![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я придбав Switch так що я можу бігати, LAN учасника з 8 чоловік, включаючи моє "Я". Мені потрібна допомога по переконавшись, що комп'ютер дійсно підключенні через комутатор, а не через бездротовий Ось моя проблема. Я купив цей перемикач http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833166007 І я намагаюся встановити його з декількох комп'ютерів незалежно від Інтернету, щоб ми могли LAN за пару ігор. При перевірці цього ключа разом з моїм ноутбуком, я був не в змозі з'єднати через комутатор, але замість цього, підключеного до бездротової в моєму домі. Може хто-небудь сказати мені, як я повинен йти про те, щоб переконатися, що комп'ютер завжди підключенні через комутатор? Наприклад, під час гри SWAT 4, я б почав LAN Server і мій ноутбук буде показувати IP локальної мережі сервера час 192.168.1.xxx відьма, моя Wireless. Але ІВ для перемикача 10.10.10.xxx. Як мені переконатися, що люди будуть підключатися через мій перемикач, а не через бездротовий маршрутизатор? Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я дійсно не розумію, що ви намагаєтеся зробити, але спробую відповісти. Я вважаю, бездротова мережа є поточною мережі, яка має доступ в Інтернет? У цьому випадку переконайтеся, що бездротовий зв'язок забезпечується за паролем, який знаєте тільки ви. Це дасть змогу переконатися, що тільки люди, ви хочете мати доступ до бездротового інтернету і може. Під час налаштування вашої локальної мережі партію, зробити все підключаються до комутатора ти приніс, а також підключити до ігрового сервера, а також перемикач. Не приєднуйте переключитися на що-небудь ще, тримайте його незалежним від іншої мережі. Таким чином, бездротова мережа доступна, тільки якщо ви знаєте пароль, але перемикач для всіх. Єдина проблема полягає в тому, що перемикач не має вбудований сервер DHCP так що вам доведеться віддати всі ваші комп'ютери статичний IP адрес, які можуть бути неприємності.
|
| |||
| |||
| Спасибі за швидку відповідь. На жаль, я поспішав при написанні моєї початкової пост, я постараюся бути трохи зрозуміліше. Ok, тому я намагаюся створити локальну мережу в межах комп'ютера. Я думаю, мої бездротові connectiong конфліктує зі своїм вимикачем. Наприклад, якщо почати гру він перебуває під IP 192.168.1.xxx (бездротовий маршрутизатор), не 10.10.10.xxx відьма, комутатор. Таким основному їм цікаво, як я можу переконатися, що гра починається з цього параметра, а не бездротового з'єднання. А також, їм не знаєте, як я повинен йти про те, щоб "мережа" в рамках центру для обміну файлами в локальній мережі під час партії. Це трохи більш чітко? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
:: УХВАЛИЛИ:: |
|
| |||
| |||
| Радий, що ви отримали її виправленою на свій розсуд. Я збирався сказати перемикач не має вбудований сервер DHCP дюйма
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Можна використовувати стару бездротового маршрутизатора як мережний комутатор? | mctw | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 30 серпня 2009 10:37 |
| Використання мережевий комутатор в Спліт CAT5 з'єднання | lauz006 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 26 травня 2009 14:25 |
| Установка мережі - Різні Питання з установки | Martyok | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 24 травня 2009 14:40 |
| Допомога щодо 2 LAN conections в тій же мережі | Johno4566 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 8 січня 2008 06:03 |
| Network Switch | Jonathon28 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 12 грудня 2007 14:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |