kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Router beállítása a Windows Vista Premium

Reply

Téma eszközök
Old Május 13 2007, 06:48
Donor Group

Default Router beállítása a Windows Vista Premium

Hi valaki hallott, vagy tapasztalt problémákat a Windows Vista Premium, amikor megpróbál létrehozni egy router? Vettem egy a Tiscali (my ISP), és megküldte a Thomson Speedtouch 585v6 router és USB adapter köteg (az utóbbi esetében a gyerekek számítógépen, így elérhetjük a Internet, stb) Próbáltam felállításához router szoftvert irányítani, és végül tartsuk kapok egy üzenet ablakot, mondván, hogy a program hibát észlelt (általános hibakód 3), mivel néhány kép vagy sérült vagy hiányzik, és hogy a létesítmény wizrd most be kell zárnia. Forduljunk a szolgáltatóhoz. Azt a kapcsolatot, Tiscali és nem nyújt támogatást a Windows Vista! Ez valószínű, hogy a probléma a Vista?

Köszönöm
Old Május 13 2007, 08:06
Tiltott Group

Szállj fel a Tiscali és mondja "Küldj egy router, hogy együtt fog működni a Vista." mert vége én szerződést kötött meg, mint te sértő szerződés nem biztosítja a megfelelő felszerelés.
Azt is kérdezd meg, milyen operációs rendszer fut?
Mindegy a béna kacsa mentség tőlük.

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Május 13 2007, 08:14
Donor Group

Megnéztem a Tiscali honlapon és az általuk használt helyet az úgynevezett dsl bolt úgy néztem az oldalt, és úgy döntött, az ADSL router 2 / USB adapter batyut, mert olcsóbb. Én is keresem a Windows Vista Help oldal online, és hiszem, hogy a telepítés miatt a összeegyeztethetetlenséget között a szoftver és a Windows Vista, és hogy lehet kapni megváltoztatásával compatibilty beállítás: mondd azt, hogy fut Windows XP SP2.

http://support.microsoft.com/kb/931361/

Vajon mi történik.

Dean
Old Május 14 2007, 13:53
Donor Group

Én még mindig problémái telepítése én a router annyira, hogy nem kap egy internetes kapcsolat is. Után is konfigurálásakor a modemet a Tiscali (Speedtouch 585v6), a szoftver végül azt mondja nekem, hogy kell újraindítani annak érdekében, hogy a telepítés, de akkor, amikor elmondom, hogy újraindítja azt mondja, hogy minden adat el fog veszni, ha nem! Úgy tűnik, hogy a problémát a szoftver ezen operációs rendszer és a diagnózist, hogy a varázsló a Windows Vista az alábbi: A rendezvény neve: APP Crash
Alkalmazás neve: STInstall. exe
Alkalmazás verzió: 20.3.3028
Vétkességen modul neve: qt-mt322.dll

Én is letöltötték a vezetők számára ez a modem a zip fájl, unzipped vagyok, de a veszteséget tudja, mi a teendő tovább! Yes I have posted a lekérdezést, hogy a gyártók az interneten, és amennyiben azok havent válaszolt ..... tudtam őket, de a gyűrű egy emelt díjas sor.

Minden további segítséget / tanácsot lenne jó. Köszönöm.

Dean
Old Május 15 2007, 05:14
Tiltott Group

Egy gyors pillantás DFR ez szükséges a firmware frissítést nem látod, hogy itt.
Old Május 15 2007, 05:17
Donor Group

Igen én letölteni a zip fájl az oldalon, de azt gondoltam, hogy hol helyezze? Én azt unzipped és egy fájlt a "bin". Úgy tegye a mappát a Windows rendszer?

Köszönöm

Dean
Old Május 15 2007, 05:31
Tiltott Group

Keresse meg a C: \ Program Files \ Thompson \ Speedtouch mappát és tedd oda.
Próbáld ki, és gyere vissza hozzánk.
Old Május 17 2007, 13:51
Donor Group

Szia
Mindenkinek - Én keresztül küldi a vezeték nélküli hálózatot! : D

Megvan a tech srácok a DSL-shop orientálásához nekem a konfiguráció én router - didnt szükség, hogy a CD-n az volt! Minden menedzserek és most. Mind you, rossz egy kis tartalmat is körülbelül felállítása a gyerekek PC ugyanazon a vezeték nélküli hálózat, az USB adapter kaptam meg -, de nem használja a mellékelt CD-t állítsd be!

Csak a kamatot, a PC van a Norton Internet Security 2007-ben, majd a gyerekeim PC AV szoftver van szükség még akkor is, ha kap jelet a routeren keresztül az én PC? Valaki azt mondta a router is van egy tűzfal - Igaz ez?

Thanks again!

Dean
Old Május 18 2007, 00:55
Administrator Group

ANY router együtt fog működni bármilyen operációs rendszeren.

Mindaddig, amíg a számítógép hálózati port az OS nem bír, mint a router nem vesz igénybe a járművezetők.

Csak be, hogy a router IP-címét használja az Internet Explorer helyett használja a szoftvert.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 18 2007, 01:37
Donor Group

Akkor miért nem zavarja őket küldeni CD-t? Különben is, a CD-t most egy kávét mat és csak örül annak minden rendezve.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PowerDVD telepítése a Windows Vista Home Premium 32 djchapple General Chat szoftver 0 Szeptember 12, 2009 12:14
Windows Vista - Jelszó beállítása tinkerbell A Windows operációs rendszerek 1 11. május 2009 11:05
Lassú Indítópult Windows Vista Home Premium? LegendaryFire A Windows operációs rendszerek 12 20. március 2009 12:25
Segítség a router felállításával. aces77 Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 28. december 2007 12:14
Windows Vista laptop a Broadcom vezeték nélküli tudott csatlakozni a router piano0011 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 21. november 2007 02:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.