![]() |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, αγόρασα ένα διακόπτη, ώστε να μπορώ να τρέξω ένα LAN κόμμα των 8 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων εαυτό μου. Χρειάζομαι βοήθεια για να διασφαλίσει την πραγματική σύνδεση υπολογιστών μέσω του διακόπτη και δεν μέσω ασύρματου δικτύου μου τόσο εδώ είναι δικό μου πρόβλημα. Αγόρασα αυτόν τον διακόπτη http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007 Και εγώ προσπαθώ να το αναπτύξει με διάφορους υπολογιστές ανεξάρτητα από διαδικτύου ώστε να μπορούμε να λαν πάνω από ένα-δύο παιχνίδια. Αν και δοκιμές αυτόν το διακόπτη με το lap-top μου, δεν ήμουν σε θέση να συνδεθεί μέσω του διακόπτη, αλλά, αντίθετα, συνδέεται μέσω του ασύρματου στο σπίτι μου. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς είμαι να πάνε για να διασφαλίσουμε ότι ο υπολογιστής είναι πάντα τη σύνδεση μέσω του διακόπτη; Για παράδειγμα, ενώ παίζει SWAT 4, θα ήθελα να ξεκινήσει μια Lan server και lap-top μου, θα δείτε το IP του Lan διακομιστής που 192.168.1.xxx μαγισσών είναι ασύρματο μου. Ωστόσο, την περίοδο της έρευνας για τη μετάβαση είναι 10.10.10.xxx. Πώς μπορώ να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι θα συνδεθούν μέσω του διακόπτη μου και δεν μέσω του ασύρματου router μου; Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγώ δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείτε να κάνετε, αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω. Υποθέτω ότι το ασύρματο δίκτυο είναι το τρέχον δίκτυο σας που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο; Αν αυτή είναι η περίπτωση βεβαιωθείτε ότι η ασύρματη σύνδεση εξασφαλίζεται με έναν κωδικό πρόσβασης που μόνο εσείς γνωρίζετε. Αυτό θα διασφαλίσει ότι μόνον τα άτομα που θέλετε να έχουν πρόσβαση στο ασύρματο internet και μπορεί. Όταν ρυθμίζετε κόμμα LAN σας, να κάνει ο καθένας στην πρίζα το διακόπτη σας έφερε και συνδέστε τον server του παιχνιδιού για να το διακόπτη επίσης. Μην συνδέετε το διακόπτη σε οτιδήποτε άλλο, το τηρεί ανεξάρτητα από το υπόλοιπο του δικτύου σας. Με αυτό τον τρόπο, το ασύρματο δίκτυο είναι διαθέσιμο μόνο αν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης, αλλά ο διακόπτης είναι για όλους. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι ο διακόπτης δεν έχει ενσωματωμένο διακομιστή DHCP έτσι θα πρέπει να δοθεί σε όλους τους υπολογιστές σας στατικές διευθύνσεις IP που θα μπορούσε να είναι μια ενόχληση.
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Λυπούμαστε, αλλά ήμουν σε μια βιασύνη, ενώ εγγράφως την αρχική θέση μου, θα προσπαθήσω να είμαι λίγο πιο σαφής. Εντάξει, έτσι είμαι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα τοπικό δίκτυο στο εσωτερικό των υπολογιστών. Νομίζω ότι ασύρματη connectiong μου βρίσκεται σε σύγκρουση με διακόπτη μου. Για παράδειγμα, εάν θ αρχίσει το παιχνίδι είναι στο πλαίσιο της ΠΕ 192.168.1.xxx (το ασύρματο δρομολογητή), δεν 10.10.10.xxx μαγισσών είναι το διακόπτη. Έτσι, βασικά im αναρωτιέται πώς μπορώ να σιγουρευτώ ότι τα παιχνίδια που ξεκινούν με αυτό το διακόπτη και δεν είναι η ασύρματη σύνδεση. Και επίσης, im μη βέβαιος πώς είμαι να πάω για την πραγματοποίηση ενός "δικτύου" εντός του κόμβου, προκειμένου να μοιραστούν τα αρχεία κατά τη διάρκεια της lan κόμμα. Είναι ότι λίγο πιο σαφέστερο; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
:: ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ:: |
|
| |||
| |||
| Χαίρομαι που το πήρατε καθορίζεται με δική σας. Ήμουν έτοιμος να πω το διακόπτη, δεν έχετε κανένα server DHCP χτισμένο in
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δυνατόν να χρησιμοποιηθεί μια παλιά Wireless Router ως δίκτυο Switch; | mctw | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 30 Αυγούστου, 2009 10:37 |
| Χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο για τη διαίρεση μιας Switch CAT5 Σύνδεση | lauz006 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 26η Μαΐου 2009 14:25 |
| Για τη δημιουργία δικτύου - Διάφορα Εγκατάσταση Ερωτήσεις | Martyok | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 24η Μαΐου 2009 14:40 |
| Βοήθεια για τη δημιουργία 2 LAN conections στο ίδιο δίκτυο | Johno4566 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 8 Ιαν 2008 06:03 |
| Network Switch | Jonathon28 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 12 Δεκ. 2007 14:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |