по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Инсталиране на мрежов превключвател за LAN

Reply

Нишка Инструменти
Old 7 юни 2008, 11:34
Новите държави Група

Default Инсталиране на мрежов превключвател за LAN

Добре, аз закупени преминаване, така че да можете да пуснете LAN парти на 8 души, включително моята личност. Имам нужда от помощ, за да направим, че компютрите в действителност се свързват чрез ключа, а не чрез безжична така ми тук е моят проблем.

Купих този параметър
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007

И аз се опитвам да го изправи с няколко компютри, независимо от интернет, така че да можем да LAN в продължение на няколко игри. Докато тестване този параметър с моя лаптоп, не бях в състояние да се свърже чрез ключа, а по-скоро свързани чрез безжична в моята къща. Мога кой да ми кажете как да отида аз съм сигурен, че за вземане на компютъра винаги се свързват чрез ключа?

Така например, докато играят SWAT 4, ще започне Lan сървър и моя лаптоп ще покаже ПР на Lan сървър са 192.168.1.xxx вещица ми е безжична. Но разследването за преминаване е 10.10.10.xxx. Как мога да направя така, че хората ще се свърже чрез моето преминаване, а не чрез моя безжичен рутер?

Благодарности.
Old 7 юни 2008, 15:13
Модератор Група

Аз наистина не разбирам какво се опитваш да направиш, но ще се опитам да отговоря.

Предполагам, че безжичната мрежа е текущата си мрежа, която има достъп до интернет?

Ако това е случаят, се уверете, че безжичната връзка е защитен с парола, която само вие знаете. Това ще направим така, че само хората, които искат да имат достъп до безжичен интернет и мога.

Когато сте настроили вашия LAN парти, правят всички, включете в превключите ви доведе и включете в играта сървър за преминаването както извор.

Не свързвайте преминаването към нещо друго, да го независима от останалата част от вашата мрежа.

Този начин на безжичната мрежа е достъпна само ако знаете паролата, но преминаването е за всеки.

Единственият проблем е, че ключа не е вграден в DHCP сървър, така че ще трябва да даде всичките си компютри статични адреси, които биха могли да бъдат неудобство.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 7 юни 2008, 16:39
Новите държави Група

Благодаря за бърз отговор.

Съжалявам, бях в побързай докато пишете ми оригиналния пост, аз ще се опитам да бъда малко ясен.

Добре, така че аз съм се опитва да създаде в рамките на локална мрежа компютри. Мисля, че моята безжична connectiong е в конфликт с моя ключ. Например, ако започнете игра тя е в процес на разследване 192.168.1.xxx (безжичния рутер), а не 10.10.10.xxx вещица е ключа. Така че основно Im чудех как може да сте сигурни, че игрите са започнем с този параметър, а не на безжичната връзка. И също така, Im не сте сигурни как съм да отида за вземане на "мрежата" в рамките на хъб, за да споделят файлове през LAN парти. Това е малко по-ясни?
Old 8 юни 2008, 00:19
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от authkey View Post
Благодаря за бърз отговор.

Съжалявам, бях в побързай докато пишете ми оригиналния пост, аз ще се опитам да бъда малко ясен.

Добре, така че аз съм се опитва да създаде в рамките на локална мрежа компютри. Мисля, че моята безжична connectiong е в конфликт с моя ключ. Например, ако започнете игра тя е в процес на разследване 192.168.1.xxx (безжичния рутер), а не 10.10.10.xxx вещица е ключа. Така че основно Im чудех как може да сте сигурни, че игрите са започнем с този параметър, а не на безжичната връзка. И също така, Im не сте сигурни как съм да отида за вземане на "мрежата" в рамките на хъб, за да споделят файлове през LAN парти. Това е малко по-ясни?
Аз фиксирани мой проблем. Изглежда не бях настроите DNS, Gateway и направи работна група за моята връзка, тъй като преминаването не трябва DHCP построена инча Благодаря за въвеждане.

:: РЕШЕНИ::
Old 8 юни 2008, 03:14
Модератор Група

Радвам се, че тя има фиксирана по своему.

Щях да кажа превключващите не разполага с DHCP сървър построен инча

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Възможно е да използвате стара Безжичен маршрутизатор като мрежа Switch? mctw В мрежа, модеми & VoIP 3 30 август 2009 10:37
Използването на Мрежата Превключи на Сплит един CAT5 връзки lauz006 В мрежа, модеми & VoIP 1 26 май 2009 г. 14:25
За създаване на мрежа - Различни Настройка Въпроси Martyok В мрежа, модеми & VoIP 1 24 май 2009 г. 14:40
Помощ за създаването 2 LAN conections в същата мрежа Johno4566 В мрежа, модеми & VoIP 1 8 януари 2008 06:03
Мрежата Switch Jonathon28 В мрежа, модеми & VoIP 3 12 Дек 2007 14:38
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc