az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Windows Vista Premium bir Yönlendiricisi ayarlama

Reply

Konu Araçları
Old 13 Mayıs 2007, 06:48
Bağış Grubu

Default Windows Vista Premium bir Yönlendiricisi ayarlama

Merhaba herkes duymadım etti veya Windows Vista Premium ile deneyimli sorunlar bir yönlendirici kurmaya çalışırken var? Ben aldım bir Tiscali (benim ISS) ile ve bu yüzden ben olarak yönlendirici yazılım kurmak denedim internet vb) erişebilir onlar (son çocuklar PC için olan bir Thomson SpeedTouch 585v6 yönlendirici ve USB adaptörü paket gönderilen ve yönettiği sonunda tutmak bir mesaj penceresi nedeniyle bazı dosya ya bozuk ya da eksik ve yükleme artık wizrd kapatılması gerekiyor, yazılım bir sorun (genel hata kodu 3) karşılaştı söyleyerek getirdi. Servis sağlayıcı. Ben Tiscali temas ve Windows Vista için destek vermeyin! O Vista ile bir sorun olma olasılığı var mı?

Teşekkürler
Old 13 Mayıs 2007, 08:06
Yasak Grubu

Tiscali üzerine gidin ve deyin ki "Bana bir yönlendirici olduğu Vista ile çalışır gönder". olarak doğru ekipman sağlayan tarafından sözleşmenin ihlali veya seninle benim sözleşme sonunda edeceğiz.
Bile ne çalışıyor.Ispanya OS soracak mı?
Asla onlara gelen topal mazeretler ver.

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 13 Mayıs 2007, 08:14
Bağış Grubu

Ben Tiscali sitede baktım ve bir yer DSL mağazası ben site baktı ve ADSL Router 2 / USB adaptör paket seçtim adı kullanmak gibi ucuz oldu. Ben Windows Vista Yardım sayfasını çevrimiçi bakarak edilmiş ve bu yükleme yazılım ve Windows Vista ve size compatibilty Windows XP SP2 kullanıyorsanız çalıştırmak için anlatarak ayarını değiştirerek elde edebilirsiniz arasındaki uyumsuzluk nedeniyle olduğunu varsaymak.

http://support.microsoft.com/kb/931361/

Ne olduğunu göreceksiniz.

Dekan
Old Mayıs 2007, 13:53 14.
Bağış Grubu

Hala sorunlar çok ki ben bir internet bağlantısı can't get benim Yönlendiricisi yükleyerek yaşıyorum. Hatta Tiscali (SpeedTouch 585v6) için modem yapılandırma sonrasında, yazılım sonunda benim için ama ben eğer ki tüm veriler kaybolur diyor yeniden başlatmanız söyleyinceye Yüklemeyi tamamlamak için yeniden başlatma gerekir söylüyor! Bu işletim sistemi ve Windows Vista'da olduğu Tanı sihirbazı üzerindeki yazılım ile ilgili bir sorun gibi görünüyor şu: Sorun Olay Adı: APP CRASH gösterir
Uygulama Adı: STInstall. exe
Uygulama sürümü: 20.3.3028
Hata modül adı: qt-mt322.dll

Ben de bir zip dosyası olarak bu modemi için sürücüleri indirdiğiniz bu unzipped ama zararına ne daha yapmak bilmek! Evet ben ve internet üzerindeki üreticilerine bir sorgu göndermiştiniz bugüne kadar da cevap havent ..... Ben ancak prim oranı hat bunları halka olabilir.

Daha fazla yardım / danışmanlık hizmeti çok iyi olurdu. Teşekkürler.

Dekan
Old Mayıs 2007, 05:14 15.
Yasak Grubu

Bunu görüşürüz bir yazılım yükseltmesi gerekebilir DFR hızla bakışta burada.
Old Mayıs 2007, 05:17 15.
Bağış Grubu

Evet ama bu siteden bir zip dosyası indirmek mi nerede yere merak ediyorum? Ben ve soneki 'ile tek bir dosyayı unzipped var Bin. Ben Windows sistem klasörüne koyun mu?

Tekrar teşekkürler

Dekan
Old Mayıs 2007, 05:31 15.
Yasak Grubu

C arayın: \ Program Files \ Thompson \ SpeedTouch klasörü ve oraya koy.
Ve bize geri gitmek deneyin.
Old Mayıs 2007, 13:51 17.
Bağış Grubu

Merhaba
Herkes - Ben kablosuz ağ aracılığıyla bu gönderme pm! : D

Ben DSL dükkanında benim yönlendiricinin yapılandırma aracılığıyla bana yol için teknik adamlar var - didnt onunla birlikte gelen CD gerekir! Tüm kadar ve şimdi çalışıyor. De aynı kablosuz ağ üzerinde, ben bunun için var USB adaptörü kullanarak çocuklar bilgisayar kurmak biraz içerik his Mind - ama yapılandırmak için verilen CD kullandığım olsun!

Sadece dışarı çıkar, benim PC Norton Internet Security 2007 var; Çocuklarımı PC rağmen on my PC yönlendirici aracılığıyla sinyal alır AV yazılım gerekir? Biri Router ayrıca bir güvenlik duvarı söyledi - Bu doğru mu?

Tekrar teşekkürler!

Dekan
Old Mayıs 2007, 00:55 18.
Yönetici Grubu

Router'ın HİÇBİR işletim sistemi ile çalışacak.

Yani sürece PC OS sürücülerini kullanmak değildir yönlendirici olarak alakasız bir ağ bağlantı noktası vardır.

Sadece yönlendirici Internet Explorer'da bir IP adresi kullanarak değil kendi yazılımlarını kullanarak daha giriş.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mayıs 2007, 01:37 18.
Bağış Grubu

Bunu neden bir CD gönderme rahatsız mı? Neyse, CD artık kahve hasır ve sadece onun tüm sıralı memnun olduğunu.
Reply

Register

Bookmarks