по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Настройването на маршрутизатора за Windows Vista премия

Reply

Нишка Инструменти
Old 13 май 2007, 06:48
Номер на групата

Default Настройването на маршрутизатора за Windows Vista премия

Здравейте Някой чул или имали проблеми с Windows Vista Premium, когато се опитва да създаде рутер? Купих един часа през tiscali (My ISP) и те изпрати Thomson Speedtouch 585v6 рутер и USB адаптер пакет (последният е за децата PC, така че те могат да имат достъп до интернет т.н.) Опитах настройка на рутера софтуер, както е указано и в крайна сметка води Получаване на съобщение прозореца казва, че софтуерът възникна проблем (общо код на грешката 3), тъй като някои файлове са повредени или липсват и че инсталацията wizrd сега трябва да се затвори. Свържете се с вашия доставчик на услуги. Се свързах Tiscali и те не предвиждат подкрепа за Windows Vista! Дали това е вероятно да има проблем с Vista?

Благодарности
Old 13 май 2007, 08:06
Забранени група

Качвай се на Tiscali и да каже: "Изпратете ми рутер, който ще работи с Vista". или ще ми края договор с вас, като сте в нарушение на договора, като не предоставя правилната техника.
Дали те дори да попитам какво OS си вървят?
Няма значение на несретник извинения от тях.

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 13 май 2007, 08:14
Номер на групата

Погледнах на tiscali място и те използват място наречен DSL магазин така видях в сайта и избра ADSL 2 рутер / USB адаптер пакет, тъй като е евтин. Аз търсех върху Windows Vista Помощ страница в интернет и те Предполагам, че инсталацията се дължи на несъвместимост между софтуера и Windows Vista, и че можете да получите чрез промяна на настройката compatibilty кажете да работи с Windows XP SP2.

http://support.microsoft.com/kb/931361/

Ще видим какво ще стане.

Декан
Old 14-ти май 2007 г., 13:53
Номер на групата

Аз съм все още имат проблеми инсталиране ми Router в толкова много, че не мога да получавам интернет връзка с него. Дори и след конфигуриране на модем за tiscali (Speedtouch 585v6), софтуерът накрая ми каза, че имам нужда да се рестартира, за да завършите инсталацията, но тогава, когато ти кажа, че да рестартира пише, че всички данни ще бъдат загубени, ако го направя! Изглежда има проблем със софтуера на тази OS и диагнозата магьосник, който е в Windows Vista показва следното: Проблем Събитие име: APP Crash
Заявление Име: STInstall. EXE
Заявление версия: 20.3.3028
За грешката-модул име: QT-mt322.dll

Имам също са изтеглили драйверите за този модем като пощенски файл, unzipped нея, но съм на загуба да знае какво да прави допълнителни! Да имам афиш заявка на производителите на интернет и доколкото те havent отговориха ..... Мога да звъни им, но нейната премия ставка линия.

Всяка допълнителна помощ / съвет ще бъде страхотно. Благодарности.

Декан
Old 15-ти май 2007 г., 05:14
Забранени група

На по-бързото DFR поглед това може да се нуждаят от ъпгрейд на фърмуера видя ли, че тук.
Old 15-ти май 2007 г., 05:17
Номер на групата

Да аз го изтеглите пощенски файл от този сайт, но се чудите къде да го поставите? Имам unzipped тя и нейните един файл с наставка "бен". Трябва ли да я тури в системата папка на Windows?

Благодаря отново

Декан
Old 15-ти май 2007 г., 05:31
Забранени група

Потърсете в C: \ Program Files \ Томпсън \ Speedtouch папка и да я тури там.
Опитайте с това и се върна при нас.
Old 17 май 2007, 13:51
Номер на групата

Здрасти
Всеки човек - аз съм изпращането на това през моя безжична мрежа! : D

Взех технологии момчета в DSL магазин за насочване чрез мен конфигурацията на моя рутер - didn't нуждаем от CD, което дойде с него! Всички вървят нагоре и сега. Гледай ти, чувстваш малко съдържание също за създаването на деца PC на една и съща безжична мрежа, използвайки USB адаптер Имам за него - но аз го използвате предоставения CD да конфигурирате го!

Просто от интерес, моя компютър има Norton Internet Security 2007 г.; ще децата ми PC необходимостта AV софтуер макар че получава своята сигнал чрез рутер на моя компютър? Някой каза, че рутера има защитна стена - това е вярно?

Благодаря отново!

Декан
Old 18-ти май 2007 г., 00:55
Администратор Група

ANY рутер ще работи с всяка операционна система.

Така че докато компютърът има мрежа пристанище OS е без значение като рутер не използва шофьори.

Просто вход към рутер използвате ПР адрес в Internet Explorer вместо да използват техния софтуер.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18-ти май 2007 г., 01:37
Номер на групата

така че, защо да те притеснява изпращане на CD? Както и да е, сега е CD кафе матов и само му се радвам на всички сортирани.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc