![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Je li netko čuo ili su iskusili probleme sa Windows Vista Premium kada pokušavate postaviti ruter? Ja kupila jedan kroz Tiscali (moj ISP) i da je poslao Thomson Speedtouch 585v6 ruter i USB adapter bala (potonji su za djecu PC tako da mogu pristupiti internetu i sl.) JA pokušao Podešavanje usmjerivača softvera prema uputama i na kraju zadržati dobivam poruku prozor u kojem se kaže da je softver naišao je na problem (opća pogreška kod 3), jer neke datoteke su oštećena ili nedostaje, a da instalacije wizrd sada mora zatvoriti. Obratite se svojem davatelju usluga. I contacted Tiscali i oni ne pružaju podršku za sustav Windows Vista! Je li vjerojatno da će biti problema sa Vista? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobijte na Tiscali i reći: "Pošaljite mi Router koji će funkcionirati sa Vidik. ili ću kraj mog ugovora s vama kao što su kršenje ugovora od strane ne osigurava ispravnu opremu.
| |||
| |||
| Gledam na stranici Tiscali i oni koristiti mjesto naziva DSL dućan pa sam gledao na stranicama i izabrali ADSL ruter 2 / USB adapter snop kao što je bio jeftiniji. Imam bio obličje na Windows Vista Help page online računati i oni koji instalacije s obzirom na nepodudarnost između softvera i Windows Vista, te da ćete dobiti mijenjanjem za postavljanje compatibilty reći da trčanje koristeći Windows XP SP2. http://support.microsoft.com/kb/931361/ Će vidjeti što se događa. Dekanat |
|
| |||
| |||
| Ja sam još uvijek imaju problema s instalacijom u moje Router toliko da ne mogu dobiti internet vezu s njim. Čak i nakon konfiguriranja modema za Tiscali (Speedtouch 585v6) softver na kraju mi kaže da mi je potrebno da se ponovno pokrenuti kako bi dovršili instalaciju ali onda kad kažem da se to ponovno podizanje sustava, kaže da su svi podaci bit će izgubljene ako mi je činiti! Čini se da je problem sa softverom na ovaj OS i dijagnoza čarobnjaka koji je u sustavu Windows Vista pokazuje sljedeće: Problem Event Name: APP CRASH Application Name: STInstall. exe Application Version: 20.3.3028 Fault-modul ime: QT-mt322.dll Također sam skinuti upravljačke programe za taj modem kao zip datoteku, unzipped ali sam na gubitku to znati što učiniti daljnju! Da li su postavljeni upit na proizvođačima na internetu i tako daleko ..... oni luka odgovorio sam mogao prsten ali ih svojim premium rate liniju. Bilo kakvu pomoć / savjet bilo bi super. Hvala. Dekanat |
|
| |||
| |||
| Da sam skinuti zip datoteku sa tom mjestu, ali je na mjestu gdje se pitate se? Imam ga i svojoj unzipped jednu datoteku s sufiks' kanta '. Trebam li staviti u mapu u sustavu Windows? Hvala opet Dekanat |
|
| |||
| |||
| Potražite C: \ Program Files \ Thompson \ Speedtouch mapu i stavi tamo. Probajte i da se vratim na nas. |
|
| |||
| |||
| Bok Svatko - Ja sam ovo poslati preko moje bežičnu mrežu! : D Dobio sam tech dečki na DSL-shop da mi vodič kroz konfiguraciju moj usmjerivač - nije potreban CD koji je došao s njim! Sve gore i trčanje sada. Mind vas, osjećaj malo o sadržaju i postavljanje računala djecu na istoj bežičnu mrežu, koristeći USB adapter sam za to - ali nisam koristite isporučeni CD konfigurirati to! Dovoljno je iz interesa, moj PC ima Norton Internet Security 2007; će moja djeca trebaju PC AV softver, iako je njen signal dobiva kroz ruter na moj PC? Netko je rekao ruter ima i firewall - to je istina? Hvala opet! Dekanat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BILO KOJI ruter će raditi s bilo kojim OS.
| |||
| |||
| pa zašto se onda zamarati slanjem CD? Inače, na CD-u je sada kava mat i samo njegova drago sve poredano. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Općenito Software Chat | 0 | 12 rujan 2009 12:14 |
| Windows Vista - Promjena lozinke Namjeątanje | tinkerbell | Windows Operating Systems | 1 | 11. svibanj 2009 11:05 |
| Sporo o pokretanju sustava Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Windows Operating Systems | 12 | 20. ožujak 2009 12:25 |
| Pomoć pri postavljanju ruter. | aces77 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 28. prosinac 2007 12:14 |
| Windows Vista laptop sa broadcom beľične mogao spojiti na ruter | piano0011 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 21. studeni 2007 02:46 |
| Thread Tools | |
| |