мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Сервер нот фоунд

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14 тра 2008, 12:22
Нови члан групе

Default Сервер нот фоунд

Здраво,

У задњих 5 дана сам држати узимајући "Сервер нот фоунд" поруку 5-10 сваки клик на обе Мозилла и ИЕ. Интернет и даље "ради", али је спор и као што сам рекао је ова порука дође до прилично често. Овај цомп који добије поруку је спојен преко бежичне. На рачунару које је повезано са модемом не добијете ову поруку ипак. Угодити помоћ што пре, то је врло узнемирујући. Ја сам на видик. Хвала
Old 14 тра 2008, 13:02
Донаторска Група

Default Сервер нот фоунд

Имате један "рачунар који се спаја на модем", а други рачунар спојено на прво рачунар бел̌ичне и друго рачунар има проблем? Јесте ли прочитали да је право?

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 14 тра 2008, 13:12
Донаторска Група

Default Сервер нот фоунд

звуци право место и направити вирус / спыуаре скенира ако га се за наћи било што покушати поново инсталирате управљачке програме или бежичну мабые ваш не узимајући добар радио сигнел

Мы Сыстем: убр гаминг рачунар

Процесор (и):
к6600 Г0 @ Стоцк хлађен ац замрзивач
Матичне плоче:
гигабајт еп45 дс3р
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 800
Графичка картица (е):
4870 1ГБ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
160ГБ 7200рпм ИДЕ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
+ Моддед осликане цасе у / 1ку антец
Хлађење:
2 120мм обожаватељи 4 80мм фанове и ХДД
Нетуорк / Интернет:
дуал гигабајт лан
Монитор (е):
24 "Ацер
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 14 тра 2008, 13:12
Нови члан групе

Default Сервер нот фоунд

Жао ми је ако то није смисла, био сам га брзо уриттинг пре ручка био на послу. Шта хоћу рећи је једно главно рачунар се спаја на рутери / модем и рачунар да нема проблема. Ја сам спојен на интернет бежично од усмјеривач који је на главном рачунару. Хоеп да има смисла.
Old 14 тра 2008, 13:23
Донаторска Група

Default Сервер нот фоунд

па сам мислио ....
Old 14 тра 2008, 13:34
Донаторска Група

Default Сервер нот фоунд

Јесте ли проверили у ниво сигнала на уирелессед рачунар? Ваши симптоми су оно што очекујете, молим ако имате врло ниску оцену бежична веза на радио усмјеривач. Обично постоји показатељ у програмској траци приказује везу квалитета.
Old 14 тра 2008, 14:03
Нови члан групе

Default Сервер нот фоунд

Мој јачина сигнала је одлична и сам скенира за вирус', реинсталлед мој бежични адаптер и ресеттед мој радио усмјеривач. Обично могу бројка нешто као ово, али овај пут не могу, стварно непаран.
Old 14 тра 2008, 15:52
Донаторска Група

Default Сервер нот фоунд

Можемо сузити где глитцх је. ИСП-а је у реду, јер рачунар # 1 не види проблем. На усмјеривач је у реду, на ДХЦП и ДНС се све у реду или не би никад ништа видети. Јачине сигнала'с фине па мислим да можемо претпоставити да нема глитцх на везу (иако не би, ако бих оштети ваш пакет напредних подешавања није лак предмет то урадили). Ваш одговор је спора, а неке га пута оут. Ви сте скениране и проверити ваше АВ и Адуаре је чист. Мислим да је лишће високо на листи осумњичених за процес закључана на 100% процесора употреба и не знаш да је тамо.

У место за излазак у потрази за То је перформанса. Никад нисам видео Виста, но сигуран сам да ћете бити у могућности пронаћи ако посетите и гоогле мало. Цтрл-Алт-Дел у Таск Манагер и кликните перформанса картицу. Ако можете видети процес предузимање свих ваших ЦПУ узму своје име, убити га и видети ако ствари разјаснити.
Old 14 тра 2008, 18:52
Нови члан групе

Default Сервер нот фоунд

Да сам проверити да је вањска, али не кривца у процесу који се једе далеко на ЦПУ и његове проценат.
Old 14 тра 2008, 22:20
Нови члан групе

Default Сервер нот фоунд

Овде је модернизирати, ја друго рачунар спојено у моје бел̌ичне и да није имао проблема тако што икад. Па што је то икад има да ради само са својим рачунаром.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ФТП приступ проблему на Уиндоус 2003 Сервер са ИСА Сервер 2004 стевебаллмер Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 12. јуна 2009 01:02
Терминалски сервер неће пријавити у - Уиндоус 2003 Сервер гидеон112 Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 5. јуна 2009 23:52
Уиндоус 2003 СП2 серверу на Цитрикс 3,0 ПС - сервер рестартује након задњег усер логс оут ДМБ Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 20 мај 2009 13:40
ДНС Еррор - Сервер не може бити пронађен цоусињацк Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 5 17 децембар 2008 14:10
ХДД није пронађена Мензина Дривес & Измјењиви медији 5 30 децембар 2007 17:26
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц