menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Nastavenie Router pre Windows Vista prémia

Reply

Thread Tools
Old 13. mája 2007, 06:48
Darcu Skupina

Default Nastavenie Router pre Windows Vista prémia

Ahoj niekto počul, alebo majú problémy so systémom Windows Vista Premium pri pokuse nastavit router? Koupil jsem jeden cez tiscali (môj ISP) a poslal Thomson SpeedTouch 585v6 smerovače a USB adaptéra zväzku (ktorý je pre deti PC, aby mohli mať prístup k internetu atď) Zkoušel jsem nastavení routeru software podľa pokynov a nakoniec viesť dostáva správu, že okno softvéru došlo k problému (všeobecnej chybe 3), pretože niektoré súbory sú poškodené alebo chýbajú, a že inštalácia wizrd teraz je potrebné ho ukončiť. Kontaktujte svojho poskytovateľa služieb. Tiscali som kontaktoval a oni neposkytujú podporu pre Windows Vista! Je pravdepodobné, že je nejaký problém s Vista?

Vďaka
Old 13. mája 2007, 08:06
Banned Skupina

Získajte na Tiscali a povedať "Pošli mi Router, že bude spolupracovať s Vista". alebo I'll ukončiť zmluvu moju s vami, ako ste na porušenie zmluvy, ktoré neposkytujú správne vybavenie.
Povedal, že ešte opýtať aký OS ste beží?
Nevadí kulhavy kačica ospravedlnenie od nich.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 13. mája 2007, 08:14
Darcu Skupina

Podívala jsem se na stránkach tiscali a používajú miesto nazýva dsl shop tak jsem se díval na stránky a vybrala ADSL 2 router / USB adaptér zväzok, pretože bolo lacnejšie. Hledal jsem na Windows Vista Pomoc stránke on-line a počítať, že zariadenie je vzhľadom k rozporom medzi softvérom a systémom Windows Vista a či je možné získať zmenou compatibilty nastavenia hovorí, že pre spustenie systému Windows XP SP2.

http://support.microsoft.com/kb/931361/

Uvidí, čo sa stane.

Dekan
Old 14. mája 2007, 13:53
Darcu Skupina

Som stále problémy s inštaláciou môj Router v toľko, že by som nemohol získať pripojenie k internetu s ním. I po konfigurácii modemu pre tiscali (SpeedTouch 585v6), softvér, nakoniec mi povedala, že musím reštartovať s cieľom dokončiť inštaláciu, ale potom, keď poviem, že to reboot to hovorí, že všetky údaje sa stratia, ak mám robiť! Zdá sa, že problém so softvérom pre tento OS a sprievodcovia diagnózou, ktorá je v systéme Windows Vista sa zobrazí nasledujúce: Problém Názov akcie: APP CRASH
Názov aplikácie: STInstall. exe
Aplikácia verzia: 20.3.3028
Fault-modul meno: qt-mt322.dll

Tiež som prevzali ovládače pre tento modem ako zip súbor, unzipped, ale som na rozpakoch, čo robiť ďalšie! Áno, som vyslaný dotaz na výrobcu na internete a zatiaľ im odpovedal havent ..... bych prsteň, ale jeho prémiovú sadzbu line.

Akékoľvek ďalšiu pomoc / radu by bolo skvelé. Vďaka.

Dekan
Old 15. mája 2007, 05:14
Banned Skupina

Na rýchly pohľad DFR to môže potrebovať upgrade firmwaru ste videli, že tady.
Old 15. mája 2007, 05:17
Darcu Skupina

Áno, som si stiahnite zip súbor z tejto stránky, ale vedel, kde to miesto je? Mám unzipped a jeho jediného súboru s príponou 'bin'. Mám ju v systémovej zložke systému Windows?

Vďaka znova

Dekan
Old 15. mája 2007, 05:31
Banned Skupina

Pozrite sa na C: \ Program Files \ Thompson \ SpeedTouch zložku a dajte je tam.
Vyskúšajte to a dostať späť k nám.
Old 17. mája 2007, 13:51
Darcu Skupina

Nazdar
Všetci - já pošli mi túto bezdrôtovú sieť! : D

Mám tech lidi na dsl shop pre sprievodca mi cez môj konfigurácia routeru - didnt potreba CD, ktoré sa stalo s ňou! Všetky činnosti a beží hned. Nezabúdajme, trošku obsahu asi aj zriadenie deti PC na rovnakej bezdrôtovej sieti pomocou USB adaptéra Mám za to - ale som použitie dodávaného CD nakonfigurovať to!

Len tak zo záujmu, môj počítač má Norton Internet Security 2007, bude moje deti potrebujú AV PC softvér, aj keď sa jej signál cez router na mojom PC? Niekto povedal, že router má tiež firewall - je to pravda?

Vďaka znova!

Dekan
Old 18. mája 2007, 00:55
Administrátor Skupina

AKÝMKOĽVEK směrovač bude fungovať s akýmkoľvek OS.

Tak dlho, ako sa má PC siete portu OS je irelevantné, pretože router nepoužíva vodičov.

Len prihlásení k routeru pomocou IP adresy v Internet Exploreru, ako pomocou ich softvéru.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18. mája 2007, 01:37
Darcu Skupina

tak prečo si otravovat zaslanie CD? Mimochodom, CD je teraz kávy mat a len rád, že všetky jeho Zoradené.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Inštalácia PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 djchapple Všeobecné Software Chat 0 12.září 2009 12:14
Windows Vista - Zmeniť heslo Nastavenie Tinkerbell Operačné systémy Windows 1 11. mája 2009 11:05
Pomalé spustení na Windows Vista Home Premium? LegendaryFire Operačné systémy Windows 12 20. marec 2009 12:25
Pomoc na nastavenie routeru. aces77 Siete, Modemy & VoIP 2 28. decembra 2007 12:14
Windows Vista laptop s Broadcom Bezdrôtová nemôže pripojiť k routeru piano0011 Siete, Modemy & VoIP 1 21. novembra 2007 02:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.