![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Oké, én megvásárolt egy kapcsolót, hogy tudok futni egy LAN-party a 8 fő, beleértve az én oldalamra. Segítségre van szükségem arra, hogy ellenőrizze, hogy a számítógép valóban keresztül csatlakozik a switch, és nem a vezeték nélküli így itt van a probléma. Megvettem ezt a kapcsolót http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007 És én próbálom meg azt a több számítógép független internetes így lan egy-két játékot. Bár a vizsgálat ezt a kapcsolót a saját laptop, nem tudtam, hogy keresztül csatlakozik a switch, hanem a vezeték nélküli csatlakozó segítségével a házamban. Ki tudja megmondani, milyen vagyok, hogy tájékoztasson, hogy ellenőrizze, hogy a számítógép mindig keresztül csatlakozik a switch? Például, míg játszott SWAT 4, akkor kezdje meg a LAN szervert, és a laptop is azt mutatják, a vizsgálati időszak alatt a LAN szerver 192.168.1.xxx boszorkány van a vezeték nélküli. De a vizsgálati időszak alatt a kapcsoló 10.10.10.xxx. Hogyan lehet megbizonyosodni arról, az emberek keresztül csatlakozik az én váltani, és nem a vezeték nélküli router? Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem igazán értem, hogy mit próbál csinálni, de megpróbál választ adni. Feltételezem, hogy a vezeték nélküli hálózat a jelenlegi hálózatot, amely internet-hozzáférés? Ebben az esetben győződjön meg arról, hogy a vezeték nélküli kapcsolat biztosítható a jelszót, hogy csak te tudod. Ez biztosítja, hogy csak a kívánt hozzáférhetnek a vezeték nélküli és internet is. Ha beállította a LAN-party, a mindenki dugó a kapcsoló elhozta és csatlakoztassa a játék szerveren a kapcsolót is. Ne használja a kapcsolót, hogy bármi másról, tartsd meg független a többi hálózat. Így a vezeték nélküli hálózat csak akkor használható, ha tudja a jelszót, de a kapcsoló mindenkinek. Az egyetlen probléma, hogy ez a kapcsoló nem rendelkezik beépített DHCP szerver így lesz, hogy az összes számítógép statikus IP-címeket, amelyeket egy zaklató.
|
| |||
| |||
| Köszönöm a gyors választ. Sajnálom, de sietett, miközben az eredeti írás utáni, megpróbálom, hogy egy kicsit világosabb. Ok, így én próbálok, hogy hozzanak létre egy LAN a gépen. Azt hiszem, az én vezeték nélküli connectiong ütközik az én kapcsolót. Például, ha egy játék kezdete, hogy az IP 192.168.1.xxx (vezeték nélküli útválasztó), nem boszorkány 10.10.10.xxx a kapcsolót. Tehát alapvetően im kíváncsi, hogyan lehet, hogy a játékok kezdeni ezt a kapcsolót, és nem a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. És azt is, im, hogy nem biztos, hogy én vagyok, hogy tájékoztasson, hogy a "hálózat" az agy érdekében fájlmegosztás a LAN party. Ez egy kicsit világosabb? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
:: ELHATÁROZÁSSAL: |
|
| |||
| |||
| Örülök, hogy megvan a saját rögzített. Azt akartam mondani, hogy a kapcsoló nem rendelkezik beépített DHCP szerver hüvelyk
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lehet használni a régi Wireless Router A hálózati switch? | mctw | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | Augusztus 30, 2009 10:37 |
| Használata a hálózati switch Splitben a CAT5 Connection | lauz006 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 26. május 2009 14:25 |
| Hálózatának létrehozásáról - Various Setup Kérdések | Martyok | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 24. május 2009 14:40 |
| Segítség felállítása 2 LAN conections az ugyanazon a hálózaton | Johno4566 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 8. január 2008 06:03 |
| Hálózat Switch | Jonathon28 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 12. december 2007 14:38 |
| Téma eszközök | |
| |