![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Останні 5 днів я постійно отримую "Сервер не знайдено" повідомлення кожні 5-10 натисніть на обох Mozilla і IE. Інтернет як і раніше "працює", але це відбувається повільно і, як я сказав це повідомлення з'являється досить часто. Це Comp, яка отримує повідомлення при підключенні через бездротове. Комп'ютер, підключений до модему не буде отримувати повідомлення, хоча. Please Help ASAP, це дуже дратує. Я на Vista. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є одне "комп'ютера, який підключений до модему", а другий комп'ютер, підключений до комп'ютера перший бездротовим, а другий комп'ютер на якому виникла проблема? Хіба я прочитав, чи що?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| звуки потрібному місці і зробити вірус / Spyware сканує Якщо це не знайдете нічого спробуйте перевстановити драйвери або бездротового mabye ваш не отримують хорошу бездротову signel
| |||
| |||
| Вибачте, якщо що не має сенсу, я був швидше його написання до обіду скінчився на роботі. Что я маю на увазі один головний комп'ютер підключений до маршрутизатора / модем і комп'ютер, що не має ніяких проблем. Я підключений до Інтернету без проводів від маршрутизатора, який знаходиться на головному комп'ютері. Hoep, що має сенс. |
|
| |||
| |||
| Я так і думав .... |
|
| |||
| |||
| Ви вже перевірили рівень сигналу на wirelessed комп'ютер? Ваші симптоми, що ви думали, якщо у вас дуже низький клас бездротового підключення до бездротових маршрутизатором. Зазвичай що-індикатора в системному лотку показ на їх роботу. |
|
| |||
| |||
| Моя сила сигналу відмінний, і я скануються на віруси ', переустановіть мій бездротового адаптера, а resetted бездротовий маршрутизатор. Зазвичай я можу зрозуміти щось подібне, але з цього часу я не можу, дуже дивною. |
|
| |||
| |||
| Ми можемо звузити, де це глюк. Провайдери це добре, бо комп'ютер # 1 не бачить жодної проблеми. Маршрутизатор це нормально, DHCP і DNS все добре і ви ніколи не бачив. Штраф сигналу так думаю, ми можемо припустити, що не глюк на зв'язку (хоча б якщо ви хочете, пошкоджені розширені параметри пакета, не легка справа зробили). Вашу відповідь повільним, і деякі з його часу очікування. Ви відсканувати і перевірити ваше рекламне А.В., бездоганний. Я думаю, що залишає чільне місце в списку підозрюваних процес заблокований на використання процесора 100%, а ви не знаєте, що вона є. Місце для вирушили на пошуки вона є моніторинг ефективності. Я ніколи не бачив Vista, але я впевнений, ви зможете знайти його, якщо ви дивіться і Google небагато. Ctrl-Alt-Del, щоб диспетчер завдань і перейдіть на вкладку Performance Monitor. Якщо ви бачите процес ухвалення всіх ваш процесор їх зайняти своє ім'я, вбити її і подивіться, якщо щось проясниться. |
|
| |||
| |||
| Та я перевірив, що з винуватцем, але не в процесі, який роз'їдає процесора і його процентний вміст. |
|
| |||
| |||
| Ось оновлена, я зв'язав іншого комп'ютера до бездротового і що не було ніяких проблем, що так завжди. Так що все це він повинен зв'язку з моїм комп'ютером виключно. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Доступ до FTP Проблема У Windows 2003 Server з ISA Server 2004 | steveballmer | Операційні системи Windows | 0 | 12 червня 2009 01:02 |
| Сервер терміналів не ввійти - Windows 2003 Server | gideon112 | Операційні системи Windows | 0 | 5 червня 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи | DMB | Операційні системи Windows | 0 | 20 травня 2009 13:40 |
| Помилка DNS - сервера не може бути знайдений | cousinjack | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 17 грудня 2008 14:10 |
| Жорсткий диск не знайдено | Menzina | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 30 грудня 2007 17:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |