![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, V posledných 5 dní som neustále a "server nenalezen" správy každých 5-10 kliknite na oboch Mozilla a IE. Na internete stále "funguje", ale je pomalá a jak jsem říkal, že toto posolstvo prichádza pomerne často. To comp dostane správu, že je pripojený cez bezdrôtovú. Počítač, ktorý je pripojený k modemu nie je dostať túto správu hoci. Prosím pomôžte asap, je to veľmi otravné. Já jsem na Vista. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte jeden "počítača, ktorý je pripojený na modem", a druhý počítač pripojený k počítaču pomocou bezdrôtovej prvý a druhý počítač je problém? Už som čítal, že jo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie správnom mieste a robiť vírus / spyware testuje, pokiaľ je doesnt nájsť niečo skúsiť znova bezdrôtového ovládača alebo maby váš Nedostávame dobrú bezdrôtovú signel
| |||
| |||
| Je mi ľúto, že ak to nedáva zmysel, bol som písania rýchlo pred obedom skončil v práci. Čo mám na mysli jeden hlavný počítač je pripojený k routeru / modemu a počítača, ktorý nemá žiadne problémy. Som pripojený na internet bezdrôtovo z routeru, ktorý je na hlavnom počítači. Hoep to dáva zmysel. |
|
| |||
| |||
| Myslel som, že tak .... |
|
| |||
| |||
| Ptal ste sa na úroveň signálu na wirelessed počítač? Vaše príznaky sú to, čo budete očakávať, ak máte veľmi nízkych bezdrôtové pripojenie na bezdrôtové smerovače. Zvyčajne je to ukazovateľ v systémovej lište zobrazené pripojenie kvalitné. |
|
| |||
| |||
| Moja sila signálu je výborná a som nájdenie virus', přeinstalování môj bezdrôtový adaptér a resetted môjho bezdrôtového routeru. Obvykle můžu obrázok niečo takého v tejto chvíli ale nemôžem, naozaj špeciálne. |
|
| |||
| |||
| Môžeme zúžiť, kde je závada. ISP je v poriadku, pretože počítač # 1 nevidí žiaden problém. Router je v poriadku, DHCP a DNS, sú všetky v poriadku, alebo že by ste nikdy vidieť nič. Sily signálu v poriadku tak, myslím, že môžeme predpokladať, že to nie je závada na pripojenie (aj keď by bolo, ak by ste poškodená vaše paketovými pokročilé nastavenia, nie je ľahké niečo urobili). Vaša reakcia je pomalá a niektoré jeho časy von. You've naskenované a kontrolujú vaše AV a adware je čistý. Myslím, že zanecháva vysoký na zozname podozrivých proces zamčené na 100% využitie procesora a neviete, je to tam. Miesto ísť hľadanie je výkon monitora. I've never seen Vista ale som si istý, že budete môcť nájsť, keď sa pozriete a google trochu. Ctrl-Alt-Del na Task Manager a kliknite na kartu Monitor výkonnosti. Ak vidíte proces prijímania všetkých vašich CPU im svoje meno, zabije ju a zistite, či to dodělat. |
|
| |||
| |||
| Jasne, že som mimo, ale nie je vinníkom v procese, ktorý je jesť ďaleko na procesoru a jeho percento. |
|
| |||
| |||
| Tu je update, som pripojený k inému počítaču, a že moje bezdrôtová nemá žiadne problémy, čo tak vôbec. A čo vôbec je, že sa vďaka mojím počítačom výhradne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| FTP prístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Operačné systémy Windows | 0 | 12 júna 2009 01:02 |
| Terminálový server sa prihlásiť - Windows 2003 server | gideon112 | Operačné systémy Windows | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server reštartuje po poslednom prihlásenie užívateľa mimo | DMB | Operačné systémy Windows | 0 | 20. mája 2009 13:40 |
| DNS Error - Server cannot be found | cousinjack | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 5 | 17. decembra 2008 14:10 |
| HDD nenalezena | Menzina | Drives & Removable Media | 5 | 30. decembra 2007 17:26 |
| Thread Tools | |
| |