az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Sunucu bulunamadı

Reply

Konu Araçları
Old 14 Nisan 2008, 12:22
Yeni Üye Grubu

Merhaba,

Son 5 gün bir "Sunucu bulunamadı" de Mozilla ve IE her 5-10 tıklayın mesaj bulundu karşılaşıyorum. İnternet hala "çalışır" ama yavaş gibi bu mesaj oldukça sık geliyor dedi. Bu mesajı aldıktan Bu Zorunlu kablosuz ile bağlanmıştır. Bu modem için de bu mesajı almaz bağlı bilgisayar. Çok can sıkıcı Lütfen asap yardım, bu. Ben uzak manzara var. Teşekkürler
Old 14 Nisan 2008, 13:02
Bağış Grubu

Bu modem "bağlı bir bilgisayar ve bir bilgisayar, ikinci bilgisayar kablosuz sorunu vardır, ilk bilgisayara bağlı mı? Bu doğru okudunuz mu?

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 14 Nisan 2008, 13:12
Bağış Grubu

doğru iyi noktaya sesler virüs ve / casus tarar eğer bir şey bulmak doesnt kablosuz sürücüleri yeniden yüklemeyi deneyin ya da iyi bir kablosuz signel almıyor mabye

Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar

İşlemci (ler):
stok AC dondurucu soğutmalı @ q6600 G0
Anakart:
gigabayt ep45 ds3r
RAM hafıza:
2GB DDR2 800
Grafik Kartı (ler):
4870 1GB
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
160gb 7200rpm IDE
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM kombo DVD + /-rw
Case / PSU:
modded + durumda w / 1kw ANTEC boyalı
Soğutma:
2 120mm fanlar 4 80mm fanlar ve HDD
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift gigabayt LAN
Monitör (ler):
24 "Acer
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 14 Nisan 2008, 13:12
Yeni Üye Grubu

Eğer mantıklı didn't Üzgünüm, hızlı yemek bitmeden çalışırken bunu yazarken oldu. Demek tek bir ana bilgisayardan yönlendiriciye bağlı / modem, bilgisayar sorun vardır. Ben internete kablosuz gelen bağlı am yönlendirici bu ana bilgisayarda. Hoep bu mantıklı.
Old 14 Nisan 2008, 13:23
Bağış Grubu

Ben de öyle düşünmüştüm ....
Old 14 Nisan 2008, 13:34
Bağış Grubu

Size wirelessed bilgisayarda sinyal seviyesi kontrol ettiniz mi? Sizin belirtiler varsa kablosuz yönlendirici çok düşük dereceli kablosuz bağlantı var ne beklediğiniz vardır. Genellikle bu sistem tepsisinde bağlantı kalitesini gösteren bir gösterge's.
Old 14 Nisan 2008, 14:03
Yeni Üye Grubu

Benim sinyal gücü mükemmel ve virüs', Kablosuz adaptör yeniden yüklenmesi taraması var, ve kablosuz yönlendirici resetted. Genelde ben, gerçekten tuhaf bu ama bu sefer yapamam bir rakam olabilir.
Old 14 Nisan 2008, 15:52
Bağış Grubu

Biz nerede aksaklık olduğunu aşağı daraltabilirsiniz. Çünkü bilgisayar # 1 sorun gördüğü ISS iyi. Router, dhcp ve dns tüm tamam tamam olan veya herhangi bir şey görmek hiç ediyorum. Eğer, yaptığımız için kolay bir şey gelişmiş paket ayarları bozuk ediyorum sinyal gücü en iyi bu yüzden sanırım orda bağlantı hiçbir aksaklık's varsayabiliriz (though there is) olur. Yanıtınız ve bu zaman yavaş. Sen taranan ettik ve AV ve Adware kontrol temiz. Bu yüksek listedeki yaprakları düşünüyorum bir süreç% 100 işlemci kullanımı hakkında kilitli ve onu burada bilmiyorum şüpheli.

Aramaya gitmek için yeri için performansını izlemek olduğunu. Ben Vista hiç görmedim ama eğer bak ben onu ulaşma eminim ve biraz google. Ctrl-Alt-Del Görev Yöneticisi ve tıklatın Performans İzleme sekmesine. Eğer bir süreç onları, adını almak onu öldürmek ve işler kadar net görmek tüm CPU alarak görebilirsiniz.
Old 14 Nisan 2008, 18:52
Yeni Üye Grubu

Evet ben ancak kontrol bu işlemci ve yüzde at uzaklıktadır yeme olduğu sürece herhangi bir suçlu.
Old 14 Nisan 2008, 22:20
Yeni Üye Grubu

İşte bir güncelleştirmesidir, benim kablosuz başka bir bilgisayara bağlı ve ne kadar daha hiç problem yaşamadım. Peki hiç o dolayı benim bilgisayar yalnızca ile vardır.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından