Old Aprīlis 14, 2008, 18:52
New Member Group

Yeah es pārbaudīju, ka noteikti, bet nav vaininieks ir process, kas ir ēšanas prom pie CPU un tā procentus.
Old Aprīlis 14, 2008, 22:20
New Member Group

Šeit ir atjaunināt, es savienots cita datora uz manu bezvadu un ka nebija nekādas problēmas, ko tik jebkad. Tātad, ko kādreiz tā tas ir, jo ar savu datoru tikai.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.