μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Η δημιουργία ενός Router πριμοδότηση για τα Windows Vista

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13η Μαΐου 2007, 06:48
Ομάδα Δωρητών

Default Η δημιουργία ενός Router πριμοδότηση για τα Windows Vista

Γεια Έχει κανείς ακούσει ή έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με τα Windows Vista Premium, όταν προσπαθεί να δημιουργήσει ένα δρομολογητή;; Αγόρασα ένα μέσω Tiscali (ISP μου) και τους έστειλε στην Thomson Speedtouch 585v6 router και USB adapter δέσμη (τα οποία είναι για τα παιδιά υπολογιστή έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο κ.λπ.), προσπάθησα για τη σύσταση της δρομολογητής λογισμικού, σύμφωνα με τις οδηγίες και τελικά να κρατήσει να παράθυρο ένα μήνυμα λέγοντας ότι το λογισμικό που αντιμετώπισε πρόβλημα (κωδικός σφάλματος γενικό 3), επειδή ορισμένα αρχεία είναι κατεστραμμένη ή λείπει και ότι η εγκατάσταση wizrd τώρα πρέπει να κλείσει. Επικοινωνήστε με το φορέα παροχής υπηρεσιών. Επικοινώνησα Tiscali και δεν παρέχει υποστήριξη για τα Windows Vista! Είναι πιθανό να υπάρχει ένα πρόβλημα με τα Vista;

Ευχαριστώ
Old 13η Μαΐου 2007, 08:06
Banned Ομάδα

Πάρτε για να Tiscali και πείτε "Στείλε μου ένα Router που θα συνεργάζεται με Vista". ή τέλος Θα μου συμβόλαιο με εσάς, όπως είστε, κατά παράβαση της σύμβασης με το να μην παρέχουν το σωστό εξοπλισμό.
Μήπως να ρωτήσω ακόμα τι OS σας τρέχει;
Δεν πειράζει ο κουτσός πάπια δικαιολογίες από αυτές.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 13η Μαΐου 2007, 08:14
Ομάδα Δωρητών

Κοίταξα για το site Tiscali και χρησιμοποιούν ένα χώρο που ονομάζεται DSL κατάστημα τόσο Κοίταξα την ιστοσελίδα και επέλεξε το router ADSL 2 / USB Adapter δέσμη όπως ήταν φθηνότερα. Έχω την εξέταση σχετικά με την εγκατάσταση των Windows Vista Βοήθεια σελίδα στο διαδίκτυο και να εκτιμούν ότι η εγκατάσταση είναι λόγω του ασυμβίβαστου μεταξύ του λογισμικού και των Windows Vista και ότι μπορείτε να φτάσετε με την τροποποίηση της compatibilty ρύθμιση λέγοντας ότι για να εκτελέσετε χρησιμοποιώντας το Windows XP SP2.

http://support.microsoft.com/kb/931361/

Θα δούμε τι θα γίνει.

Dean
Old 14ης Μαΐου 2007, 13:53
Ομάδα Δωρητών

Είμαι ακόμα προβλήματα στην εγκατάσταση του Router μου τόσο πολύ που δεν μπορώ να πάρετε μια σύνδεση στο internet με αυτή. Ακόμη και μετά τη ρύθμιση παραμέτρων του μόντεμ για Tiscali (Speedtouch 585v6), το λογισμικό που τελικά μου λέει ότι πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, αλλά στη συνέχεια, όταν λέω ότι για την επανεκκίνηση που λέει ότι όλα τα δεδομένα θα χαθούν αν κάνω!! Φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το λογισμικό σε αυτό το λειτουργικό σύστημα και η διάγνωση είναι ότι ο οδηγός στα Windows Vista, έχει ως εξής: Πρόβλημα Εκδήλωση όνομα: APP CRASH
Αίτηση Όνομα: STInstall. exe
Αίτηση έκδοσης: 20.3.3028
Fault-ενότητα όνομα: qt-mt322.dll

Επίσης, έχω κατεβάσει τους οδηγούς για αυτό το μόντεμ ως αρχείο zip, unzipped, αλλά είμαι με μια απώλεια για να ξέρουν τι να κάνουν περαιτέρω!! Ναι μου έχουν στείλει ένα ερώτημα για τους κατασκευαστές μέσω του διαδικτύου και μέχρι στιγμής έχουν havent απάντησε ..... Θα μπορούσα να τους δακτυλίου αλλά η ασφάλιστρο γραμμή.

Οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια / συμβουλή θα ήταν μεγάλη. Ευχαριστώ.

Dean
Old 15ης Μαΐου 2007, 05:14
Banned Ομάδα

Με μια γρήγορη ματιά DFR αυτό μπορεί να χρειάζονται ένα firmware upgrade είδες ότι εδώ.
Old 15ης Μαΐου 2007, 05:17
Ομάδα Δωρητών

Ναι έκανα κατεβάσετε το αρχείο zip από αυτό το site, αλλά ξέρω από πού να πραγματοποιηθεί αυτό; Έχω και την unzipped ένα ενιαίο αρχείο με το επίθεμα "bin". Να έβαλα στο φάκελο συστήματος των Windows?

Ευχαριστώ και πάλι

Dean
Old 15ης Μαΐου 2007, 05:31
Banned Ομάδα

Ψάξτε για το C: \ Program Files \ Thompson \ Speedtouch φάκελο και θα τον διαθέτει εκεί.
Δοκιμάστε το και να επιστρέψετε σε εμάς.
Old 17ης Μαΐου 2007, 13:51
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου
Όλοι - Είμαι η αποστολή τους μέσω ασύρματου δικτύου μου! : D

Πήρα τα παιδιά τεχνολογίας DSL σε μαγαζί με οδηγό μου μέσω της διαμόρφωσης του δρομολογητή μου - didn't ανάγκη το CD που συνοδεύει το!! Όλες οι μέχρι τώρα και να λειτουργήσει. Ωστόσο, αίσθηση λίγο περιεχομένου σχετικά με τη δημιουργία, επίσης, τα παιδιά PC με το ίδιο ασύρματο δίκτυο, χρησιμοποιώντας το USB adapter πήρα για αυτό - αλλά έκανα χρήση το παρεχόμενο CD για να ρυθμίσετε το!

Ακριβώς έξω από τόκους, τον υπολογιστή μου έχει το Norton Internet Security 2007? Θα πρέπει τα παιδιά μου PC AV λογισμικό, αν και παίρνει το σήμα μέσω του router για τον υπολογιστή μου;; Κάποιος είπε ο δρομολογητής έχει και ένα τείχος προστασίας - είναι ότι η αλήθεια;

Ευχαριστώ και πάλι!

Dean
Old 18ης Μαΐου 2007, 00:55
Διαχειριστής Ομάδα

Κάθε δρομολογητής θα συνεργαστεί με κάθε λειτουργικό σύστημα.

Για όσο χρόνο το PC έχει θύρα δικτύου το λειτουργικό σύστημα είναι άσχετο με το router δεν χρησιμοποιεί οδηγούς.

Απλά συνδεθείτε με το router, χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση IP στον Internet Explorer αντί να χρησιμοποιούν το λογισμικό τους.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18ης Μαΐου 2007, 01:37
Ομάδα Δωρητών

Γιατί λοιπόν να κάνουμε τον κόπο να στείλετε ένα CD; Τέλος πάντων, το CD είναι πλέον ένα καφέ ματ και όλα τα απλά χαρούμενος ταξινομημένο.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εγκατάσταση PowerDVD για τα Windows Vista Home Premium 32 djchapple Γενικά Λογισμικό Chat 0 12 Σεπτέμβρη 2009 12:14
Windows Vista - Αλλαγή Password Ρύθμιση tinkerbell Λειτουργικά συστήματα Windows 1 11η Μαΐου 2009 11:05
Αργή εκκίνησης για τα Windows Vista Home Premium; LegendaryFire Λειτουργικά συστήματα Windows 12 20 Μαρ 2009 12:25
Βοήθεια με τη σύσταση δρομολογητή. aces77 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 28 Δεκ. 2007 12:14
Windows Vista laptop με wireless broadcom μπορεί να συνδεθεί με το router piano0011 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 21 Νοε 2007 02:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.