мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Постављање мреже за ЛАН Суитцх

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. јуни 2008, 11:34
Нови члан групе

Default Постављање мреже за ЛАН Суитцх

Ето, ја купио један Суитцх тако да могу покренути ЛАН парты за 8 особа, укључујући моје самоуправе. Треба ми помоћ на томе да је заправо спајање рачунара преко прекидач, а не преко моје бел̌ичних тако овде је мој проблем.

Ја купио овај параметар
хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16833166007

И Им 'тежак за стави га са неколико рачунара независне интернет тако да можемо лан над неколико игара. Иако је ово испитивање пребацити са мој лаптоп, ја се не могу повезати путем прекидач, али уместо тога спојен преко бежичних у мојој кући. Моћи било ко реците ми како сам ићи око побринете да рачунар увек карика путем пребацити?

На пример, током играња спљескати 4, ја ће почети ЛАН сервер и мој лаптоп би приказивао ИП у Лан сервер буде 192.168.1.кскскс вештица је мој радио. Али је ИП за пребацити се 10.10.10.кскскс. Како бисте били сигурни ће људи прикључити преко мога пребаците и не преко моје радио рутери?

Хвала.
Old 7. јуни 2008, 15:13
Модератор / ица групе

ЈА донт 'стварно схватити шта покушавате да урадите, али ће се покушати одговорити.

Претпостављам бежичне мреже је ваш тренутни мрежу која има приступ интернету?

У том случају проверите да ли је бежична веза је осигуран са лозинком да само ви знате. То ће учинити само људи сигурни да желите да имају приступ на бежични интернет и могу.

Када поставите свој ЛАН парты, маке еверыоне плуг пребацити у вас одведе и додатке у игри служење на прекидач ас уелл.

Не спајајте пребацити на нешто друго, и даље остане независан од остатка мреже.

На тај начин, бежична мрежа доступна је само ако знате лозинку, али је параметар за свакога.

Једини проблем са тим је да се пребаците нема изграђен у ДХЦП сервера, тако да ћете морати да да све своје статичку ИП адреса рачунара које може бити штетно деловање.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 7. јуни 2008, 16:39
Нови члан групе

Хвала за брз одговор.

Нажалост, био сам у журби, док пишете мој оригинални пост, ја ћу покушати бити мало јасније.

Ок, па сам покушавајући поставити лан унутар рачунара. Мислим да је мој радио цоннецтионг је у конфликту са мојим прекидача. На пример, ако покренете игру је под ИП 192.168.1.кскскс (бежични рутери), а не 10.10.10.кскскс вештица је прекидач. Тако заправо им питате како ја могу обезбедити да игре су почели са овим пребацити а не бежичну везу. И исто тако, да им не сигуран да сам ићи око израде "мрежа" у оквиру чвориште у циљу делите датотеке током ЛАН парты. Да ли је то још мало јасније?
Old 8. јуни 2008, 00:19
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы аутхкеы View Post
Хвала за брз одговор.

Нажалост, био сам у журби, док пишете мој оригинални пост, ја ћу покушати бити мало јасније.

Ок, па сам покушавајући поставити лан унутар рачунара. Мислим да је мој радио цоннецтионг је у конфликту са мојим прекидача. На пример, ако покренете игру је под ИП 192.168.1.кскскс (бежични рутери), а не 10.10.10.кскскс вештица је прекидач. Тако заправо им питате како ја могу обезбедити да игре су почели са овим пребацити а не бежичну везу. И исто тако, да им не сигуран да сам ићи око израде "мрежа" у оквиру чвориште у циљу делите датотеке током ЛАН парты. Да ли је то још мало јасније?
Ја фиксне мој проблем. Изгледа ја је не поставити ДНС, Гатеуаы, и направио је радну групу за моју везу од пребацити нема ДХЦП изграђен ин хвала за допринос.

:: Рессена:
Old 8. јуни 2008, 03:14
Модератор / ица групе

Глад имаш га фиксне сами.

ЈА је лијегање рећи пребацити нема ДХЦП сервера изграђена у.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц