![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια Έχει κανείς ακούσει ή έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με τα Windows Vista Premium, όταν προσπαθεί να δημιουργήσει ένα δρομολογητή;; Αγόρασα ένα μέσω Tiscali (ISP μου) και τους έστειλε στην Thomson Speedtouch 585v6 router και USB adapter δέσμη (τα οποία είναι για τα παιδιά υπολογιστή έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο κ.λπ.), προσπάθησα για τη σύσταση της δρομολογητής λογισμικού, σύμφωνα με τις οδηγίες και τελικά να κρατήσει να παράθυρο ένα μήνυμα λέγοντας ότι το λογισμικό που αντιμετώπισε πρόβλημα (κωδικός σφάλματος γενικό 3), επειδή ορισμένα αρχεία είναι κατεστραμμένη ή λείπει και ότι η εγκατάσταση wizrd τώρα πρέπει να κλείσει. Επικοινωνήστε με το φορέα παροχής υπηρεσιών. Επικοινώνησα Tiscali και δεν παρέχει υποστήριξη για τα Windows Vista! Είναι πιθανό να υπάρχει ένα πρόβλημα με τα Vista; Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πάρτε για να Tiscali και πείτε "Στείλε μου ένα Router που θα συνεργάζεται με Vista". ή τέλος Θα μου συμβόλαιο με εσάς, όπως είστε, κατά παράβαση της σύμβασης με το να μην παρέχουν το σωστό εξοπλισμό.
| |||
| |||
| Κοίταξα για το site Tiscali και χρησιμοποιούν ένα χώρο που ονομάζεται DSL κατάστημα τόσο Κοίταξα την ιστοσελίδα και επέλεξε το router ADSL 2 / USB Adapter δέσμη όπως ήταν φθηνότερα. Έχω την εξέταση σχετικά με την εγκατάσταση των Windows Vista Βοήθεια σελίδα στο διαδίκτυο και να εκτιμούν ότι η εγκατάσταση είναι λόγω του ασυμβίβαστου μεταξύ του λογισμικού και των Windows Vista και ότι μπορείτε να φτάσετε με την τροποποίηση της compatibilty ρύθμιση λέγοντας ότι για να εκτελέσετε χρησιμοποιώντας το Windows XP SP2. http://support.microsoft.com/kb/931361/ Θα δούμε τι θα γίνει. Dean |
|
| |||
| |||
| Είμαι ακόμα προβλήματα στην εγκατάσταση του Router μου τόσο πολύ που δεν μπορώ να πάρετε μια σύνδεση στο internet με αυτή. Ακόμη και μετά τη ρύθμιση παραμέτρων του μόντεμ για Tiscali (Speedtouch 585v6), το λογισμικό που τελικά μου λέει ότι πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, αλλά στη συνέχεια, όταν λέω ότι για την επανεκκίνηση που λέει ότι όλα τα δεδομένα θα χαθούν αν κάνω!! Φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το λογισμικό σε αυτό το λειτουργικό σύστημα και η διάγνωση είναι ότι ο οδηγός στα Windows Vista, έχει ως εξής: Πρόβλημα Εκδήλωση όνομα: APP CRASH Αίτηση Όνομα: STInstall. exe Αίτηση έκδοσης: 20.3.3028 Fault-ενότητα όνομα: qt-mt322.dll Επίσης, έχω κατεβάσει τους οδηγούς για αυτό το μόντεμ ως αρχείο zip, unzipped, αλλά είμαι με μια απώλεια για να ξέρουν τι να κάνουν περαιτέρω!! Ναι μου έχουν στείλει ένα ερώτημα για τους κατασκευαστές μέσω του διαδικτύου και μέχρι στιγμής έχουν havent απάντησε ..... Θα μπορούσα να τους δακτυλίου αλλά η ασφάλιστρο γραμμή. Οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια / συμβουλή θα ήταν μεγάλη. Ευχαριστώ. Dean |
|
| |||
| |||
| Ναι έκανα κατεβάσετε το αρχείο zip από αυτό το site, αλλά ξέρω από πού να πραγματοποιηθεί αυτό; Έχω και την unzipped ένα ενιαίο αρχείο με το επίθεμα "bin". Να έβαλα στο φάκελο συστήματος των Windows? Ευχαριστώ και πάλι Dean |
|
| |||
| |||
| Ψάξτε για το C: \ Program Files \ Thompson \ Speedtouch φάκελο και θα τον διαθέτει εκεί. Δοκιμάστε το και να επιστρέψετε σε εμάς. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Όλοι - Είμαι η αποστολή τους μέσω ασύρματου δικτύου μου! : D Πήρα τα παιδιά τεχνολογίας DSL σε μαγαζί με οδηγό μου μέσω της διαμόρφωσης του δρομολογητή μου - didn't ανάγκη το CD που συνοδεύει το!! Όλες οι μέχρι τώρα και να λειτουργήσει. Ωστόσο, αίσθηση λίγο περιεχομένου σχετικά με τη δημιουργία, επίσης, τα παιδιά PC με το ίδιο ασύρματο δίκτυο, χρησιμοποιώντας το USB adapter πήρα για αυτό - αλλά έκανα χρήση το παρεχόμενο CD για να ρυθμίσετε το! Ακριβώς έξω από τόκους, τον υπολογιστή μου έχει το Norton Internet Security 2007? Θα πρέπει τα παιδιά μου PC AV λογισμικό, αν και παίρνει το σήμα μέσω του router για τον υπολογιστή μου;; Κάποιος είπε ο δρομολογητής έχει και ένα τείχος προστασίας - είναι ότι η αλήθεια; Ευχαριστώ και πάλι! Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάθε δρομολογητής θα συνεργαστεί με κάθε λειτουργικό σύστημα.
Για όσο χρόνο το PC έχει θύρα δικτύου το λειτουργικό σύστημα είναι άσχετο με το router δεν χρησιμοποιεί οδηγούς. Απλά συνδεθείτε με το router, χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση IP στον Internet Explorer αντί να χρησιμοποιούν το λογισμικό τους. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Γιατί λοιπόν να κάνουμε τον κόπο να στείλετε ένα CD; Τέλος πάντων, το CD είναι πλέον ένα καφέ ματ και όλα τα απλά χαρούμενος ταξινομημένο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκατάσταση PowerDVD για τα Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 12 Σεπτέμβρη 2009 12:14 |
| Windows Vista - Αλλαγή Password Ρύθμιση | tinkerbell | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 11η Μαΐου 2009 11:05 |
| Αργή εκκίνησης για τα Windows Vista Home Premium; | LegendaryFire | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 20 Μαρ 2009 12:25 |
| Βοήθεια με τη σύσταση δρομολογητή. | aces77 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 28 Δεκ. 2007 12:14 |
| Windows Vista laptop με wireless broadcom μπορεί να συνδεθεί με το router | piano0011 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 21 Νοε 2007 02:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |