![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Okay, I purchased Perjungti kad galėčiau paleisti LAN Party 8 žmonės, įskaitant my self. Man reikia pagalbos dėl įsitikinkite, kompiuteriai, faktiškai prijungti per jungiklį ir ne per mano bevielio todėl čia yra mano problema. Aš nusipirkau šį raktą http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007 Ir aš bandau jį pastatyti su keliais kompiuteriais nepriklausomas interneto, kad mes galėtume LAN per žaidimų pora. Nors bandymų tai jungiklis su mano nešiojamas kompiuteris, aš negalėjo prisijungti per jungiklį, bet vietoj prijungtas mano namuose bevielio ryšio. Can anyone tell me how I am vaikščioti ir įsitikinkite, kad kompiuteris visada prisijungti per jungiklis? Pavyzdžiui, žaisdami, SWAT 4, norėčiau pradėti LAN serverio ir mano nešiojamas bus parodyti LAN serveris yra 192.168.1.xxx ragana IP yra mano bevielio. Bet už jungiklis IP 10.10.10.xxx. Kaip galiu įsitikinti, kad žmonės bus prisijungti per mano jungiklis ir ne per mano bevielis maršrutizatorius? Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't really suprasti, ką jūs bandote daryti, bet pasistengsime atsakyti. Manau, bevielis tinklas esamą tinklą, kuris turi prieigą prie interneto? Jei tai yra tuo atveju, įsitikinkite, kad bevielis ryšys yra apsaugota slaptažodžiu, kurį žinote tik jūs. Tai leis įsitikinti, kad tik žmonės nori turėti prieigą prie bevielio interneto ir gali. Kai bus nustatyta jūsų LAN party, kad kiekvienas kištuką į įjungimas ieškinius ir taip pat prijungti prie žaidimo serverio jungiklis taip pat. Nejunkite pereiti į ką nors, laikykite jį nepriklausomai nuo jūsų tinklo. Tokiu būdu, bevielis tinklas yra prieinamas tik jei žinote slaptažodį, bet jungiklis yra skirtas visiems. Tik problema yra tai, kad jungiklis nėra pastatytas, DHCP serverio, jums reikės pateikti visus kompiuterius statinius IP adresus, kurie gali būti triukšmo.
|
| |||
| |||
| Ačiū už greitą atsakymą. Atsiprašau, buvau skubėti rašant mano original post, aš stengiuosi būti šiek tiek aiškiau. Gerai, taigi aš bandau sukurti LAN per kompiuterius. Manau, kad mano bevielio connectiong tai prieštarauja mano jungiklis. Pavyzdžiui, jei paleidus žaidimą tai pagal 192.168.1.xxx IP (wireless router), o ne 10.10.10.xxx ragana yra jungiklis. Taigi iš esmės jiems įdomu, kaip galiu įsitikinti, kad žaidimai yra pradėti šio jungiklio ir ne bevielį ryšį. Taip pat, jiems nėra tikri, kaip aš eiti apie priėmimo "tinklo" per centrą, kad būtų galima dalytis failais per LAN party. Ar tai truputį aiškiau? |
|
| |||
| |||
| Citata:
:: Išspręsta: |
|
| |||
| |||
| Džiaugiamės, kad jūs turite jį nustatyti savo nuožiūra. Aš ketina pasakyti jungiklis nėra DHCP serverio pastatyta in
__________________ serverguy |