mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Įsteigti Router Windows Vista Premium

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 13, 2007, 06:48
Donorų grupės

Sveiki Ar kas nors girdėjote ar kilo problemų su Windows Vista Premium bandant sukurti maršrutizatorių? Aš nusipirkau vieną per tiscali (mano ISP) ir jie siunčiami Thomson problema su nautilus 585v6 router ir USB adapteris pluoštas (pastaroji yra skirtas vaikams, kompiuterio, todėl jie gali prieiti prie interneto ir tt) aš bandžiau kurti maršrutizatoriaus programinę įrangą, kaip nurodyta, ir galiausiai laikyti Getting žinutę lango sako, kad programinė įranga Iškilo problema (bendra klaidos kodas 3), nes kai kurie failai yra sugadinta arba jų trūksta, ir kad įrenginių wizrd dabar reikia uždaryti. Kreipkitìs ç savo paslaugù teikìj ±. Aš kreipėsi Tiscali ir jie neturi teikti paramą Windows Vista! Ar tai gali būti problema su Vista?

Ačiū
Old Gegužė 13, 2007, 08:06
Banned Group

Gauti prie Tiscali ir sako: "Siųskite man router, kad dirbs su Vista. ar aš nutraukti savo sutartį su jumis, kaip jūs pažeidžia sutartį, nenumatant reikiamą įrangą.
Ar jie net klausti, kas jums buvo OS veikia?
Never mind Kuternoga pasiteisinimų iš jų.

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Gegužė 13, 2007, 08:14
Donorų grupės

Žiūri į Tiscali svetainę ir jos naudojimo vietą, vadinamą DSL parduotuvė kad aš mačiau ne vietoje ir pasirinko maršrutizatorius ADSL 2 / USB adapteris paketą, nes jis buvo pigesnis. Aš ieškojau apie "Windows Vista" žinyno puslapyje internete ir jos tikėtis, kad instaliavimo priežastis yra tarp programinės įrangos ir "Windows Vista" ir kad jūs galite gauti, pakeitus suderinamumą nuostatą nurodant, kad jį paleisti Windows XP SP2 nesuderinamumo.

http://support.microsoft.com/kb/931361/

Will see what happens.

Dekanas
Old Gegužė 14, 2007, 13:53
Donorų grupės

Aš vis dar kyla problemų diegiant mano maršrutizatorius tiek daug, kad aš negaliu gauti interneto ryšį su juo. Netgi po to, konfigūravimą ir Tiscali (problema su nautilus 585v6) Modem, programinė įranga ilgainiui man sako, kad turiu perkrauti, siekiant užbaigti diegimą, tačiau po to, kai sakau, kad paleisti ji sako, kad visi duomenys bus prarasti, jei aš!! Atrodo, kad su šia OS ir diagnostika vedlį, kuris "Windows Vista" programinės įrangos problema rodo: Problem Event Name: APP crash
Programos pavadinimas: STInstall. exe
Prašymas versija: 20.3.3028
Fault-Modulio pavadinimas: qt-mt322.dll

Aš taip pat atsisiųsti tvarkykles tai kaip zip failas modemas, zdekompresowane, tačiau esu ne nuostolių žinoti, ką daryti toliau!! Taip, turiu Išsiųsta užklausą dėl interneto gamintojai ir kiek jie havent atsakė ..... aš galėtų žiedas juos, bet jos tarifo eilutę.

Bet koks tolesnis Pagalba / patarimas būtų didelis. Ačiū.

Dekanas
Old Gegužė 15, 2007, 05:14
Banned Group

Per greitas žvilgsnio DFR tai gali tekti firmware atnaujinimas matei, kad čia.
Old Gegužė 15, 2007, 05:17
Donorų grupės

Taip aš parsisiųsti zip failą iš svetainės, bet buvo įdomu, jei į jį? Turiu zdekompresowane jis ir jo vienas failas su priesaga "bin". Įdėti ją į aplanką sistema Windows?

Dar kartą ačiū

Dekanas
Old Gegužė 15, 2007, 05:31
Banned Group

Galite C: \ Program Files \ Thompson \ problema su nautilus aplanke ir padėkite jį ten.
Stenkitės, kad ir grįžti pas mus.
Old Gegužė 17, 2007, 13:51
Donorų grupės

Labas
Kiekvienas žmogus - aš siųsdami per mano bevielį tinklą! : D

Aš Tech vaikinai bent DSL parduotuvė vadovas mane per mano maršrutizatorius konfigūracija - didnt reikia kompaktiniame diske, kuris buvo su juo! Visi ir veikia dabar. Žinai, atrodo, šiek tiek apie turinį, taip pat sukurti vaikams kompiuterį, patį bevielio tinklo, naudojantis USB adapteris aš už tai, - bet aš naudoti tiekiamos CD configure it!

Tiesiog iš interesų, mano PC gavo Norton Internet Security 2007; bus mano vaikai PC reikia V. programinė įranga, nors jis pasireiškia jo signalas per mano PC router? Kažkas pasakė router taip pat turi firewall - ar tai tiesa?

Thanks again!

Dekanas
Old Gegužė 18, 2007, 00:55
Administrator Grupė

VISI maršrutizatorius dirbs su OS.

Kol kompiuteris yra tinklo uosto OS yra nesvarbus kaip maršrutizatorius nėra naudojamos tvarkyklės.

Tiesiog prisijunkite prie maršrutizatorių, naudojant IP adresą, Internet Explorer, o ne naudojant programinę įrangą.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 18, 2007, 01:37
Donorų grupės

Tad kodėl jie gaišti siuntimo CD? Anyway, CD dabar kavos motina ir tiesiog džiaugiuosi savo visus surūšiuoti.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.