![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Son 5 gün bir "Sunucu bulunamadı" de Mozilla ve IE her 5-10 tıklayın mesaj bulundu karşılaşıyorum. İnternet hala "çalışır" ama yavaş gibi bu mesaj oldukça sık geliyor dedi. Bu mesajı aldıktan Bu Zorunlu kablosuz ile bağlanmıştır. Bu modem için de bu mesajı almaz bağlı bilgisayar. Çok can sıkıcı Lütfen asap yardım, bu. Ben uzak manzara var. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu modem "bağlı bir bilgisayar ve bir bilgisayar, ikinci bilgisayar kablosuz sorunu vardır, ilk bilgisayara bağlı mı? Bu doğru okudunuz mu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| doğru iyi noktaya sesler virüs ve / casus tarar eğer bir şey bulmak doesnt kablosuz sürücüleri yeniden yüklemeyi deneyin ya da iyi bir kablosuz signel almıyor mabye
| |||
| |||
| Eğer mantıklı didn't Üzgünüm, hızlı yemek bitmeden çalışırken bunu yazarken oldu. Demek tek bir ana bilgisayardan yönlendiriciye bağlı / modem, bilgisayar sorun vardır. Ben internete kablosuz gelen bağlı am yönlendirici bu ana bilgisayarda. Hoep bu mantıklı. |
|
| |||
| |||
| Ben de öyle düşünmüştüm .... |
|
| |||
| |||
| Size wirelessed bilgisayarda sinyal seviyesi kontrol ettiniz mi? Sizin belirtiler varsa kablosuz yönlendirici çok düşük dereceli kablosuz bağlantı var ne beklediğiniz vardır. Genellikle bu sistem tepsisinde bağlantı kalitesini gösteren bir gösterge's. |
|
| |||
| |||
| Benim sinyal gücü mükemmel ve virüs', Kablosuz adaptör yeniden yüklenmesi taraması var, ve kablosuz yönlendirici resetted. Genelde ben, gerçekten tuhaf bu ama bu sefer yapamam bir rakam olabilir. |
|
| |||
| |||
| Biz nerede aksaklık olduğunu aşağı daraltabilirsiniz. Çünkü bilgisayar # 1 sorun gördüğü ISS iyi. Router, dhcp ve dns tüm tamam tamam olan veya herhangi bir şey görmek hiç ediyorum. Eğer, yaptığımız için kolay bir şey gelişmiş paket ayarları bozuk ediyorum sinyal gücü en iyi bu yüzden sanırım orda bağlantı hiçbir aksaklık's varsayabiliriz (though there is) olur. Yanıtınız ve bu zaman yavaş. Sen taranan ettik ve AV ve Adware kontrol temiz. Bu yüksek listedeki yaprakları düşünüyorum bir süreç% 100 işlemci kullanımı hakkında kilitli ve onu burada bilmiyorum şüpheli. Aramaya gitmek için yeri için performansını izlemek olduğunu. Ben Vista hiç görmedim ama eğer bak ben onu ulaşma eminim ve biraz google. Ctrl-Alt-Del Görev Yöneticisi ve tıklatın Performans İzleme sekmesine. Eğer bir süreç onları, adını almak onu öldürmek ve işler kadar net görmek tüm CPU alarak görebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Evet ben ancak kontrol bu işlemci ve yüzde at uzaklıktadır yeme olduğu sürece herhangi bir suçlu. |
|
| |||
| |||
| İşte bir güncelleştirmesidir, benim kablosuz başka bir bilgisayara bağlı ve ne kadar daha hiç problem yaşamadım. Peki hiç o dolayı benim bilgisayar yalnızca ile vardır. |