menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Nastavenie siete Switch pre LAN

Reply

Thread Tools
Old 7 júna 2008, 11:34
Nový člen skupiny

Default Nastavenie siete Switch pre LAN

Dobre, já kúpil switch, aby som mohol spustiť LAN party 8 ľudí, vrátane mojej vlastnej. Chcem sa opýtať na to, aby počítače v skutočnosti sa pripájajú cez switch a nie prostredníctvom bezdrôtovej, takže som tu je môj problém.

Kúpil som si tento switch
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007

A ja sa snažím dať ono autobus s viac počítačov nezávisle na internete, takže si môžeme LAN po pár hier. Pri testovaní tento prepínač má laptop, ja nebol schopný sa pripojiť cez switch, ale namiesto toho pripojený cez bezdrôtovú v mojom dome. Môže mi niekto povedať, ako som ísť o to, aby počítač vždy pripojiť cez vypínač?

Napríklad pri hraní SWAT 4, já chcel by som začať Lan serverov a môj notebook ukáže IP Lan server je 192.168.1.xxx čarodejnice je moje bezdrôtová. Ale IP prepínač 10.10.10.xxx. Ako sa môžem uistiť, že ľudia sa budú pripájať cez moje switch a nie cez môj bezdrôtový router?

Vďaka.
Old 7 júna 2008, 15:13
Moderátor skupiny

Nechcem really pochopiť, čo sa snažíte urobiť, ale bude snažiť odpovedať.

Predpokladám, že bezdrôtová sieť je vaša súčasná sieť, ktorá má prístup k internetu?

Ak je to prípad uistite sa, že bezdrôtové pripojenie je zabezpečené heslom, že len vy viete. Tým sa uistite, že jediní ľudia, ktoré chcete mať prístup k bezdrôtovému internetu a môže.

Keď nastaviť LAN party, aby všetci zapojiť do prehodiť ste priniesol, a taktiež pripojiť na herný server, prepínač tiež.

Nepripájajte prejsť na niečo iné, nechajte si to nezávisle na zvyšku vašej siete.

Týmto spôsobom sa k bezdrôtovej sieti je k dispozícii iba ak poznáte heslo, ale prepínač je pre každého.

Jediným problémom je to, že prechod nemá vstavaný DHCP server, takže budete musieť dať do všetkých počítačov statické IP adresy, ktoré by mohli byť na obtiaž.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 7 júna 2008, 16:39
Nový člen skupiny

Vďaka za rýchlu odpoveď.

Ospravedlňujeme sa, bol som v zhone pri písaní mojej pôvodné miesto, budem sa snažiť byť trochu jasnejšie.

Ok, tak sa snažím vytvoriť lán do počítača. Myslím, že môj bezdrôtový connectiong je v rozpore s mojím switch. Napríklad, ak aj spustenie hry je podľa IP 192.168.1.xxx (bezdrôtový router), nie 10.10.10.xxx čarodejnice je prepínač. Takže v podstate im premýšľal, ako môžem uistiť, že hry sú začať s týmto prepínačom a nie bezdrôtové pripojenie. A tiež, im nie istý, ako som ísť o tom, "sieť" v rámci húb za účelom zdieľania súborov v LAN party. Je to trochu jasnejšie?
Old 8 júna 2008, 00:19
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal authkey View Post
Vďaka za rýchlu odpoveď.

Ospravedlňujeme sa, bol som v zhone pri písaní mojej pôvodné miesto, budem sa snažiť byť trochu jasnejšie.

Ok, tak sa snažím vytvoriť lán do počítača. Myslím, že môj bezdrôtový connectiong je v rozpore s mojím switch. Napríklad, ak aj spustenie hry je podľa IP 192.168.1.xxx (bezdrôtový router), nie 10.10.10.xxx čarodejnice je prepínač. Takže v podstate im premýšľal, ako môžem uistiť, že hry sú začať s týmto prepínačom a nie bezdrôtové pripojenie. A tiež, im nie istý, ako som ísť o tom, "sieť" v rámci húb za účelom zdieľania súborov v LAN party. Je to trochu jasnejšie?
I fixed my problem. Zdá sa, že som si nastaviť DNS, Gateway, a robil pracovnej skupiny pre svoje pripojenie, pretože vypínač nemá zabudovaný DHCP Díky za vstup.

:: ODHODLANÍ::
Old 8 júna 2008, 03:14
Moderátor skupiny

Som rád, že si to mám pevnú na vlastnú päsť.

Chcela som povedať, prepínač nemá zabudovaný DHCP server

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Možno použiť Staré Wireless Router ako sieť Switch? mctw Siete, Modemy & VoIP 3 30.srpna 2009 10:37
Pomocou siete Switch rozdelitrádek CAT5 pripojenie lauz006 Siete, Modemy & VoIP 1 26. mája 2009 14:25
Nastavenie siete - Rôzne Setup Otázky Martyok Siete, Modemy & VoIP 1 24. máj 2009 14:40
Pomoc nastavenia 2 LAN spojenia na rovnakej sieti Johno4566 Siete, Modemy & VoIP 1 8. január 2008 06:03
Sieť Switch Jonathon28 Siete, Modemy & VoIP 3 12. decembra 2007 14:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.