менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Налаштування мережевий комутатор для локальної мережі

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 червня 2008, 11:34
Нові члени групи

Default Налаштування мережевий комутатор для локальної мережі

Гаразд, я придбав Switch так що я можу бігати, LAN учасника з 8 чоловік, включаючи моє "Я". Мені потрібна допомога по переконавшись, що комп'ютер дійсно підключенні через комутатор, а не через бездротовий Ось моя проблема.

Я купив цей перемикач
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007

І я намагаюся встановити його з декількох комп'ютерів незалежно від Інтернету, щоб ми могли LAN за пару ігор. При перевірці цього ключа разом з моїм ноутбуком, я був не в змозі з'єднати через комутатор, але замість цього, підключеного до бездротової в моєму домі. Може хто-небудь сказати мені, як я повинен йти про те, щоб переконатися, що комп'ютер завжди підключенні через комутатор?

Наприклад, під час гри SWAT 4, я б почав LAN Server і мій ноутбук буде показувати IP локальної мережі сервера час 192.168.1.xxx відьма, моя Wireless. Але ІВ для перемикача 10.10.10.xxx. Як мені переконатися, що люди будуть підключатися через мій перемикач, а не через бездротовий маршрутизатор?

Спасибо.
Old 7 червня 2008, 15:13
Модератор групи

Я дійсно не розумію, що ви намагаєтеся зробити, але спробую відповісти.

Я вважаю, бездротова мережа є поточною мережі, яка має доступ в Інтернет?

У цьому випадку переконайтеся, що бездротовий зв'язок забезпечується за паролем, який знаєте тільки ви. Це дасть змогу переконатися, що тільки люди, ви хочете мати доступ до бездротового інтернету і може.

Під час налаштування вашої локальної мережі партію, зробити все підключаються до комутатора ти приніс, а також підключити до ігрового сервера, а також перемикач.

Не приєднуйте переключитися на що-небудь ще, тримайте його незалежним від іншої мережі.

Таким чином, бездротова мережа доступна, тільки якщо ви знаєте пароль, але перемикач для всіх.

Єдина проблема полягає в тому, що перемикач не має вбудований сервер DHCP так що вам доведеться віддати всі ваші комп'ютери статичний IP адрес, які можуть бути неприємності.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 7 червня 2008, 16:39
Нові члени групи

Спасибі за швидку відповідь.

На жаль, я поспішав при написанні моєї початкової пост, я постараюся бути трохи зрозуміліше.

Ok, тому я намагаюся створити локальну мережу в межах комп'ютера. Я думаю, мої бездротові connectiong конфліктує зі своїм вимикачем. Наприклад, якщо почати гру він перебуває під IP 192.168.1.xxx (бездротовий маршрутизатор), не 10.10.10.xxx відьма, комутатор. Таким основному їм цікаво, як я можу переконатися, що гра починається з цього параметра, а не бездротового з'єднання. А також, їм не знаєте, як я повинен йти про те, щоб "мережа" в рамках центру для обміну файлами в локальній мережі під час партії. Це трохи більш чітко?
Old 8 червня 2008, 00:19
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав authkey View Post
Спасибі за швидку відповідь.

На жаль, я поспішав при написанні моєї початкової пост, я постараюся бути трохи зрозуміліше.

Ok, тому я намагаюся створити локальну мережу в межах комп'ютера. Я думаю, мої бездротові connectiong конфліктує зі своїм вимикачем. Наприклад, якщо почати гру він перебуває під IP 192.168.1.xxx (бездротовий маршрутизатор), не 10.10.10.xxx відьма, комутатор. Таким основному їм цікаво, як я можу переконатися, що гра починається з цього параметра, а не бездротового з'єднання. А також, їм не знаєте, як я повинен йти про те, щоб "мережа" в рамках центру для обміну файлами в локальній мережі під час партії. Це трохи більш чітко?
Я фіксованого моєю проблемою. Здається, я ще не ставив DNS, шлюзу і зробила робоча група для моєї зв'язку з перемикачем не має вбудованого DHCP Спасибо за вхід.

:: УХВАЛИЛИ::
Old 8 червня 2008, 03:14
Модератор групи

Радий, що ви отримали її виправленою на свій розсуд.

Я збирався сказати перемикач не має вбудований сервер DHCP дюйма

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Можна використовувати стару бездротового маршрутизатора як мережний комутатор? mctw Мережа, Модеми & VoIP 3 30 серпня 2009 10:37
Використання мережевий комутатор в Спліт CAT5 з'єднання lauz006 Мережа, Модеми & VoIP 1 26 травня 2009 14:25
Установка мережі - Різні Питання з установки Martyok Мережа, Модеми & VoIP 1 24 травня 2009 14:40
Допомога щодо 2 LAN conections в тій же мережі Johno4566 Мережа, Модеми & VoIP 1 8 січня 2008 06:03
Network Switch Jonathon28 Мережа, Модеми & VoIP 3 12 грудня 2007 14:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.