мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Постављање Роутер о систему Уиндоус Виста Премиум

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13 сви 2007, 06:48
Донаторска Група

Default Постављање Роутер о систему Уиндоус Виста Премиум

Бок Да ли је неко чуо или су искусили проблеме са Уиндоус Виста Премиум када покушавате поставити рутери? Ја купила један кроз Тисцали (мој ИСП) и да је послао Тхомсон Спеедтоуцх 585в6 рутери и УСБ адаптер бала (потоња су за децу ПЦ тако да могу приступити интернету и сл) ЈА суђен Подешавање усмерива софтвера према упутствима и на крају задржати добијам поруку прозор у којем се каже да је софтвер наишао је на проблем (општа грешка код 3), јер неке датотеке су оштећена или недостаје, а да инсталације уизрд сада мора затворити. Обратите се свом добављачу услуга. И цонтацтед Тисцали и они не пружају подршку за систем Уиндоус Виста! Да ли је вероватно да ће бити проблема са Виста?

Хвала
Old 13 сви 2007, 08:06
Аустин Гроуп

Добијте на Тисцали и рећи: "Пошаљите ми Роутер који ће посао с Видик. или ћу крај мог уговора са вама као што су кршење уговора од стране не осигурава исправну опрему.
Јесу ли макар питати шта сте били ОС користите?
Никад виду слаби изговора од њих.

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 13 сви 2007, 08:14
Донаторска Група

Гледам на страници Тисцали и они користити место назива ДСЛ дућан па сам гледао на сајту и изабрали АДСЛ рутери 2 / УСБ адаптер сноп као што је био јефтинији. ЈА имати био хандсоме на Уиндоус Виста Хелп паге онлине рачунати и они који инсталације с обзиром на неподударност између софтвера и Уиндоус Виста, те да ћете добити мењањем за постављање цомпатибилты рећи да трчање користећи Уиндоус КСП СП2.

хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/931361/

Ће видети шта се дешава.

Деканат
Old 14 сви 2007, 13:53
Донаторска Група

Ја сам још увек имају проблема са инсталацијом у моје Роутер толико да не могу добити интернет везу са њим. Чак и након поде модема за Тисцали (Спеедтоуцх 585в6) софтвер на крају ми каже да ми је потребно да се поново покренути како би довршили инсталацију али онда кад кажем да се то поново подизање система, каже да су сви подаци ће бити изгубљене ако ми је чинити! Чини се да је проблем са софтвером на овај ОС и дијагноза чаробњак који је у систему Уиндоус Виста показује следеће: Проблем Евент Наме: АПП црасх
Апплицатион Наме: СТИнсталл. ексе
Апплицатион Версион: 20.3.3028
? Тите-модул име: КТ-мт322.длл

Такође сам скинути управљачке програме за тај модем као зип датотеку, унзиппед али сам на губитку то да зна шта учинити даљу! Да ли су постављени упит на произвођачима на интернету и тако далеко ..... они лука одговорио сам могао прстен али их својим премиум рате линију.

Било какву помоћ / савет било би супер. Хвала.

Деканат
Old 15 сви 2007, 05:14
Аустин Гроуп

На брзим сјевнути ДФР овај мај требати надоградити фирмуаре си видети да овде.
Old 15 сви 2007, 05:17
Донаторска Група

Да сам скинути зип датотеку са том месту, али је на месту где се питате се? Имам га и својој унзиппед једну датотеку са суфикс' канта '. Требам ли ставити у фолдер у систему Уиндоус?

Хвала опет

Деканат
Old 15 сви 2007, 05:31
Аустин Гроуп

Потражите Ц: \ Програм Филес \ Тхомпсон \ Спеедтоуцх фасциклу и стави тамо.
Пробајте и да се вратим на нас.
Old 17 сви 2007, 13:51
Донаторска Група

Бок
Свако - Ја сам ово послати преко моје бежичну мрежу! : Д

Добио сам тецх момци на ДСЛ-схоп да ми водич кроз конфигурацију мој усмјеривач - није потребан ЦД који је дошао с њим! Све горе и трчање сада. Минд вас, осећај мало о садржају и постављање рачунара децу на истој бежичну мрежу, користећи УСБ адаптер сам за то - али нисам користите испоручени ЦД конфигурисати то!

Довољно је из интереса, мој ПЦ има Нортон Интернет Сецуриты 2007; ће моја деца требају ПЦ АВ софтвер, иако је њен сигнал добија кроз рутери на мој ПЦ? Неко је рекао рутери има и фиреуалл - то је истина?

Хвала опет!

Деканат
Old 18 сви 2007, 00:55
Администратор Гроуп

БИЛО КОЈИ рутери ће радити са било којим ОС.

Тако дуго док рачунар има мрежни порт ОС је ирелевантан као рутери не користи возача.

Само за пријаву на рутери преко ИП адресе у Интернет Експлорер-него помоћу софтвер.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 18 сви 2007, 01:37
Донаторска Група

па зашто се онда замарати слањем ЦД? Иначе, на ЦД-у је сада кафа мат и само његова драго све сортирано.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Поуер ДВД Инсталирање на Уиндоус Виста Хоме Премиум 32 дјцхаппле Уопштено Софтуаре Цхат 0 12. Јул 2009 12:14
Уиндоус Виста - Промена лозинке Намјеа̨тање тинкербелл Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 11 мај 2009 11:05
Споро о покретању система Уиндоус Виста Хоме Премиум? ЛегендарыФире Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 20 март 2009 12:25
Помоћ са усмјеривач постављање. ацес77 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 28 децембар 2007 12:14
Уиндоус Виста лаптоп са броадцом бел̌ичне могао повезати на рутери пиано0011 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 21 новембар 2007 02:46
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц