![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Czy ktoś słyszał lub ma problemy z systemem Windows Vista Premium, próbując skonfigurować router? Kupiłem jedną przechodzącą tiscali (mojego ISP) i wysłała Thomson SpeedTouch 585v6 i router USB Wiązka (przy czym te ostatnie są dla dzieci komputera, dzięki czemu mogą one mieć dostęp do internetu itp.) Próbowałem tworzeniu oprogramowania routera jako skierowane i ostatecznie zachować dostaję komunikat, że okno programu napotkał problem (ogólne kod błędu 3), ponieważ niektóre pliki są uszkodzone lub niekompletne i że instalacja wizrd teraz musi zostać zamknięty. Skontaktuj się z usługodawcą. Skontaktowałem Tiscali i nie zapewni wsparcie dla systemu Windows Vista! Czy to może być problem z Vista? Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobierz na Tiscali i powiedz "Wyślij mi Router, że będzie współpracować z Vista". lub I'll końca mojej umowy z Tobą, jak się z naruszeniem umowy przez nie zapewnienie prawidłowego wyposażenia.
| |||
| |||
| Spojrzałem na tiscali miejscu i użyć miejsce zwane DSL sklep więc patrzył w miejscu i wybrał router ADSL 2 / USB pakiet jak to było tańsze. Mam był patrząc na system Windows Vista w trybie online na stronie Pomocy i liczyć, że instalacja jest ze względu na niezgodności między oprogramowaniem i Windows Vista i czy można uzyskać zmieniając compatibilty ustawienie mu do uruchomienia systemu Windows XP z dodatkiem SP2. http://support.microsoft.com/kb/931361/ Zobaczymy co się dzieje. Dean |
|
| |||
| |||
| Ja nadal ma problemy z zainstalowaniem mój router tak dużo, że nie mogę uzyskać połączenia z internetem z nim. Nawet po konfiguracji modemu do tiscali (SpeedTouch 585v6), oprogramowanie ostatecznie mówi mi, że muszę ponownie uruchomić komputer w celu zakończenia instalacji, ale potem, gdy mówię mu restarcie to mówi, że wszystkie dane zostaną utracone, jeśli zrobić! Wydaje się, że problem z oprogramowaniem na ten OS i diagnozy kreator, który jest w systemie Windows Vista ujawnia, co następuje: Problem Nazwa: APP CRASH Nazwa aplikacji: STInstall. exe Zastosowanie wersji: 20.3.3028 Błąd modułu nazwa: qt-mt322.dll Mam również pobrać sterowniki dla tego modemu jako plik zip, unzipped, ale jestem na straty, żeby wiedzieć, co robić dalej! Tak, mam zapytanie wysłana do producentów w internecie i do tej pory ich nie miałaś odpowiedział ..... mógłbym pierścionek, ale jej linia premium rate. Wszelkie dalsze pomóc / doradztwo byłoby świetnie. Dzięki. Dean |
|
| |||
| |||
| Tak zrobiłem pobrać plik zip z tego terenu, ale zastanawiałem się, gdzie to miejsce? Mam ją i jej unzipped pojedynczy plik z przyrostkiem "bin". Czy mogę umieścić go w folderze systemu Windows? Jeszcze raz dziękujemy Dean |
|
| |||
| |||
| Poszukaj C: \ Program Files \ Thompson \ SpeedTouch folder i umieścić go tam. Spróbuj tego i wrócić do nas. |
|
| |||
| |||
| Cześć Każdy - Jestem tym poprzez wysłanie mojej sieci bezprzewodowej! : D Mam na technologii DSL faceci w sklepie do mnie poprzez mojego konfiguracji routera - didnt potrzebę CD dołączoną do niego! Wszystkie uruchomiony teraz. Mind you, czujesz się trochę o zawartości również utworzenie dzieci komputera w tej samej sieci bezprzewodowej przy użyciu USB mam na to - ale nie korzystać z dostarczoną płytę CD do konfiguracji! Wystarczy obecnie odsetek, mój komputer ma Norton Internet Security 2007; moje dzieci potrzebują AV oprogramowania PC, mimo że dostaje sygnał przez router na moim komputerze? Ktoś powiedział router posiada także zaporę - jest to prawda? Jeszcze raz dziękujemy! Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WSZELKIE router będzie współpracować z dowolnym systemie operacyjnym.
Tak długo jak komputer posiada port sieciowy system operacyjny nie ma znaczenia jak router nie wykorzystuje sterowniki. Wystarczy zalogować się do routera za pomocą adresu IP w programie Internet Explorer zamiast używać ich oprogramowanie. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| dlaczego oni niepokoić wysyłania CD? Anyway, CD jest teraz kawy mat i tylko radosna jego wszystkich posortowane. |
![]() |
|
| Zakładki |