mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Setting up tīkla Switch LAN

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 7, 2008, 11:34
New Member Group

Default Setting up tīkla Switch LAN

Labi, es iegādājās Switch, lai es varētu palaist lan partijas 8 cilvēki, ieskaitot mani pašu. Man ir vajadzīga palīdzība uz pārliecinoties datoros faktiski savienot ar slēdzi un nevis ar manu bezvadu tāpēc šeit ir mana problēma.

Iegādājos šo slēdzi
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007

Un es mēģinu noteikt to ar vairākiem datoriem atkarīga no interneta, lai mēs varētu lan pa pāris spēles. Kaut arī pārbaudei šo slēdzi ar savu portatīvo datoru, i nevarēja savienot ar slēdzi, bet savienots ar bezvadu manā mājā. Vai kāds man pastāstīt, kā man ir jādara, lai pārliecinātos, ka dators vienmēr savienot, izmantojot slēdzi?

Piemēram, spēlējot SWAT 4, i sāks Lan serveri un savu klēpjdatoru parādītu IP Lan serveris ir 192.168.1.xxx ragana ir mana bezvadu. Bet par pāreju periodā ir 10.10.10.xxx. Kā es varu pārliecināties cilvēki savienot caur manu slēdzi un nevis ar manu bezvadu maršrutētāju?

Pateicība.
Old Jūnijs 7, 2008, 15:13
Moderator Group

Man nav īsti saprast, ko jūs mēģināt darīt, bet centīšos atbildēt.

Es pieņemu, bezvadu tīkls ir jūsu pašreizējā tīkla, kas ir interneta pieslēgums?

Ja tas tā ir gadījumā pārliecinieties, vai bezvadu savienojums ir aizsargāts ar paroli, tikai jūs zināt. Tā jūs varēsiet pārliecināties, ka tikai cilvēki, jūs vēlaties piekļūt bezvadu un internetā ir iespējams.

Kad esat iestatījis LAN pusei, lai visi plug vērā slēdzis jums celta kā arī iespraudiet spēļu serveri slēdzi, kā labi.

Nepievienojiet pāriet uz kaut ko citu, glabā to neatkarīgi no pārējā tīkla.

Tādā veidā, bezvadu tīkls ir pieejams tikai tad, ja zināt paroli, taču slēdzis ir domāta visiem.

Tikai problēma ir tas, ka slēdzis nav uzcelta DHCP serveri, tāpēc jums būs jāsniedz visiem saviem datoriem statiskās IP adreses, kas varētu būt traucēklis.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Jūnijs 7, 2008, 16:39
New Member Group

Paldies par ātru atbildi.

Atvainojiet, es biju steigā rakstot manu sākotnējo pastu, es mēģināšu būt nedaudz skaidrāks.

Ok, tāpēc es cenšos izveidot lan ietvaros datoriem. Es domāju, ka mans bezvadu connectiong ir pretrunā ar maniem slēdzi. Piemēram, ja es sāktu spēli tas atrodas 192.168.1.xxx IP (wireless router), kas nav 10.10.10.xxx ragana ir slēdzis. Vārdu sakot, im jautājums, kā es varu pārliecināties spēles ir jāsāk ar šo slēdzi, nevis bezvadu savienojumu. Un arī, im nav pārliecināta, kā es iet par padarot "tīkla" ietvaros centru, lai apmainītos ar failiem laikā lan puse. Vai tas vēl nedaudz skaidrāks?
Old Jūnijs 8, 2008, 00:19
New Member Group

Quote:
Originally Posted by authkey View Post
Paldies par ātru atbildi.

Atvainojiet, es biju steigā rakstot manu sākotnējo pastu, es mēģināšu būt nedaudz skaidrāks.

Ok, tāpēc es cenšos izveidot lan ietvaros datoriem. Es domāju, ka mans bezvadu connectiong ir pretrunā ar maniem slēdzi. Piemēram, ja es sāktu spēli tas atrodas 192.168.1.xxx IP (wireless router), kas nav 10.10.10.xxx ragana ir slēdzis. Vārdu sakot, im jautājums, kā es varu pārliecināties spēles ir jāsāk ar šo slēdzi, nevis bezvadu savienojumu. Un arī, im nav pārliecināta, kā es iet par padarot "tīkla" ietvaros centru, lai apmainītos ar failiem laikā lan puse. Vai tas vēl nedaudz skaidrāks?
Es noteikti mana problēma. Šķiet man nav noteikusi DNS, Gateway, un sniedza darba grupa mana pieslēguma, jo slēdzis nav DHCP būvēts collu Thanks for input.

:: APŅĒMUŠIES::
Old Jūnijs 8, 2008, 03:14
Moderator Group

Priecīgs jums tas noteica par savu.

Es gribēju teikt slēdzis nav DHCP serveris būvēts iekšā

Reply

Register

Bookmarks