![]() |
|
| |||
| |||
| Labi, es iegādājās Switch, lai es varētu palaist lan partijas 8 cilvēki, ieskaitot mani pašu. Man ir vajadzīga palīdzība uz pārliecinoties datoros faktiski savienot ar slēdzi un nevis ar manu bezvadu tāpēc šeit ir mana problēma. Iegādājos šo slēdzi http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007 Un es mēģinu noteikt to ar vairākiem datoriem atkarīga no interneta, lai mēs varētu lan pa pāris spēles. Kaut arī pārbaudei šo slēdzi ar savu portatīvo datoru, i nevarēja savienot ar slēdzi, bet savienots ar bezvadu manā mājā. Vai kāds man pastāstīt, kā man ir jādara, lai pārliecinātos, ka dators vienmēr savienot, izmantojot slēdzi? Piemēram, spēlējot SWAT 4, i sāks Lan serveri un savu klēpjdatoru parādītu IP Lan serveris ir 192.168.1.xxx ragana ir mana bezvadu. Bet par pāreju periodā ir 10.10.10.xxx. Kā es varu pārliecināties cilvēki savienot caur manu slēdzi un nevis ar manu bezvadu maršrutētāju? Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man nav īsti saprast, ko jūs mēģināt darīt, bet centīšos atbildēt. Es pieņemu, bezvadu tīkls ir jūsu pašreizējā tīkla, kas ir interneta pieslēgums? Ja tas tā ir gadījumā pārliecinieties, vai bezvadu savienojums ir aizsargāts ar paroli, tikai jūs zināt. Tā jūs varēsiet pārliecināties, ka tikai cilvēki, jūs vēlaties piekļūt bezvadu un internetā ir iespējams. Kad esat iestatījis LAN pusei, lai visi plug vērā slēdzis jums celta kā arī iespraudiet spēļu serveri slēdzi, kā labi. Nepievienojiet pāriet uz kaut ko citu, glabā to neatkarīgi no pārējā tīkla. Tādā veidā, bezvadu tīkls ir pieejams tikai tad, ja zināt paroli, taču slēdzis ir domāta visiem. Tikai problēma ir tas, ka slēdzis nav uzcelta DHCP serveri, tāpēc jums būs jāsniedz visiem saviem datoriem statiskās IP adreses, kas varētu būt traucēklis.
|
| |||
| |||
| Paldies par ātru atbildi. Atvainojiet, es biju steigā rakstot manu sākotnējo pastu, es mēģināšu būt nedaudz skaidrāks. Ok, tāpēc es cenšos izveidot lan ietvaros datoriem. Es domāju, ka mans bezvadu connectiong ir pretrunā ar maniem slēdzi. Piemēram, ja es sāktu spēli tas atrodas 192.168.1.xxx IP (wireless router), kas nav 10.10.10.xxx ragana ir slēdzis. Vārdu sakot, im jautājums, kā es varu pārliecināties spēles ir jāsāk ar šo slēdzi, nevis bezvadu savienojumu. Un arī, im nav pārliecināta, kā es iet par padarot "tīkla" ietvaros centru, lai apmainītos ar failiem laikā lan puse. Vai tas vēl nedaudz skaidrāks? |
|
| |||
| |||
| Quote:
:: APŅĒMUŠIES:: |
|
| |||
| |||
| Priecīgs jums tas noteica par savu. Es gribēju teikt slēdzis nav DHCP serveris būvēts iekšā
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |