פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

הגדרת רשת עבור LAN Switch

Reply

שרשרת כלים
Old 7 יוני 2008, 11:34
קבוצת חברות חדשות

אוקיי, אני לרכוש א Switch כדי שאוכל להפעיל יאן צד של 8 אנשים כולל את עצמי. אני זקוק לעזרה בביצוע בטוח המחשבים למעשה להתחבר באמצעות בורר ולא דרך האלחוטית שלי אז הנה הוא הבעיה שלי.

קניתי את זה Switch
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007

ואני מנסה להגדיר אותו עם מספר מחשבים עצמאיים של האינטרנט על מנת שנוכל יאן על פני כמה משחקים. למרות זאת לעבור בדיקה עם הנייד שלי, אני לא מצליח להתחבר דרך לעבור, אבל במקום זה מחובר דרך האלחוטי בבית שלי. מישהו יכול לומר לי איך אני ללכת לגבי ביצוע בטוח שהמחשב תמיד להתחבר דרך לעבור?

לדוגמה, בעת ששיחק 4 חבטה, הייתי התחל צלילה שרת הנייד שלי היה להציג את ה-IP של השרת יאן להיות מכשפה 192.168.1.xxx האלחוטית שלי. אבל ה-IP של בורר היא 10.10.10.xxx. כיצד אוכל לוודא אנשים להתחבר באמצעות בורר שלי שלי ולא דרך נתב אלחוטי?

תודה.
Old 7 יוני 2008, 15:13
מנהל קבוצת

אני לא ממש מבין מה אתה מנסה לעשות אבל תנסה לענות.

אני מניח את הרשת האלחוטית שלך הנוכחית היא רשת כי יש גישה לאינטרנט?

במקרה זה, ודא כי החיבור האלחוטי הוא מאובטח עם סיסמה שרק אתה יודע. זה יהיה לוודא כי רק אנשים שאתה רוצה יש גישה לאינטרנט אלחוטי ו יכול.

כאשר אתה מגדיר את LAN צד, להפוך את כולם לתוך תקע Switch הבאת וגם תקע את המשחק שרת הבורר גם כן.

אין לחבר את תעבור כל דבר אחר, לשמור אותה עצמאית של שאר הרשת.

בדרך זו, את רשת אלחוטית זמינה רק אם אתה יודע את הסיסמה, אך המעבר הוא עבור כולם.

הבעיה היחידה עם זה היא כי הבורר אין מובנה שרת DHCP אז אתה צריך לתת את כל כתובות ה-IP סטטית מחשבים אשר עלול להוות מטרד.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 7 יוני 2008, 16:39
קבוצת חברות חדשות

תודה על תגובה מהירה.

מצטערת, אני ממהרת בזמן כתיבת ההודעה המקורית שלי, אני מנסה להיות קצת יותר ברורה.

בסדר, אז אני מנסה להקים יאן בתוך מחשבים. אני חושב שלי אלחוטית connectiong שלי הוא מתנגש עם בורר. לדוגמה, אם אני מתחיל משחק זה הוא תחת ה-IP 192.168.1.xxx (נתב אלחוטי), הוא לא מכשפה 10.10.10.xxx המעבר. אז בעצם IM את עצמך כיצד אני יכול לוודא את המשחקים הם מתחילים עם בורר זה, ולא החיבור האלחוטי. כמו כן, הודעות מיידיות לא בטוח עד כמה אני ללכת לגבי ביצוע של "רשת" בתוך לרכזת כדי לשתף קבצים יאן במהלך המסיבה. זה קצת יותר ברורה?
Old 8 יוני 2008, 00:19
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי authkey View Post
תודה על תגובה מהירה.

מצטערת, אני ממהרת בזמן כתיבת ההודעה המקורית שלי, אני מנסה להיות קצת יותר ברורה.

בסדר, אז אני מנסה להקים יאן בתוך מחשבים. אני חושב שלי אלחוטית connectiong שלי הוא מתנגש עם בורר. לדוגמה, אם אני מתחיל משחק זה הוא תחת ה-IP 192.168.1.xxx (נתב אלחוטי), הוא לא מכשפה 10.10.10.xxx המעבר. אז בעצם IM את עצמך כיצד אני יכול לוודא את המשחקים הם מתחילים עם בורר זה, ולא החיבור האלחוטי. כמו כן, הודעות מיידיות לא בטוח עד כמה אני ללכת לגבי ביצוע של "רשת" בתוך לרכזת כדי לשתף קבצים יאן במהלך המסיבה. זה קצת יותר ברורה?
אני קבוע את הבעיה. נראה היה לי לא להגדיר את ה-DNS, Gateway, ו עשה את העבודה עבור קבוצת הקשר מאז Switch אין בנוי למערכת DHCP Thanks for the input.

:: נפתרה::
Old 8 יוני 2008, 03:14
מנהל קבוצת

אני שמח שיש לך את זה בעצמך קבוע.

אני הולך להגיד את המתג אין שרת DHCP בנוי למערכת

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.