![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Čau,
Pēdējo 5 dienu laikā es regulāri saņemt "Server not found" message ik 5-10 klikšķi gan Mozilla un IE. Internets joprojām "strādā", bet tas ir lēns, un kā jau teicu šo ziņu pārādās diezgan bieži. Šajā comp, kas izpaužas ziņa ir savienotas ar bezvadu. Dators, kas ir savienots ar modemu nesaņem šo ziņu though. Please help ASAP, šī ir ļoti kaitinošas. Es esmu vista. Pateicība |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jums ir viens "dators, kas ir savienots ar modemu", un otrais dators savienots ar pirmo datoru, bezvadu, un otrais dators ir problēma? Esmu lasījusi, ka labi?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
izklausās labi spot labi virus / spyware skenē, ja tā doesn't atrast kaut ko mēģināt pārinstalēt bezvadu vadītājiem vai mabye Jūsu nesaņem labu bezvadu signel
|
|||
|
|||
|
Žēl, ja tas nav jēgas, es biju writting to ātri pirms pusdienām bija vairāk nekā darbā. Ko es domāju, ir viens galvenais dators ir savienots ar router / modem, un ka dators nav problēmu. Es esmu savienots ar internetu bez vadiem no router, kas ir uz galvenās datora. Hoep, ka ir jēga.
|
|
|
|||
|
|||
|
Es domāju, ka tā ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Vai jūs pārbaudīt signāla līmenis wirelessed datoru? Jūsu simptomi ir tas, ko jūs gaidījāt, ja Jums ir ļoti zemas pakāpes bezvadu savienojumu ar bezvadu maršrutētāju. Parasti tur ir jo sistēmas teknē parādot savu savienojuma kvalitātes indikators.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mana signāla stiprums ir lielisks un man ir skenēti vīrusa "pārinstalēta mans bezvadu adapteris un resetted manu bezvadu maršrutētāju. Parasti es nevaru skaitlis kaut kas līdzīgs šim noteikti, bet šoreiz es nevaru, tiešām dīvaini.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mēs varam sašaurināt kur glitch ir. ISP ir labi, jo dators # 1 neredz nekādu problēmu. Router ir labi, dhcp un dns visi ir labi vai jūs nekad redzēt neko. Signāla stiprums soda nauda, tāpēc es domāju, ka mēs varam pieņemt, tur neviena savienojuma glitch (kaut gan būtu, ja jūs vēlaties bojātu savas uzlabotās pakešu uzstādījumus, nav viegli lieta ir izdarīts). Jūsu atbilde ir lēns, un dažos tās reizes out. Jūs esat skenēti un pārbaudīt savu AV un Adware nav tīrs. Es domāju, ka atstāj augstu sarakstu aizdomās turamo procesa bloķēta par 100% procesoru izmantošanu un jūs nezināt, tas ir tur.
Vieta iet meklēt tā darbības pārraudzību. Es nekad neesmu redzējis Vista, bet es esmu pārliecināts, ka jūs varēsiet atrast, ja jums izskatīties un Google mazliet. Ctrl-Alt-Del to Task Manager un noklikšķiniet Performance Monitor tab. Ja jūs varat redzēt procesu, veicot visus jūsu CPU viņiem īstenot savu nosaukumu, nogalināt to un redzēt, ja lietas noskaidrot. |
|
|
|||
|
|||
|
Yeah es pārbaudīju, ka noteikti, bet nav vaininieks ir process, kas ir ēšanas prom pie CPU un tā procentus.
|
|
|
|||
|
|||
|
Šeit ir atjaunināt, es savienots cita datora uz manu bezvadu un ka nebija nekādas problēmas, ko tik jebkad. Tātad, ko kādreiz tā tas ir, jo ar savu datoru tikai.
|