manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Postavljanje mreže za LAN Switch

Reply

Thread Tools
Old 7. lipnja 2008, 11:34
Novi član grupe

Default Postavljanje mreže za LAN Switch

U redu, ja kupio Switch tako da ja mogu pokrenuti LAN party od 8 ljudi, uključujući moje samouprave. Treba mi pomoć na stvaranje siguran računala zapravo povezivanje preko prekidača, a ne kroz moj bežični taj način ovdje je moj problem.

Kupio sam ovaj switch
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007

I ja sam težak to postaviti sa nekoliko računala, neovisno o internetu tako da možemo LAN preko nekoliko igara. Iako testiranje ovaj parametar s moj laptop, ja je ne u mogućnosti to povezivanje preko prekidača, već povezani putem bežične u moju kuću. Može bilo tko reći mene kako ja sam ići o izradi sigurni da računalo uvijek povezivanje preko prekidača?

Na primjer, dok je igrao SWAT 4, ja bi početi Lan server i moj laptop bi pokazati ip od server Lan se 192.168.1.xxx vještica je moj bežični. Ali IP za šiba je 10.10.10.xxx. Kako mogu napraviti da ljudi će se spojiti preko moje prekidač, a ne kroz moj bežični usmjerivač?

Hvala.
Old 7. lipnja 2008, 15:13
Moderator / ica grupe

Ja stvarno ne razumijem što vi pokušavate to učiniti, ali će se pokušati odgovoriti.

Pretpostavljam bežične mreže je vaš trenutni mrežu koja ima pristup internetu?

Ako je to slučaj provjerite je li bežična veza je osiguran uz lozinku koju samo vi znate. To će osigurati da samo osobe želite imati pristup na bežični internet može.

Kada postavite LAN party, čine svi uključite u prekidač vas je donio i uključite u igru poslužitelj kao šiba.

Ne spojiti prebaciti na bilo što drugo, držati ga neovisno o ostatku mreže.

Na taj način, bežična mreža dostupna je samo ako znate lozinku, ali šiba je za svakoga.

Jedini problem s ovim je da prijelaz ne imati ugrađeni u DHCP server, tako da ćete morati dati svim svojim računalima statičke IP adrese koji bi mogao biti smetnja.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 7. lipnja 2008, 16:39
Novi član grupe

Hvala za brz odgovor.

Oprostite, bio sam u žurbi, dok pisanje moj originalni post, pokušat ću da bude malo jasnije.

Ok, na taj način ja sam težak to postaviti LAN unutar računala. Mislim da je moj bežični connectiong je sukobu sa mojim prekidačem. Na primjer, ako ja početak igre ona je pod IP 192.168.1.xxx (bežični ruter), ne 10.10.10.xxx vještica je switch. Tako u osnovi im izvjedljiv kako ja mogu osigurati igre su početi s ovim prekidač i ne bežične veze. A isto tako, da im ne siguran kako sam ići o izradi "mreža" u središte kako to udio kartoteka tijekom LAN Party. Je li to malo jasnije?
Old 8. lipanj 2008, 00:19
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by authkey View Post
Hvala za brz odgovor.

Oprostite, bio sam u žurbi, dok pisanje moj originalni post, pokušat ću da bude malo jasnije.

Ok, na taj način ja sam težak to postaviti LAN unutar računala. Mislim da je moj bežični connectiong je sukobu sa mojim prekidačem. Na primjer, ako ja početak igre ona je pod IP 192.168.1.xxx (bežični ruter), ne 10.10.10.xxx vještica je switch. Tako u osnovi im izvjedljiv kako ja mogu osigurati igre su početi s ovim prekidač i ne bežične veze. A isto tako, da im ne siguran kako sam ići o izradi "mreža" u središte kako to udio kartoteka tijekom LAN Party. Je li to malo jasnije?
JA čvrst moj problem. Činiti se nisam zalazak DNS, Gateway, te je radna grupa za moju vezu jer prekidač nema DHCP izgrađen in Thanks for ono što se umeće.

:: Resolved::
Old 8. lipanj 2008, 03:14
Moderator / ica grupe

Veseo te je dobio Internet fiksne sami.

Sam bio idući u reći šiba nema DHCP poslužitelj izgrađen in

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moguće koristiti stari Wireless Router Kao Network Switch? mctw Networking, Modemi & VoIP 3 30 kolovoz 2009 10:37
Korištenje Network Switch to Split jedan CAT5 Connection lauz006 Networking, Modemi & VoIP 1 26. svibanj 2009 14:25
Postavljanje Network - Various Postavljanje pitanja Martyok Networking, Modemi & VoIP 1 24. svibanj 2009 14:40
Pomoć postavljanje 2 LAN conections na istoj mreži Johno4566 Networking, Modemi & VoIP 1 8. siječanj 2008 06:03
Mrežni prekidač Jonathon28 Networking, Modemi & VoIP 3 12. prosinac 2007 14:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.