menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Nastavení Router pro Windows Vista prémie

Reply

Thread Nástroje
Old 13. května 2007, 06:48
Dárce Skupina

Default Nastavení Router pro Windows Vista prémie

Ahoj někdo slyšel, nebo mají potíže se systémem Windows Vista Premium při pokusu nastavit router? Koupil jsem jeden přes tiscali (můj ISP) a poslal Thomson SpeedTouch 585v6 směrovače a USB adaptéru svazku (který je pro děti PC, aby mohli mít přístup k internetu atd.) Zkoušel jsem nastavení routeru software podle pokynů a nakonec vést dostává zprávu, že okno softwaru došlo k problému (obecné chybě 3), protože některé soubory jsou poškozené nebo chybí a že instalace wizrd nyní je třeba ji ukončit. Kontaktujte svého poskytovatele služeb. Tiscali jsem kontaktoval a oni neposkytují podporu pro Windows Vista! Je pravděpodobné, že je nějaký problém s Vista?

Díky
Old 13. května 2007, 08:06
Banned Skupina

Získejte na Tiscali a říct "Pošli mi Router, že bude spolupracovat s Vista". nebo I'll ukončit smlouvu mou s vámi, jak jste na porušení smlouvy, které neposkytují správné vybavení.
Řekl, že ještě zeptat jaký OS jste běží?
Nevadí kulhaví kachna omluvu od nich.

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 13. května 2007, 08:14
Dárce Skupina

Podívala jsem se na stránkách tiscali a používají místo nazývá dsl shop tak jsem se díval na stránky a vybrala ADSL 2 router / USB adaptér svazek, protože bylo levnější. Hledal jsem na Windows Vista Nápověda stránce on-line a počítat, že zařízení je vzhledem k rozporům mezi softwarem a systémem Windows Vista a zda je možné získat změnou compatibilty nastavení říká, že pro spuštění systému Windows XP SP2.

http://support.microsoft.com/kb/931361/

Uvidí, co se stane.

Děkan
Old 14. května 2007, 13:53
Dárce Skupina

Jsem stále problémy s instalací můj Router v tolik, že bych nemohl získat připojení k internetu s ním. I po konfiguraci modemu pro tiscali (SpeedTouch 585v6), software, nakonec mi řekla, že musím restartovat s cílem dokončit instalaci, ale potom, když řeknu, že to reboot to říká, že všechny údaje budou ztraceny, pokud mám dělat! Zdá se, že problém se softwarem pro tento OS a průvodce diagnózou, která je v systému Windows Vista se zobrazí následující: Problém Název akce: APP CRASH
Název aplikace: STInstall. exe
Aplikace verze: 20.3.3028
Fault-modul jméno: qt-mt322.dll

Také jsem stáhli ovladače pro tento modem jako zip soubor, unzipped, ale jsem na rozpacích, co dělat další! Ano, jsem vyslán dotaz na výrobce na internetu a zatím jim odpověděl havent ..... bych prsten, ale jeho prémiovou sazbu line.

Jakékoliv další pomoc / radu by bylo skvělé. Díky.

Děkan
Old 15. května 2007, 05:14
Banned Skupina

Na rychlý pohled DFR to může potřebovat upgrade firmwaru jste viděli, že tady.
Old 15. května 2007, 05:17
Dárce Skupina

Ano, jsem si stáhnete zip soubor z této stránky, ale věděl, kde to místo je? Mám unzipped a jeho jediného souboru s příponou 'bin'. Mám ji v systémové složce systému Windows?

Díky znovu

Děkan
Old 15. května 2007, 05:31
Banned Skupina

Podívejte se na C: \ Program Files \ Thompson \ SpeedTouch složku a dejte je tam.
Vyzkoušejte to a dostat zpět k nám.
Old 17. května 2007, 13:51
Dárce Skupina

Nazdar
Všichni - já pošli mi tuto bezdrátovou síť! : D

Mám tech lidi na dsl shop pro průvodce mi přes můj konfigurace routeru - didnt potřeba CD, které se stalo s ní! Všechny činnosti a běží hned. Nezapomínejme, trošku obsahu asi také zřízení děti PC na stejné bezdrátové síti pomocí USB adaptéru Mám za to - ale jsem použití dodávaného CD nakonfigurovat to!

Jen tak ze zájmu, můj počítač má Norton Internet Security 2007, bude moje děti potřebují AV PC software, i když se její signál přes router na mém PC? Někdo řekl, že router má také firewall - je to pravda?

Díky znovu!

Děkan
Old 18. května 2007, 00:55
Administrátor Skupina

JAKÝMKOLI směrovač bude fungovat s jakýmkoliv OS.

Tak dlouho, jak se má PC sítě portu OS je irelevantní, protože router nepoužívá řidičů.

Jen přihlášení k routeru pomocí IP adresy v Internet Exploreru, než pomocí jejich softwaru.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18. května 2007, 01:37
Dárce Skupina

tak proč si otravovat zaslání CD? Mimochodem, CD je nyní kávy mat a jen rád, že všechny jeho setříděno.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Instalace PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 djchapple Obecné Software Chat 0 12.září 2009 12:14
Windows Vista - Změnit heslo Nastavení Tinkerbell Operační systémy Windows 1 11. května 2009 11:05
Pomalé spuštění na Windows Vista Home Premium? LegendaryFire Operační systémy Windows 12 20. březen 2009 12:25
Nápověda k nastavení routeru. aces77 Sítě, Modemy & VoIP 2 28. prosince 2007 12:14
Windows Vista laptop s Broadcom Bezdrátová nemůže připojit k routeru piano0011 Sítě, Modemy & VoIP 1 21. listopadu 2007 02:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.