![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Vai kāds ir dzirdējis vai ir bijušas problēmas ar Windows Vista Premium, mēģinot izveidot router? Es nopirku viena iet caur Tiscali (mans ISP), un tie nosūtīti Thomson Speedtouch 585v6 maršrutētāju un USB adapteris komplektā (pēdējais ir par bērniem PC, lai viņi varētu piekļūt internetam uc) Es mēģināju, ar ko izveido maršrutētāju programmatūra kā norādīts, un galu galā saglabātu saņemt ziņu logu sakot, ka programmatūra ir radušās problēmas (vispārīgi kļūdas kodu 3), jo daži faili ir vai nu bojāts vai nav, un ka iekārta wizrd tagad nepieciešams slēgt. Sazinieties ar pakalpojumu sniedzēju. Es sazinājās Tiscali un tie neatbalstīs Windows Vista! Tas varētu būt problēmas ar Vista? Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Saņem uz to Tiscali un saka "Sūtīt man Router, kas strādā ar Vista". vai es ņemšu beigt savu līgumu ar jums, kā jūs esat pārkāpuši līgumu, ko nenodrošina pareizu iekārtas.
| |||
| |||
| Es paskatījos uz Tiscali vietu un tās izmantošanas vietu, ko sauc par dsl veikals tāpēc es apskatīja vietu un izvēlējās ADSL 2 router / usb adapteris komplektā, jo tas bija lētāk. Man ir bijusi meklē uz Windows Vista palīdzība lapā internetā un tie jārēķinās, ka iekārta ir saistīts ar nesaderību starp programmatūru un Windows Vista un, ka jūs varat iegūt, mainot compatibilty noteikšanu, ko stāstīja tā darbojas, izmantojot Windows XP SP2. http://support.microsoft.com/kb/931361/ Redzēs kas notiek. Dean |
|
| |||
| |||
| Man joprojām ir problēmas, instalējot manu Router tik ļoti, ka es nevaru iegūt interneta savienojumu ar to. Pat pēc konfigurēt modemu Tiscali (Speedtouch 585v6), programmatūra, galu galā man saka, ka man ir nepieciešams pārstartēt, lai pabeigtu instalēšanu, bet pēc tam, kad es saku to reboot ir teikts, ka visi dati tiks zaudēti, ja man darīt!! Šķiet, ka ir problēmas ar programmatūru šajā OS un diagnoze vednis, kas ir Windows Vista rāda šādi: Problem Event: APP CRASH Application Uzvārds: STInstall. exe Application Version: 20.3.3028 Vainu modulis vārds: qt-mt322.dll Esmu arī lejupielādēt draiveri šai modems kā zip fails, unzipped, bet esmu pie zaudējumiem zināt, ko darīt tālāk!! Jā esmu ievietojis vaicājumu par interneta ražotājiem un līdz šim tie havent atbildēja ..... es varētu gredzens viņiem, bet tās maksas līniju. Jebkura turpmāka palīdzība / konsultācijas būtu lieliski. Pateicība. Dean |
|
| |||
| |||
| Yes I did download zip failu no šīs vietas taču bija jautājums, kur tā būtu? Man ir unzipped tās un to vienu failu ar sufiksu "" bin ". Vai man tā ir sistēmas mape Windows? Thanks again Dean |
|
| |||
| |||
| Meklēt C: \ Program Files \ Thompson \ Speedtouch mapes un ielieciet to tur. Izmēģiniet to un atgriezties pie mums. |
|
| |||
| |||
| Čau Ikvienam - Es esmu nosūtot šo caur manu bezvadu tīklam! : D Man tech guys pie DSL veikalā, lai vadītu mani caur konfigurācijas mana router - didn't vajadzība CD, kas nāca ar to! Visi izveidota un darbojas tagad. Mind you, sajūta mazliet saturs apmēram arī izveidot bērniem datoru pats bezvadu tīklu, izmantojot USB adapteri Man par to - bet es tomēr izmantot piegādāto CD konfigurēt to! Tikai no procentiem, mans PC ir ieguvuši Norton Internet Security 2007; būs mani bērni PC nepieciešamība AV programmatūru, pat ja tā izpaužas tā signālu caur router uz datoru? Kāds teica, maršrutētāju arī ir ugunsmūris - ir patiesība? Thanks again! Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ANY router strādās ar jebkuru OS.
Tik ilgi, kamēr dators ir tīkla ports OS, nav nozīmes, kā maršrutētāju neizmanto draiverus. Vienkārši piesakieties maršrutētāju, izmantojot IP adresi Internet Explorer nevis izmantojot programmatūru. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| tad kāpēc viņi apnikt nosūtot CD? Anyway, CD tagad kafijas mat un tikai priecājos tās visas sašķirots. |
![]() |
|
| Bookmarks |