פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

הגדרת הנתב ב-Windows Vista Premium

Reply

שרשרת כלים
Old 13 במאי 2007, 06:48
קבוצת תורמים

Default הגדרת הנתב ב-Windows Vista Premium

היי מישהו שמע או חווה בעיות עם Windows Vista Premium כאשר מנסים להגדיר נתב?? קניתי אחד עד tiscali (ספק האינטרנט שלי) והם שלחו Thomson Speedtouch 585v6 הנתב ואת מתאם USB עניץ (האחרונה להיות לילדים מחשב כדי שהם יוכלו לגשת לאינטרנט וכו ') ניסיתי להגדיר את הנתב Software as מכוונת ולבסוף לשמור מקבל הודעת חלון אומר כי התוכנה נתקל בבעיה (כללי קוד שגיאה 3) כי יש גם מספר קבצים פגומים או חסרים וכי התקנה wizrd עכשיו צריך לסגור. פנה אל ספק השירות. אני פנו Tiscali והם אינם מספקים תמיכה עבור Windows Vista! האם זה צפוי להיות בעיה עם Vista?

תודה
Old 13 במאי 2007, 08:06
קבוצת מגורש

קבל את Tiscali ואומר "שלח לי נתב כי יעבוד עם Vista". או שאני יהיה סוף החוזה שלי אתך כפי שאתה הפרת חוזה, בכך שלא לספק את הציוד הנכון.
האם הם גם לשאול מה OS היית פועל?
לא משנה את נכה תירוצים מהם.

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 13 במאי 2007, 08:14
קבוצת תורמים

הסתכלתי על tiscali להשתמש באתר והם מקום שנקרא DSL החנות כך הסתכלתי באתר ובחרו את הנתב ADSL 2 / מתאם USB עניץ כפי שזה היה זול יותר. אני כבר מסתכל על דף העזרה של Windows Vista מקוון והם לסבור כי ההתקנה של עקב חוסר תאימות בין תוכנות ו-Windows Vista או שאתה יכול להשיג על ידי שינוי ההגדרה של compatibilty אומר את זה על ידי שימוש להפעיל את Windows XP SP2.

http://support.microsoft.com/kb/931361/

תראה מה קורה.

דיקן
Old 14 במאי 2007, 13:53
קבוצת תורמים

אני עדיין נתקל בבעיות בהתקנת הנתב שלי בכל כך הרבה שאני לא יכול לקבל את זה עם חיבור לאינטרנט. גם לאחר קביעת התצורה של המודם tiscali (Speedtouch 585v6), התוכנה בסופו של דבר אומר לי שאני צריך לאתחל כדי להשלים את ההתקנה אבל אז כאשר אני אומר את זה כדי לאתחל אותו, אומר כי כל הנתונים יאבדו אם אני עושה! נראה שיש בעיה עם תוכנה זו על מערכת ההפעלה ואת אבחנה אשף ב-Windows Vista היא מציגה את הדברים הבאים: שם אירוע הבעיה: App לקרוס
שם היישום: STInstall. exe
גירסת היישום: 20.3.3028
תקלות מודול שם: Qt-mt322.dll

יש לי גם להוריד את מנהלי ההתקן של המודם זה בתור קובץ ZIP, אבל זה unzipped AM לעבר הפסד לדעת מה לעשות עוד! כן יש לי פורסם שאילתה של יצרני באינטרנט ו עד כה הם havent ענה ..... אני יכול לטלפן אליהם אבל Premium של הדולר שורה.

כל עוד עזרה / עצה יהיה נהדר. תודה.

דיקן
Old 15 במאי 2007, 05:14
קבוצת מגורש

במסיבת DFR להעיף מבט חטוף זה אולי תצטרך לשדרג קושחה ראית את זה כאן.
Old 15 במאי 2007, 05:17
קבוצת תורמים

כן עשיתי להוריד את קובץ ZIP מאותו אתר אך תהיתי איפה לשים את זה? יש לי את זה unzipped ועל אחת קובץ עם סיומת 'bin'. האם שמתי את זה בתוך תיקיית המערכת של Windows??

שוב תודה

דיקן
Old 15 במאי 2007, 05:31
קבוצת מגורש

חפש C: \ Program Files \ Thompson \ Speedtouch התיקייה ולשים את זה שם.
לנסות את זה ולקבל בחזרה אלינו.
Old 17 במאי 2007, 13:51
קבוצת תורמים

הי
כולם - אני שולח את זה דרך הרשת האלחוטית! : D

יש לי את החבר 'ה בבית Tech DSL חנות להנחות אותי דרך התצורה של הנתב שלי - didn't צריך את תקליטור זה בא עם זה! כל והפעלה עכשיו. אכפת לך, מרגיש קצת תוכן גם לגבי הגדרת הילדים על אותו מחשב ברשת אלחוטית, באמצעות מתאם USB יש לי את זה - אבל עשיתי להשתמש בתקליטור שסופק על מנת להגדיר את זה!

זה עתה יצא לאור של עניין, במחשב שלי יש את Norton Internet Security 2007; יהיו הילדים שלי זקוקים למחשב תוכנות AV למרות שהיא תקבל את האות דרך הנתב על המחשב שלי?? מישהו אמר את הנתב יש גם חומת אש - זה נכון?

שוב תודה!

דיקן
Old 18 במאי 2007, 00:55
מנהל קבוצת

כל נתב יעבוד עם כל מערכת הפעלה.

כל עוד יש מחשב ברשת יציאת מערכת ההפעלה אינה רלוונטית כפי הנתב אינו משתמש הנהגים.

פשוט התחבר אל הנתב, באמצעות כתובת IP ב-Internet Explorer במקום באמצעות תוכנה שלהם.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18 במאי 2007, 01:37
קבוצת תורמים

אז למה הם טורחים לשלוח תקליטור? בכל זאת, הוא תקליטור עכשיו קפה מחצלת ופשוט שמחה על כל מיון.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
PowerDVD על התקנת Windows Vista Home Premium 32 djchapple כללי תוכנות צ 'אט 0 12 ספטמבר 2009 12:14
Windows Vista - שינוי הגדרת סיסמה tinkerbell מערכות ההפעלה Windows 1 11th מאי 2009 11:05
לאט הפעלה ב-Windows Vista Home Premium? LegendaryFire מערכות ההפעלה Windows 12 20 מרץ 2009 12:25
עזרה עם הגדרת הנתב. aces77 רישות, מודמים & VoIP 2 -28 דצמבר 2007 12:14
מחשב נייד עם Windows Vista broadcom האלחוטית לא מצליח להתחבר אל הנתב piano0011 רישות, מודמים & VoIP 1 21st נובמבר 2007 02:46
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.