![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki Ar kas nors girdėjote ar kilo problemų su Windows Vista Premium bandant sukurti maršrutizatorių? Aš nusipirkau vieną per tiscali (mano ISP) ir jie siunčiami Thomson problema su nautilus 585v6 router ir USB adapteris pluoštas (pastaroji yra skirtas vaikams, kompiuterio, todėl jie gali prieiti prie interneto ir tt) aš bandžiau kurti maršrutizatoriaus programinę įrangą, kaip nurodyta, ir galiausiai laikyti Getting žinutę lango sako, kad programinė įranga Iškilo problema (bendra klaidos kodas 3), nes kai kurie failai yra sugadinta arba jų trūksta, ir kad įrenginių wizrd dabar reikia uždaryti. Kreipkitìs ç savo paslaugù teikìj ±. Aš kreipėsi Tiscali ir jie neturi teikti paramą Windows Vista! Ar tai gali būti problema su Vista? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gauti prie Tiscali ir sako: "Siųskite man router, kad dirbs su Vista. ar aš nutraukti savo sutartį su jumis, kaip jūs pažeidžia sutartį, nenumatant reikiamą įrangą.
| |||
| |||
| Žiūri į Tiscali svetainę ir jos naudojimo vietą, vadinamą DSL parduotuvė kad aš mačiau ne vietoje ir pasirinko maršrutizatorius ADSL 2 / USB adapteris paketą, nes jis buvo pigesnis. Aš ieškojau apie "Windows Vista" žinyno puslapyje internete ir jos tikėtis, kad instaliavimo priežastis yra tarp programinės įrangos ir "Windows Vista" ir kad jūs galite gauti, pakeitus suderinamumą nuostatą nurodant, kad jį paleisti Windows XP SP2 nesuderinamumo. http://support.microsoft.com/kb/931361/ Will see what happens. Dekanas |
|
| |||
| |||
| Aš vis dar kyla problemų diegiant mano maršrutizatorius tiek daug, kad aš negaliu gauti interneto ryšį su juo. Netgi po to, konfigūravimą ir Tiscali (problema su nautilus 585v6) Modem, programinė įranga ilgainiui man sako, kad turiu perkrauti, siekiant užbaigti diegimą, tačiau po to, kai sakau, kad paleisti ji sako, kad visi duomenys bus prarasti, jei aš!! Atrodo, kad su šia OS ir diagnostika vedlį, kuris "Windows Vista" programinės įrangos problema rodo: Problem Event Name: APP crash Programos pavadinimas: STInstall. exe Prašymas versija: 20.3.3028 Fault-Modulio pavadinimas: qt-mt322.dll Aš taip pat atsisiųsti tvarkykles tai kaip zip failas modemas, zdekompresowane, tačiau esu ne nuostolių žinoti, ką daryti toliau!! Taip, turiu Išsiųsta užklausą dėl interneto gamintojai ir kiek jie havent atsakė ..... aš galėtų žiedas juos, bet jos tarifo eilutę. Bet koks tolesnis Pagalba / patarimas būtų didelis. Ačiū. Dekanas |
|
| |||
| |||
| Taip aš parsisiųsti zip failą iš svetainės, bet buvo įdomu, jei į jį? Turiu zdekompresowane jis ir jo vienas failas su priesaga "bin". Įdėti ją į aplanką sistema Windows? Dar kartą ačiū Dekanas |
|
| |||
| |||
| Galite C: \ Program Files \ Thompson \ problema su nautilus aplanke ir padėkite jį ten. Stenkitės, kad ir grįžti pas mus. |
|
| |||
| |||
| Labas Kiekvienas žmogus - aš siųsdami per mano bevielį tinklą! : D Aš Tech vaikinai bent DSL parduotuvė vadovas mane per mano maršrutizatorius konfigūracija - didnt reikia kompaktiniame diske, kuris buvo su juo! Visi ir veikia dabar. Žinai, atrodo, šiek tiek apie turinį, taip pat sukurti vaikams kompiuterį, patį bevielio tinklo, naudojantis USB adapteris aš už tai, - bet aš naudoti tiekiamos CD configure it! Tiesiog iš interesų, mano PC gavo Norton Internet Security 2007; bus mano vaikai PC reikia V. programinė įranga, nors jis pasireiškia jo signalas per mano PC router? Kažkas pasakė router taip pat turi firewall - ar tai tiesa? Thanks again! Dekanas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VISI maršrutizatorius dirbs su OS.
Kol kompiuteris yra tinklo uosto OS yra nesvarbus kaip maršrutizatorius nėra naudojamos tvarkyklės. Tiesiog prisijunkite prie maršrutizatorių, naudojant IP adresą, Internet Explorer, o ne naudojant programinę įrangą. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Tad kodėl jie gaišti siuntimo CD? Anyway, CD dabar kavos motina ir tiesiog džiaugiuosi savo visus surūšiuoti. |