![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj někdo slyšel, nebo mají potíže se systémem Windows Vista Premium při pokusu nastavit router? Koupil jsem jeden přes tiscali (můj ISP) a poslal Thomson SpeedTouch 585v6 směrovače a USB adaptéru svazku (který je pro děti PC, aby mohli mít přístup k internetu atd.) Zkoušel jsem nastavení routeru software podle pokynů a nakonec vést dostává zprávu, že okno softwaru došlo k problému (obecné chybě 3), protože některé soubory jsou poškozené nebo chybí a že instalace wizrd nyní je třeba ji ukončit. Kontaktujte svého poskytovatele služeb. Tiscali jsem kontaktoval a oni neposkytují podporu pro Windows Vista! Je pravděpodobné, že je nějaký problém s Vista? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Získejte na Tiscali a říct "Pošli mi Router, že bude spolupracovat s Vista". nebo I'll ukončit smlouvu mou s vámi, jak jste na porušení smlouvy, které neposkytují správné vybavení.
| |||
| |||
| Podívala jsem se na stránkách tiscali a používají místo nazývá dsl shop tak jsem se díval na stránky a vybrala ADSL 2 router / USB adaptér svazek, protože bylo levnější. Hledal jsem na Windows Vista Nápověda stránce on-line a počítat, že zařízení je vzhledem k rozporům mezi softwarem a systémem Windows Vista a zda je možné získat změnou compatibilty nastavení říká, že pro spuštění systému Windows XP SP2. http://support.microsoft.com/kb/931361/ Uvidí, co se stane. Děkan |
|
| |||
| |||
| Jsem stále problémy s instalací můj Router v tolik, že bych nemohl získat připojení k internetu s ním. I po konfiguraci modemu pro tiscali (SpeedTouch 585v6), software, nakonec mi řekla, že musím restartovat s cílem dokončit instalaci, ale potom, když řeknu, že to reboot to říká, že všechny údaje budou ztraceny, pokud mám dělat! Zdá se, že problém se softwarem pro tento OS a průvodce diagnózou, která je v systému Windows Vista se zobrazí následující: Problém Název akce: APP CRASH Název aplikace: STInstall. exe Aplikace verze: 20.3.3028 Fault-modul jméno: qt-mt322.dll Také jsem stáhli ovladače pro tento modem jako zip soubor, unzipped, ale jsem na rozpacích, co dělat další! Ano, jsem vyslán dotaz na výrobce na internetu a zatím jim odpověděl havent ..... bych prsten, ale jeho prémiovou sazbu line. Jakékoliv další pomoc / radu by bylo skvělé. Díky. Děkan |
|
| |||
| |||
| Ano, jsem si stáhnete zip soubor z této stránky, ale věděl, kde to místo je? Mám unzipped a jeho jediného souboru s příponou 'bin'. Mám ji v systémové složce systému Windows? Díky znovu Děkan |
|
| |||
| |||
| Podívejte se na C: \ Program Files \ Thompson \ SpeedTouch složku a dejte je tam. Vyzkoušejte to a dostat zpět k nám. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Všichni - já pošli mi tuto bezdrátovou síť! : D Mám tech lidi na dsl shop pro průvodce mi přes můj konfigurace routeru - didnt potřeba CD, které se stalo s ní! Všechny činnosti a běží hned. Nezapomínejme, trošku obsahu asi také zřízení děti PC na stejné bezdrátové síti pomocí USB adaptéru Mám za to - ale jsem použití dodávaného CD nakonfigurovat to! Jen tak ze zájmu, můj počítač má Norton Internet Security 2007, bude moje děti potřebují AV PC software, i když se její signál přes router na mém PC? Někdo řekl, že router má také firewall - je to pravda? Díky znovu! Děkan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JAKÝMKOLI směrovač bude fungovat s jakýmkoliv OS.
| |||
| |||
| tak proč si otravovat zaslání CD? Mimochodem, CD je nyní kávy mat a jen rád, že všechny jeho setříděno. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Obecné Software Chat | 0 | 12.září 2009 12:14 |
| Windows Vista - Změnit heslo Nastavení | Tinkerbell | Operační systémy Windows | 1 | 11. května 2009 11:05 |
| Pomalé spuštění na Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Operační systémy Windows | 12 | 20. březen 2009 12:25 |
| Nápověda k nastavení routeru. | aces77 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 28. prosince 2007 12:14 |
| Windows Vista laptop s Broadcom Bezdrátová nemůže připojit k routeru | piano0011 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 21. listopadu 2007 02:46 |
| Thread Nástroje | |
| |