az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

LAN için geç ağ kurma

Reply

Konu Araçları
Old 7 Haziran 2008, 11:34
Yeni Üye Grubu

Tamam, Ben ki ben benim dahil olmak üzere 8 kişilik bir Lan Party çalışabilen bir geçiş satın aldı. Ihtiyacım bilgisayarlar aslında benim radyo aracılığıyla geçiş yoluyla değil, bu yüzden burada bağlamak emin benim sorun yapma konusunda yardım.

Ben bu anahtarı aldım
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007

Ve birkaç bilgisayar internet böylece oyunların bir çift LAN üzerinden yapabilirsiniz bağımsız ile kurmak için çalışıyorum. Süre benim laptop bu anahtarı test, i anahtarı üzerinden bağlantı, ancak değildi yerine evime kablosuz ile bağladı. Kimse nasıl emin bilgisayarın anahtarı üzerinden bağlantı yapma hakkında gitmek için önce bana söyleyebilir misiniz?

Örneğin, swat 4 oynarken, ben ve benim laptop LAN Server 192.168.1.xxx cadı olmanın ip gösterir bir LAN Server başlayacağı Kablosuz olduğunu. Ama geçiş için IP 10.10.10.xxx olduğunu. Nasıl emin insanlar benim kablosuz yönlendirici aracılığıyla benim geçiş değil, üzerinden bağlanır yapabilirim?

Teşekkürler.
Old 7 Haziran 2008, 15:13
Moderatör Grubu

Ben gerçekten ne yapmak istediğinizi ama anlayamıyorum cevap çalışır.

Ben kablosuz ağ, Internet erişimi olan mevcut şebeke olduğu varsayılmaktadır?

Bu durumda bir kablosuz bağlantı şifre ile sadece bildiğiniz güvenli olduğundan emin olun. Bu sağlayacağız size kablosuz internet erişiminin olmasını istiyorsanız, sadece insanlar.

Ne zaman LAN partisi, siz ve getirdi de oyun sunucusu açmak için de fiş geçiş içine herkes fişi yapmak kurmak.

Başka bir şey için, devam geçiş bağlamayın sizin ağının geri kalanından bağımsız.

Eğer şifrenizi biliyor Bu yolla sadece mevcut, kablosuz ağ anahtarı herkes içindir.

Buna tek sorun anahtarı yok bir DHCP sunucusu inşa böylece bütün bilgisayarların hangi bir sıkıntı olabilir statik IP adresleri vermek gerekir.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 7 Haziran 2008, 16:39
Yeni Üye Grubu

Hızlı cevap için teşekkürler.

Süre Orijinal Mesaj yazma Üzgünüz, Acelem vardı, ben biraz daha net olması için çalışacağız.

Peki dedim bilgisayarların içinde bir LAN kurmak için çalışıyorum. Ben kablosuz connectiong benim anahtarıyla çelişkili olduğunu düşünüyorum. Örneğin i IP 192.168.1.xxx (kablosuz yönlendirici) değil, 10.10.10.xxx cadı altında bir oyunu başlatmak geçiş olacak. Nedenle temelde nasıl i oyunlar bu anahtarı değil kablosuz bağlantı ile başlar emin olabilirsiniz merak im. Ve de değil, nasıl göbek içinde bir "şebeke" yapma konusunda gitmek için önce emin Sohbet amacıyla dosyaları paylaşmak için lan parti sırasında. O biraz daha net?
Old 8 Haziran 2008, 00:19
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by authkey View Post
Hızlı cevap için teşekkürler.

Süre Orijinal Mesaj yazma Üzgünüz, Acelem vardı, ben biraz daha net olması için çalışacağız.

Peki dedim bilgisayarların içinde bir LAN kurmak için çalışıyorum. Ben kablosuz connectiong benim anahtarıyla çelişkili olduğunu düşünüyorum. Örneğin i IP 192.168.1.xxx (kablosuz yönlendirici) değil, 10.10.10.xxx cadı altında bir oyunu başlatmak geçiş olacak. Nedenle temelde nasıl i oyunlar bu anahtarı değil kablosuz bağlantı ile başlar emin olabilirsiniz merak im. Ve de değil, nasıl göbek içinde bir "şebeke" yapma konusunda gitmek için önce emin Sohbet amacıyla dosyaları paylaşmak için lan parti sırasında. O biraz daha net?
Ben sorun düzeltildi. I DNS, Gateway set olmasaydı, görünüyor ve geçiş beri benim bağlantı için DHCP girişi için içeri teşekkür yerleşik olmayan bir çalışma grubu yaptı.

:: RESOLVED::
Old 8 Haziran 2008 03:14,
Moderatör Grubu

Bunu kendi üzerine monte var sevindim.

Ben anahtarı bir DHCP sunucusu yok diyecektim yerleşik

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından