![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj niekto počul, alebo majú problémy so systémom Windows Vista Premium pri pokuse nastavit router? Koupil jsem jeden cez tiscali (môj ISP) a poslal Thomson SpeedTouch 585v6 smerovače a USB adaptéra zväzku (ktorý je pre deti PC, aby mohli mať prístup k internetu atď) Zkoušel jsem nastavení routeru software podľa pokynov a nakoniec viesť dostáva správu, že okno softvéru došlo k problému (všeobecnej chybe 3), pretože niektoré súbory sú poškodené alebo chýbajú, a že inštalácia wizrd teraz je potrebné ho ukončiť. Kontaktujte svojho poskytovateľa služieb. Tiscali som kontaktoval a oni neposkytujú podporu pre Windows Vista! Je pravdepodobné, že je nejaký problém s Vista? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Získajte na Tiscali a povedať "Pošli mi Router, že bude spolupracovať s Vista". alebo I'll ukončiť zmluvu moju s vami, ako ste na porušenie zmluvy, ktoré neposkytujú správne vybavenie.
| |||
| |||
| Podívala jsem se na stránkach tiscali a používajú miesto nazýva dsl shop tak jsem se díval na stránky a vybrala ADSL 2 router / USB adaptér zväzok, pretože bolo lacnejšie. Hledal jsem na Windows Vista Pomoc stránke on-line a počítať, že zariadenie je vzhľadom k rozporom medzi softvérom a systémom Windows Vista a či je možné získať zmenou compatibilty nastavenia hovorí, že pre spustenie systému Windows XP SP2. http://support.microsoft.com/kb/931361/ Uvidí, čo sa stane. Dekan |
|
| |||
| |||
| Som stále problémy s inštaláciou môj Router v toľko, že by som nemohol získať pripojenie k internetu s ním. I po konfigurácii modemu pre tiscali (SpeedTouch 585v6), softvér, nakoniec mi povedala, že musím reštartovať s cieľom dokončiť inštaláciu, ale potom, keď poviem, že to reboot to hovorí, že všetky údaje sa stratia, ak mám robiť! Zdá sa, že problém so softvérom pre tento OS a sprievodcovia diagnózou, ktorá je v systéme Windows Vista sa zobrazí nasledujúce: Problém Názov akcie: APP CRASH Názov aplikácie: STInstall. exe Aplikácia verzia: 20.3.3028 Fault-modul meno: qt-mt322.dll Tiež som prevzali ovládače pre tento modem ako zip súbor, unzipped, ale som na rozpakoch, čo robiť ďalšie! Áno, som vyslaný dotaz na výrobcu na internete a zatiaľ im odpovedal havent ..... bych prsteň, ale jeho prémiovú sadzbu line. Akékoľvek ďalšiu pomoc / radu by bolo skvelé. Vďaka. Dekan |
|
| |||
| |||
| Áno, som si stiahnite zip súbor z tejto stránky, ale vedel, kde to miesto je? Mám unzipped a jeho jediného súboru s príponou 'bin'. Mám ju v systémovej zložke systému Windows? Vďaka znova Dekan |
|
| |||
| |||
| Pozrite sa na C: \ Program Files \ Thompson \ SpeedTouch zložku a dajte je tam. Vyskúšajte to a dostať späť k nám. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Všetci - já pošli mi túto bezdrôtovú sieť! : D Mám tech lidi na dsl shop pre sprievodca mi cez môj konfigurácia routeru - didnt potreba CD, ktoré sa stalo s ňou! Všetky činnosti a beží hned. Nezabúdajme, trošku obsahu asi aj zriadenie deti PC na rovnakej bezdrôtovej sieti pomocou USB adaptéra Mám za to - ale som použitie dodávaného CD nakonfigurovať to! Len tak zo záujmu, môj počítač má Norton Internet Security 2007, bude moje deti potrebujú AV PC softvér, aj keď sa jej signál cez router na mojom PC? Niekto povedal, že router má tiež firewall - je to pravda? Vďaka znova! Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AKÝMKOĽVEK směrovač bude fungovať s akýmkoľvek OS.
| |||
| |||
| tak prečo si otravovat zaslanie CD? Mimochodom, CD je teraz kávy mat a len rád, že všetky jeho Zoradené. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Všeobecné Software Chat | 0 | 12.září 2009 12:14 |
| Windows Vista - Zmeniť heslo Nastavenie | Tinkerbell | Operačné systémy Windows | 1 | 11. mája 2009 11:05 |
| Pomalé spustení na Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Operačné systémy Windows | 12 | 20. marec 2009 12:25 |
| Pomoc na nastavenie routeru. | aces77 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 28. decembra 2007 12:14 |
| Windows Vista laptop s Broadcom Bezdrôtová nemôže pripojiť k routeru | piano0011 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 21. novembra 2007 02:46 |
| Thread Tools | |
| |