![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre, já kúpil switch, aby som mohol spustiť LAN party 8 ľudí, vrátane mojej vlastnej. Chcem sa opýtať na to, aby počítače v skutočnosti sa pripájajú cez switch a nie prostredníctvom bezdrôtovej, takže som tu je môj problém. Kúpil som si tento switch http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007 A ja sa snažím dať ono autobus s viac počítačov nezávisle na internete, takže si môžeme LAN po pár hier. Pri testovaní tento prepínač má laptop, ja nebol schopný sa pripojiť cez switch, ale namiesto toho pripojený cez bezdrôtovú v mojom dome. Môže mi niekto povedať, ako som ísť o to, aby počítač vždy pripojiť cez vypínač? Napríklad pri hraní SWAT 4, já chcel by som začať Lan serverov a môj notebook ukáže IP Lan server je 192.168.1.xxx čarodejnice je moje bezdrôtová. Ale IP prepínač 10.10.10.xxx. Ako sa môžem uistiť, že ľudia sa budú pripájať cez moje switch a nie cez môj bezdrôtový router? Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechcem really pochopiť, čo sa snažíte urobiť, ale bude snažiť odpovedať. Predpokladám, že bezdrôtová sieť je vaša súčasná sieť, ktorá má prístup k internetu? Ak je to prípad uistite sa, že bezdrôtové pripojenie je zabezpečené heslom, že len vy viete. Tým sa uistite, že jediní ľudia, ktoré chcete mať prístup k bezdrôtovému internetu a môže. Keď nastaviť LAN party, aby všetci zapojiť do prehodiť ste priniesol, a taktiež pripojiť na herný server, prepínač tiež. Nepripájajte prejsť na niečo iné, nechajte si to nezávisle na zvyšku vašej siete. Týmto spôsobom sa k bezdrôtovej sieti je k dispozícii iba ak poznáte heslo, ale prepínač je pre každého. Jediným problémom je to, že prechod nemá vstavaný DHCP server, takže budete musieť dať do všetkých počítačov statické IP adresy, ktoré by mohli byť na obtiaž.
|
| |||
| |||
| Vďaka za rýchlu odpoveď. Ospravedlňujeme sa, bol som v zhone pri písaní mojej pôvodné miesto, budem sa snažiť byť trochu jasnejšie. Ok, tak sa snažím vytvoriť lán do počítača. Myslím, že môj bezdrôtový connectiong je v rozpore s mojím switch. Napríklad, ak aj spustenie hry je podľa IP 192.168.1.xxx (bezdrôtový router), nie 10.10.10.xxx čarodejnice je prepínač. Takže v podstate im premýšľal, ako môžem uistiť, že hry sú začať s týmto prepínačom a nie bezdrôtové pripojenie. A tiež, im nie istý, ako som ísť o tom, "sieť" v rámci húb za účelom zdieľania súborov v LAN party. Je to trochu jasnejšie? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
:: ODHODLANÍ:: |
|
| |||
| |||
| Som rád, že si to mám pevnú na vlastnú päsť. Chcela som povedať, prepínač nemá zabudovaný DHCP server
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Možno použiť Staré Wireless Router ako sieť Switch? | mctw | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 30.srpna 2009 10:37 |
| Pomocou siete Switch rozdelitrádek CAT5 pripojenie | lauz006 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 26. mája 2009 14:25 |
| Nastavenie siete - Rôzne Setup Otázky | Martyok | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 24. máj 2009 14:40 |
| Pomoc nastavenia 2 LAN spojenia na rovnakej sieti | Johno4566 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 8. január 2008 06:03 |
| Sieť Switch | Jonathon28 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 12. decembra 2007 14:38 |
| Thread Tools | |
| |