менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Сервер не знайдено

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 квітня 2008, 12:22
Нові члени групи

Default Сервер не знайдено

Привіт,

Останні 5 днів я постійно отримую "Сервер не знайдено" повідомлення кожні 5-10 натисніть на обох Mozilla і IE. Інтернет як і раніше "працює", але це відбувається повільно і, як я сказав це повідомлення з'являється досить часто. Це Comp, яка отримує повідомлення при підключенні через бездротове. Комп'ютер, підключений до модему не буде отримувати повідомлення, хоча. Please Help ASAP, це дуже дратує. Я на Vista. Спасибо
Old 14 квітня 2008, 13:02
Донор групи

У вас є одне "комп'ютера, який підключений до модему", а другий комп'ютер, підключений до комп'ютера перший бездротовим, а другий комп'ютер на якому виникла проблема? Хіба я прочитав, чи що?

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 14 квітня 2008, 13:12
Донор групи

звуки потрібному місці і зробити вірус / Spyware сканує Якщо це не знайдете нічого спробуйте перевстановити драйвери або бездротового mabye ваш не отримують хорошу бездротову signel

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 14 квітня 2008, 13:12
Нові члени групи

Вибачте, якщо що не має сенсу, я був швидше його написання до обіду скінчився на роботі. Что я маю на увазі один головний комп'ютер підключений до маршрутизатора / модем і комп'ютер, що не має ніяких проблем. Я підключений до Інтернету без проводів від маршрутизатора, який знаходиться на головному комп'ютері. Hoep, що має сенс.
Old 14 квітня 2008, 13:23
Донор групи

Я так і думав ....
Old 14 квітня 2008, 13:34
Донор групи

Ви вже перевірили рівень сигналу на wirelessed комп'ютер? Ваші симптоми, що ви думали, якщо у вас дуже низький клас бездротового підключення до бездротових маршрутизатором. Зазвичай що-індикатора в системному лотку показ на їх роботу.
Old 14 квітня 2008, 14:03
Нові члени групи

Моя сила сигналу відмінний, і я скануються на віруси ', переустановіть мій бездротового адаптера, а resetted бездротовий маршрутизатор. Зазвичай я можу зрозуміти щось подібне, але з цього часу я не можу, дуже дивною.
Old 14 квітня 2008, 15:52
Донор групи

Ми можемо звузити, де це глюк. Провайдери це добре, бо комп'ютер # 1 не бачить жодної проблеми. Маршрутизатор це нормально, DHCP і DNS все добре і ви ніколи не бачив. Штраф сигналу так думаю, ми можемо припустити, що не глюк на зв'язку (хоча б якщо ви хочете, пошкоджені розширені параметри пакета, не легка справа зробили). Вашу відповідь повільним, і деякі з його часу очікування. Ви відсканувати і перевірити ваше рекламне А.В., бездоганний. Я думаю, що залишає чільне місце в списку підозрюваних процес заблокований на використання процесора 100%, а ви не знаєте, що вона є.

Місце для вирушили на пошуки вона є моніторинг ефективності. Я ніколи не бачив Vista, але я впевнений, ви зможете знайти його, якщо ви дивіться і Google небагато. Ctrl-Alt-Del, щоб диспетчер завдань і перейдіть на вкладку Performance Monitor. Якщо ви бачите процес ухвалення всіх ваш процесор їх зайняти своє ім'я, вбити її і подивіться, якщо щось проясниться.
Old 14 квітня 2008, 18:52
Нові члени групи

Та я перевірив, що з винуватцем, але не в процесі, який роз'їдає процесора і його процентний вміст.
Old 14 квітня 2008, 22:20
Нові члени групи

Ось оновлена, я зв'язав іншого комп'ютера до бездротового і що не було ніяких проблем, що так завжди. Так що все це він повинен зв'язку з моїм комп'ютером виключно.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Доступ до FTP Проблема У Windows 2003 Server з ISA Server 2004 steveballmer Операційні системи Windows 0 12 червня 2009 01:02
Сервер терміналів не ввійти - Windows 2003 Server gideon112 Операційні системи Windows 0 5 червня 2009 23:52
Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи DMB Операційні системи Windows 0 20 травня 2009 13:40
Помилка DNS - сервера не може бути знайдений cousinjack Веб-браузери & FTP-клієнти 5 17 грудня 2008 14:10
Жорсткий диск не знайдено Menzina Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 30 грудня 2007 17:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.