kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Beállítása hálózati switch a LAN

Reply

Téma eszközök
Old 7. június 2008, 11:34
Új tag Csoport

Default Beállítása hálózati switch a LAN

Oké, én megvásárolt egy kapcsolót, hogy tudok futni egy LAN-party a 8 fő, beleértve az én oldalamra. Segítségre van szükségem arra, hogy ellenőrizze, hogy a számítógép valóban keresztül csatlakozik a switch, és nem a vezeték nélküli így itt van a probléma.

Megvettem ezt a kapcsolót
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007

És én próbálom meg azt a több számítógép független internetes így lan egy-két játékot. Bár a vizsgálat ezt a kapcsolót a saját laptop, nem tudtam, hogy keresztül csatlakozik a switch, hanem a vezeték nélküli csatlakozó segítségével a házamban. Ki tudja megmondani, milyen vagyok, hogy tájékoztasson, hogy ellenőrizze, hogy a számítógép mindig keresztül csatlakozik a switch?

Például, míg játszott SWAT 4, akkor kezdje meg a LAN szervert, és a laptop is azt mutatják, a vizsgálati időszak alatt a LAN szerver 192.168.1.xxx boszorkány van a vezeték nélküli. De a vizsgálati időszak alatt a kapcsoló 10.10.10.xxx. Hogyan lehet megbizonyosodni arról, az emberek keresztül csatlakozik az én váltani, és nem a vezeték nélküli router?

Köszönöm.
Old 7. június 2008, 15:13
Moderátor Csoport

Nem igazán értem, hogy mit próbál csinálni, de megpróbál választ adni.

Feltételezem, hogy a vezeték nélküli hálózat a jelenlegi hálózatot, amely internet-hozzáférés?

Ebben az esetben győződjön meg arról, hogy a vezeték nélküli kapcsolat biztosítható a jelszót, hogy csak te tudod. Ez biztosítja, hogy csak a kívánt hozzáférhetnek a vezeték nélküli és internet is.

Ha beállította a LAN-party, a mindenki dugó a kapcsoló elhozta és csatlakoztassa a játék szerveren a kapcsolót is.

Ne használja a kapcsolót, hogy bármi másról, tartsd meg független a többi hálózat.

Így a vezeték nélküli hálózat csak akkor használható, ha tudja a jelszót, de a kapcsoló mindenkinek.

Az egyetlen probléma, hogy ez a kapcsoló nem rendelkezik beépített DHCP szerver így lesz, hogy az összes számítógép statikus IP-címeket, amelyeket egy zaklató.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old 7. június 2008, 16:39
Új tag Csoport

Köszönöm a gyors választ.

Sajnálom, de sietett, miközben az eredeti írás utáni, megpróbálom, hogy egy kicsit világosabb.

Ok, így én próbálok, hogy hozzanak létre egy LAN a gépen. Azt hiszem, az én vezeték nélküli connectiong ütközik az én kapcsolót. Például, ha egy játék kezdete, hogy az IP 192.168.1.xxx (vezeték nélküli útválasztó), nem boszorkány 10.10.10.xxx a kapcsolót. Tehát alapvetően im kíváncsi, hogyan lehet, hogy a játékok kezdeni ezt a kapcsolót, és nem a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. És azt is, im, hogy nem biztos, hogy én vagyok, hogy tájékoztasson, hogy a "hálózat" az agy érdekében fájlmegosztás a LAN party. Ez egy kicsit világosabb?
Old Június 8. 2008, 00:19
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by authkey View Post
Köszönöm a gyors választ.

Sajnálom, de sietett, miközben az eredeti írás utáni, megpróbálom, hogy egy kicsit világosabb.

Ok, így én próbálok, hogy hozzanak létre egy LAN a gépen. Azt hiszem, az én vezeték nélküli connectiong ütközik az én kapcsolót. Például, ha egy játék kezdete, hogy az IP 192.168.1.xxx (vezeték nélküli útválasztó), nem boszorkány 10.10.10.xxx a kapcsolót. Tehát alapvetően im kíváncsi, hogyan lehet, hogy a játékok kezdeni ezt a kapcsolót, és nem a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. És azt is, im, hogy nem biztos, hogy én vagyok, hogy tájékoztasson, hogy a "hálózat" az agy érdekében fájlmegosztás a LAN party. Ez egy kicsit világosabb?
Én fix az én problémám. Úgy tűnik, nem volt meg a DNS, Átjáró, és a munkacsoport számára a kapcsolatot, mert a kapcsoló nem rendelkezik beépített DHCP be Kösz a bemenet.

:: ELHATÁROZÁSSAL:
Old Június 8. 2008, 03:14
Moderátor Csoport

Örülök, hogy megvan a saját rögzített.

Azt akartam mondani, hogy a kapcsoló nem rendelkezik beépített DHCP szerver hüvelyk

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lehet használni a régi Wireless Router A hálózati switch? mctw Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 Augusztus 30, 2009 10:37
Használata a hálózati switch Splitben a CAT5 Connection lauz006 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 26. május 2009 14:25
Hálózatának létrehozásáról - Various Setup Kérdések Martyok Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 24. május 2009 14:40
Segítség felállítása 2 LAN conections az ugyanazon a hálózaton Johno4566 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 8. január 2008 06:03
Hálózat Switch Jonathon28 Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 12. december 2007 14:38
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.