menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Nastavení sítě Switch pro LAN

Reply

Thread Nástroje
Old 7. června 2008, 11:34
Nový člen skupiny

Default Nastavení sítě Switch pro LAN

Dobře, i zakoupila Switch, takže může běžet i LAN party 8 lidí, včetně mé vlastní. Potřebuji pomoc při zajištění počítačů skutečně připojení přes switch a ne přes můj bezdrátové takže tady je můj problém.

Koupil jsem si tento switch
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007

A já jsem se snaží nastavit jej s několika nezávislých počítačů, internetu, takže můžeme lan přes pár her. Zatímco testování tohoto přepínače se svým notebookem, jsem se nemohl připojit přes switch, ale místo připojen přes bezdrátovou v mém domě. Může mi někdo říct, jak jsem to chodí ujistit, že počítač vždy připojit přes switch?

Například při hraní SWAT 4 bych začít Lan serverem a my laptop ukáže IP LAN server je 192.168.1.xxx čarodějnice je moje bezdrátová. Ale IP pro switch je 10.10.10.xxx. Jak se mohu ujistit, lidé se budou připojovat přes moje switch a ne přes můj bezdrátový router?

Díky.
Old 7. června 2008, 15:13
Moderátor skupiny

Nemám opravdu pochopit, co se snažíte udělat, ale bude snažit odpovědět.

Předpokládám, že bezdrátové sítě je vaše současná síť, která má přístup k internetu?

V tomto případě se ujistil, že bezdrátové spojení je zajištěno se heslem, že jen ty víš. Tento postup zaručí, že pouze osoby, které chcete mít přístup k internetu a bezdrátové může.

Když nastavit LAN party, aby všichni zástrčku do switch vám přinesli i plug ve hře server na zmenu stejně.

Don't připojit přepnout na něco jiného, ji nezávislý na zbytek sítě.

Tímto způsobem se k bezdrátové síti je k dispozici pouze pokud znáte heslo, ale přechod je pro každého.

Jediným problémem je, že se tento přechod nemá vestavěný DHCP server, takže si bude muset dát všech počítačů statických IP adres, což může být rušivé.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 7. června 2008, 16:39
Nový člen skupiny

Díky za rychlou odpověď.

Je nám líto, ale byl jsem ve spěchu při psaní mé původní místo, já se pokusím být trochu jasnější.

Ok, tak já jsem se snaží vytvořit lan do počítače. Myslím, že mé bezdrátové připojení je v rozporu s mým switch. Například je-li i start hry je podle IP 192.168.1.xxx (bezdrátový router), které nejsou 10.10.10.xxx čarodějnice je přepínat. Takže v podstatě im divil, jak mohu ujistit, že hry jsou začít s tímto přepínačem a ne bezdrátové připojení. A také, im ne jistý jak jsem jít o vytvoření "sítě" v rámci náboje za účelem sdílení souborů v síti LAN party. Je to trochu jasnější?
Old 8. června 2008, 00:19
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal authkey View Post
Díky za rychlou odpověď.

Je nám líto, ale byl jsem ve spěchu při psaní mé původní místo, já se pokusím být trochu jasnější.

Ok, tak já jsem se snaží vytvořit lan do počítače. Myslím, že mé bezdrátové připojení je v rozporu s mým switch. Například je-li i start hry je podle IP 192.168.1.xxx (bezdrátový router), které nejsou 10.10.10.xxx čarodějnice je přepínat. Takže v podstatě im divil, jak mohu ujistit, že hry jsou začít s tímto přepínačem a ne bezdrátové připojení. A také, im ne jistý jak jsem jít o vytvoření "sítě" v rámci náboje za účelem sdílení souborů v síti LAN party. Je to trochu jasnější?
I pevná můj problém. Zdá, že jsem neměla nastavení DNS, Gateway, a učinil pracovní skupiny pro mé připojení od switch nemá DHCP postaven palců Díky za vstup.

:: ROZHODNUTY::
Old 8. června 2008, 03:14
Moderátor skupiny

Jsem rád, že máš to stanovena na vaše vlastní.

Byl jsem chtěl říct přechod nemá DHCP server postavený palců

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Možno použít Staré Wireless Router jako síť Switch? mctw Sítě, Modemy & VoIP 3 30.srpna 2009 10:37
Pomocí sítě Switch rozdelitrádek CAT5 připojení lauz006 Sítě, Modemy & VoIP 1 26. května 2009 14:25
Nastavení sítě - Různé Setup Otázky Martyok Sítě, Modemy & VoIP 1 24. květen 2009 14:40
Nápověda nastavení 2 LAN spojení na stejné síti Johno4566 Sítě, Modemy & VoIP 1 8. leden 2008 06:03
Síť Switch Jonathon28 Sítě, Modemy & VoIP 3 12. prosince 2007 14:38
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.