![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi valaki hallott, vagy tapasztalt problémákat a Windows Vista Premium, amikor megpróbál létrehozni egy router? Vettem egy a Tiscali (my ISP), és megküldte a Thomson Speedtouch 585v6 router és USB adapter köteg (az utóbbi esetében a gyerekek számítógépen, így elérhetjük a Internet, stb) Próbáltam felállításához router szoftvert irányítani, és végül tartsuk kapok egy üzenet ablakot, mondván, hogy a program hibát észlelt (általános hibakód 3), mivel néhány kép vagy sérült vagy hiányzik, és hogy a létesítmény wizrd most be kell zárnia. Forduljunk a szolgáltatóhoz. Azt a kapcsolatot, Tiscali és nem nyújt támogatást a Windows Vista! Ez valószínű, hogy a probléma a Vista? Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szállj fel a Tiscali és mondja "Küldj egy router, hogy együtt fog működni a Vista." mert vége én szerződést kötött meg, mint te sértő szerződés nem biztosítja a megfelelő felszerelés.
| |||
| |||
| Megnéztem a Tiscali honlapon és az általuk használt helyet az úgynevezett dsl bolt úgy néztem az oldalt, és úgy döntött, az ADSL router 2 / USB adapter batyut, mert olcsóbb. Én is keresem a Windows Vista Help oldal online, és hiszem, hogy a telepítés miatt a összeegyeztethetetlenséget között a szoftver és a Windows Vista, és hogy lehet kapni megváltoztatásával compatibilty beállítás: mondd azt, hogy fut Windows XP SP2. http://support.microsoft.com/kb/931361/ Vajon mi történik. Dean |
|
| |||
| |||
| Én még mindig problémái telepítése én a router annyira, hogy nem kap egy internetes kapcsolat is. Után is konfigurálásakor a modemet a Tiscali (Speedtouch 585v6), a szoftver végül azt mondja nekem, hogy kell újraindítani annak érdekében, hogy a telepítés, de akkor, amikor elmondom, hogy újraindítja azt mondja, hogy minden adat el fog veszni, ha nem! Úgy tűnik, hogy a problémát a szoftver ezen operációs rendszer és a diagnózist, hogy a varázsló a Windows Vista az alábbi: A rendezvény neve: APP Crash Alkalmazás neve: STInstall. exe Alkalmazás verzió: 20.3.3028 Vétkességen modul neve: qt-mt322.dll Én is letöltötték a vezetők számára ez a modem a zip fájl, unzipped vagyok, de a veszteséget tudja, mi a teendő tovább! Yes I have posted a lekérdezést, hogy a gyártók az interneten, és amennyiben azok havent válaszolt ..... tudtam őket, de a gyűrű egy emelt díjas sor. Minden további segítséget / tanácsot lenne jó. Köszönöm. Dean |
|
| |||
| |||
| Igen én letölteni a zip fájl az oldalon, de azt gondoltam, hogy hol helyezze? Én azt unzipped és egy fájlt a "bin". Úgy tegye a mappát a Windows rendszer? Köszönöm Dean |
|
| |||
| |||
| Keresse meg a C: \ Program Files \ Thompson \ Speedtouch mappát és tedd oda. Próbáld ki, és gyere vissza hozzánk. |
|
| |||
| |||
| Szia Mindenkinek - Én keresztül küldi a vezeték nélküli hálózatot! : D Megvan a tech srácok a DSL-shop orientálásához nekem a konfiguráció én router - didnt szükség, hogy a CD-n az volt! Minden menedzserek és most. Mind you, rossz egy kis tartalmat is körülbelül felállítása a gyerekek PC ugyanazon a vezeték nélküli hálózat, az USB adapter kaptam meg -, de nem használja a mellékelt CD-t állítsd be! Csak a kamatot, a PC van a Norton Internet Security 2007-ben, majd a gyerekeim PC AV szoftver van szükség még akkor is, ha kap jelet a routeren keresztül az én PC? Valaki azt mondta a router is van egy tűzfal - Igaz ez? Thanks again! Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ANY router együtt fog működni bármilyen operációs rendszeren.
Mindaddig, amíg a számítógép hálózati port az OS nem bír, mint a router nem vesz igénybe a járművezetők. Csak be, hogy a router IP-címét használja az Internet Explorer helyett használja a szoftvert. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Akkor miért nem zavarja őket küldeni CD-t? Különben is, a CD-t most egy kávét mat és csak örül annak minden rendezve. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PowerDVD telepítése a Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | General Chat szoftver | 0 | Szeptember 12, 2009 12:14 |
| Windows Vista - Jelszó beállítása | tinkerbell | A Windows operációs rendszerek | 1 | 11. május 2009 11:05 |
| Lassú Indítópult Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | A Windows operációs rendszerek | 12 | 20. március 2009 12:25 |
| Segítség a router felállításával. | aces77 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 28. december 2007 12:14 |
| Windows Vista laptop a Broadcom vezeték nélküli tudott csatlakozni a router | piano0011 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 21. november 2007 02:46 |
| Téma eszközök | |
| |