![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobře, i zakoupila Switch, takže může běžet i LAN party 8 lidí, včetně mé vlastní. Potřebuji pomoc při zajištění počítačů skutečně připojení přes switch a ne přes můj bezdrátové takže tady je můj problém. Koupil jsem si tento switch http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007 A já jsem se snaží nastavit jej s několika nezávislých počítačů, internetu, takže můžeme lan přes pár her. Zatímco testování tohoto přepínače se svým notebookem, jsem se nemohl připojit přes switch, ale místo připojen přes bezdrátovou v mém domě. Může mi někdo říct, jak jsem to chodí ujistit, že počítač vždy připojit přes switch? Například při hraní SWAT 4 bych začít Lan serverem a my laptop ukáže IP LAN server je 192.168.1.xxx čarodějnice je moje bezdrátová. Ale IP pro switch je 10.10.10.xxx. Jak se mohu ujistit, lidé se budou připojovat přes moje switch a ne přes můj bezdrátový router? Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemám opravdu pochopit, co se snažíte udělat, ale bude snažit odpovědět. Předpokládám, že bezdrátové sítě je vaše současná síť, která má přístup k internetu? V tomto případě se ujistil, že bezdrátové spojení je zajištěno se heslem, že jen ty víš. Tento postup zaručí, že pouze osoby, které chcete mít přístup k internetu a bezdrátové může. Když nastavit LAN party, aby všichni zástrčku do switch vám přinesli i plug ve hře server na zmenu stejně. Don't připojit přepnout na něco jiného, ji nezávislý na zbytek sítě. Tímto způsobem se k bezdrátové síti je k dispozici pouze pokud znáte heslo, ale přechod je pro každého. Jediným problémem je, že se tento přechod nemá vestavěný DHCP server, takže si bude muset dát všech počítačů statických IP adres, což může být rušivé.
|
| |||
| |||
| Díky za rychlou odpověď. Je nám líto, ale byl jsem ve spěchu při psaní mé původní místo, já se pokusím být trochu jasnější. Ok, tak já jsem se snaží vytvořit lan do počítače. Myslím, že mé bezdrátové připojení je v rozporu s mým switch. Například je-li i start hry je podle IP 192.168.1.xxx (bezdrátový router), které nejsou 10.10.10.xxx čarodějnice je přepínat. Takže v podstatě im divil, jak mohu ujistit, že hry jsou začít s tímto přepínačem a ne bezdrátové připojení. A také, im ne jistý jak jsem jít o vytvoření "sítě" v rámci náboje za účelem sdílení souborů v síti LAN party. Je to trochu jasnější? |
|
| |||
| |||
| Citace:
:: ROZHODNUTY:: |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že máš to stanovena na vaše vlastní. Byl jsem chtěl říct přechod nemá DHCP server postavený palců
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Možno použít Staré Wireless Router jako síť Switch? | mctw | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 30.srpna 2009 10:37 |
| Pomocí sítě Switch rozdelitrádek CAT5 připojení | lauz006 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 26. května 2009 14:25 |
| Nastavení sítě - Různé Setup Otázky | Martyok | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 24. květen 2009 14:40 |
| Nápověda nastavení 2 LAN spojení na stejné síti | Johno4566 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 8. leden 2008 06:03 |
| Síť Switch | Jonathon28 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 12. prosince 2007 14:38 |
| Thread Nástroje | |
| |