![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, W ostatnich 5 dni Wciąż dostaję "Nie odnaleziono serwera" komunikat co 5-10 kliknij na obu Mozilla i IE. Internet nadal "działa", ale jest on powolny i jak już mówiłem ten komunikat pojawia się dość często. Ten komp dostaje komunikat, że jest podłączona za pośrednictwem bezprzewodowej. Komputer, który jest podłączony do modemu nie dostać tę wiadomość though. Proszę pomóc ASAP jest to bardzo denerwujące. Ja na Vista. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Masz jeden komputer, który jest podłączony do modemu ", a drugi komputer podłączony do pierwszego komputera przez bezprzewodowy, a drugi komputer ma problem? Czytałam, że mają rację?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dźwięki właściwym miejscu dobrze wirusa / spyware skanuje jeśli doesnt znaleźć coś spróbować ponownej instalacji bezprzewodowych sterowników lub mabye swój Nie dostaję dobrą bezprzewodową signel
| |||
| |||
| Przepraszam jeśli to nie sens, byłem writting szybko przed obiadem było ponad pracy. Co to znaczy jest jeden główny komputer jest podłączony do routera / modemu, a komputer nie ma problemów. Ja jestem podłączony do internetu bezprzewodowego z routerem, który jest na głównej komputera. Hoep, że ma sens. |
|
| |||
| |||
| Myślałem, że tak .... |
|
| |||
| |||
| Czy sprawdził poziom sygnału na wirelessed komputera? Twoja objawy czego się spodziewać, jeśli masz bardzo niski stopień bezprzewodowe połączenie z bezprzewodowym routerem. Zwykle znajduje się wskaźnik w zasobniku systemowym pokazano połączenie jakości. |
|
| |||
| |||
| Moja siła sygnału jest znakomita i mam zeskanowane na wirus ", ponownie zainstalować moją kartę bezprzewodową i resetted mój router bezprzewodowy. Zwykle mogę postać coś takiego, ale tym razem nie mogę, naprawdę dziwne. |
|
| |||
| |||
| Możemy zawęzić gdzie jest glitch. ISP jest w porządku, ponieważ komputer # 1 nie widzi problemu. Router jest w porządku, DHCP oraz DNS są dobrze lub nie możesz zobaczyć niczego. Siłę sygnału's fine, tak myślę, że można założyć, nie glitch w związku (choć nie będzie, jeśli ma uszkodzony zaawansowane ustawienia pakietowych, a nie proste rzeczy do zrobienia). Twoja odpowiedź jest powolny i kilka razy go obecnie. You've skanowane i sprawdzane swój AV i adware jest czyste. Myślę, że opuści wysokie miejsce na liście podejrzanych proces zablokowana na 100% użycia procesora i nie wiesz, to tam. Miejsce do poszukiwania to wydajność monitora. I've never seen Vista, ale jestem pewien będziesz mógł go znaleźć, jeśli wygląd i google trochę. Ctrl-Alt-Del w Task Manager i kliknij zakładkę Performance Monitor. Jeśli możesz zobaczyć proces podejmowania wszystkich procesora im swoją nazwę, zabić go i sprawdzić, czy rzeczy wyjaśnić. |
|
| |||
| |||
| Tak mogę sprawdzić, czy nie, ale sprawcy w trakcie procesu, który jest od jedzenia na cpu i jej procent. |
|
| |||
| |||
| Oto aktualizacji I inny komputer podłączony do mojej bezprzewodowej i że nie miał problemów, co tak zawsze. Więc co to jest to zawsze ma uwagi wyłącznie na moim komputerze. |
![]() |
|
| Zakładki |