![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, am achiziţionat un Switch, astfel încât nu pot rula un lan parte din 8 persoane, inclusiv meu auto. Am nevoie de ajutor pentru a face din sigur de computere de fapt conecta prin intermediul trece şi nu prin intermediul wireless-mi atât de aici este problema mea. I-am cumpărat acest parametru http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007 Şi am încercat să setaţi-o cu mai multe computere independente de internet, astfel încât să putem lan peste câteva jocuri. În timp ce acest parametru de testare cu laptop-ul meu, eu nu am fost capabili să vă conectaţi, prin intermediul switch, dar în loc conectat prin wireless, de la mine în casă. Poate cineva sa-mi spui cum i-am să merg despre asigurându-vă că întotdeauna vă conecta la computer prin intermediul trece? De exemplu, în timp ce joc atinge 4, i-ar începe o Lan server si laptop-ul meu ar arăta cu adresa IP a LAN server fiind 192.168.1.xxx care mi-e wireless. Dar perioada de anchetă pentru a comuta este 10.10.10.xxx. Cum pot să vă asiguraţi că oamenii vor conecta prin intermediul meu, şi nu trece printr-un router wireless meu? Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu nu înţeleg cu adevărat ceea ce încerc să fac, dar va încerca să răspundă. Presupun că de reţea fără fir este curent reţea care are acces la internet? În acest caz, asiguraţi-vă că este conexiune fără fir securizate cu o parola pe care numai tu stii. Acest lucru va asigura că numai persoanele pe care le doresc să aibă acces la internet wireless şi poate. Când vă setaţi LAN parte, să facă toată lumea plug în comuta pe care ai adus şi, de asemenea, plug în joc de server pentru a trece, de asemenea. Nu conectaţi trece la altceva, păstraţi-l independent de restul reţelei. În acest fel, de reţea fără fir este disponibilă numai dacă cunosc parola, dar trecerea este pentru toată lumea. Singura problemă cu acest lucru este faptul că trece nu are un server DHCP construit în aşa va trebui să ofere toate computerele dumneavoastră static adresele IP, care ar putea fi o bătaie de cap.
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru rapid răspuns. Ne pare rău, am fost într-o grabă în timp ce scris mea iniţială de post, am să încerc să fie un pic mai clar. OK, deci am încercat să înfiinţeze un lan de computere. Cred că-mi wireless connectiong este în conflict cu trecerea mea. De exemplu, dacă aş începe un joc, este în conformitate cu IP 192.168.1.xxx (de ruter fără fir), nu este 10.10.10.xxx care trece. Deci, practic im întrebam cum pot să vă asiguraţi că jocurile sunt începe cu acest parametru, şi nu de conexiune fără fir. Şi, de asemenea, important să nu se sigur cum i-am să merg despre a face o "reţea", în hub cu scopul de a partaja fişiere în timpul lan parte. Este că un pic mai clar? |
|
| |||
| |||
| Citat:
:: HOTĂRÂŢI:: |
|
| |||
| |||
| Ma bucur ca ai luat-o fix pe cont propriu. Voiam să spun de trecere nu are un server DHCP, construit inch
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Marcaje |