![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте Някой чул или имали проблеми с Windows Vista Premium, когато се опитва да създаде рутер? Купих един часа през tiscali (My ISP) и те изпрати Thomson Speedtouch 585v6 рутер и USB адаптер пакет (последният е за децата PC, така че те могат да имат достъп до интернет т.н.) Опитах настройка на рутера софтуер, както е указано и в крайна сметка води Получаване на съобщение прозореца казва, че софтуерът възникна проблем (общо код на грешката 3), тъй като някои файлове са повредени или липсват и че инсталацията wizrd сега трябва да се затвори. Свържете се с вашия доставчик на услуги. Се свързах Tiscali и те не предвиждат подкрепа за Windows Vista! Дали това е вероятно да има проблем с Vista? Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Качвай се на Tiscali и да каже: "Изпратете ми рутер, който ще работи с Vista". или ще ми края договор с вас, като сте в нарушение на договора, като не предоставя правилната техника.
| |||
| |||
| Погледнах на tiscali място и те използват място наречен DSL магазин така видях в сайта и избра ADSL 2 рутер / USB адаптер пакет, тъй като е евтин. Аз търсех върху Windows Vista Помощ страница в интернет и те Предполагам, че инсталацията се дължи на несъвместимост между софтуера и Windows Vista, и че можете да получите чрез промяна на настройката compatibilty кажете да работи с Windows XP SP2. http://support.microsoft.com/kb/931361/ Ще видим какво ще стане. Декан |
|
| |||
| |||
| Аз съм все още имат проблеми инсталиране ми Router в толкова много, че не мога да получавам интернет връзка с него. Дори и след конфигуриране на модем за tiscali (Speedtouch 585v6), софтуерът накрая ми каза, че имам нужда да се рестартира, за да завършите инсталацията, но тогава, когато ти кажа, че да рестартира пише, че всички данни ще бъдат загубени, ако го направя! Изглежда има проблем със софтуера на тази OS и диагнозата магьосник, който е в Windows Vista показва следното: Проблем Събитие име: APP Crash Заявление Име: STInstall. EXE Заявление версия: 20.3.3028 За грешката-модул име: QT-mt322.dll Имам също са изтеглили драйверите за този модем като пощенски файл, unzipped нея, но съм на загуба да знае какво да прави допълнителни! Да имам афиш заявка на производителите на интернет и доколкото те havent отговориха ..... Мога да звъни им, но нейната премия ставка линия. Всяка допълнителна помощ / съвет ще бъде страхотно. Благодарности. Декан |
|
| |||
| |||
| Да аз го изтеглите пощенски файл от този сайт, но се чудите къде да го поставите? Имам unzipped тя и нейните един файл с наставка "бен". Трябва ли да я тури в системата папка на Windows? Благодаря отново Декан |
|
| |||
| |||
| Потърсете в C: \ Program Files \ Томпсън \ Speedtouch папка и да я тури там. Опитайте с това и се върна при нас. |
|
| |||
| |||
| Здрасти Всеки човек - аз съм изпращането на това през моя безжична мрежа! : D Взех технологии момчета в DSL магазин за насочване чрез мен конфигурацията на моя рутер - didn't нуждаем от CD, което дойде с него! Всички вървят нагоре и сега. Гледай ти, чувстваш малко съдържание също за създаването на деца PC на една и съща безжична мрежа, използвайки USB адаптер Имам за него - но аз го използвате предоставения CD да конфигурирате го! Просто от интерес, моя компютър има Norton Internet Security 2007 г.; ще децата ми PC необходимостта AV софтуер макар че получава своята сигнал чрез рутер на моя компютър? Някой каза, че рутера има защитна стена - това е вярно? Благодаря отново! Декан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ANY рутер ще работи с всяка операционна система.
Така че докато компютърът има мрежа пристанище OS е без значение като рутер не използва шофьори. Просто вход към рутер използвате ПР адрес в Internet Explorer вместо да използват техния софтуер. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| така че, защо да те притеснява изпращане на CD? Както и да е, сега е CD кафе матов и само му се радвам на всички сортирани. |