менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Настройка маршрутизатора на Windows Vista Premium

Reply

Різьба Інструменти
Old
Донор групи

Default Настройка маршрутизатора на Windows Vista Premium

Привіт Хто-небудь чув або виникли проблеми з Windows Vista Premium при спробі встановити маршрутизатор? Я купив одну через Tiscali (мого провайдера), і вони направили Thomson Speedtouch 585v6 маршрутизатор і адаптер USB розшарування (останнє для ПК дітям, щоб вони могли отримати доступ до Інтернет і т.д.) я намагався налаштування програмного забезпечення маршрутизатора, як зазначено і в кінцевому рахунку зберегти Одержання повідомлення вікном говорили, що програмне забезпечення зіткнувся з проблемою (загальний код помилки 3), оскільки деякі файли пошкоджені або відсутні, і що встановлення wizrd тепер потрібно закрити. Зверніться до постачальника послуг. Я зв'язався з Tiscali, і вони не надають підтримку для Windows Vista! Хіба можуть бути проблеми з Vista?

Спасибо
Old
Забороненої угруповання

Отримати на Tiscali і сказати: "Надішліть мені маршрутизатор, який буде працювати з Vista". або я кінця мого контракту з вами, як ви знаходитесь в порушення договору, не надаючи правильної техніки.
Хіба вони навіть запитують якою ОС ви використовуєте?
Нічого кульгавою качкою приводами від них.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old
Донор групи

Я подивився на сайт Tiscali, і вони використовують місце, яке називається DSL магазині я дивилася на сайті, і вибрав Маршрутизатор ADSL 2 / USB комплект адаптера, як це було дешевше. Я шукав у довідці Windows Vista сторінці онлайн, і вони вважають, що установка з-за несумісності програмного забезпечення та Windows Vista, і що ви можете отримати, змінивши налаштування Сумісність, повідомивши їй створити за допомогою Windows XP SP2.

http://support.microsoft.com/kb/931361/

Подивимося, що станеться.

Дін
Old 14 травня 2007, 13:53
Донор групи

Я ще є проблеми з установкою мого маршрутизатора в такій мірі, що я не можу отримати підключення до Інтернету за ним. Навіть після налаштування модем для Tiscali (Speedtouch 585v6), програмне забезпечення в кінцевому підсумку говорить мені, що мені необхідно перезавантажити комп'ютер для завершення установки, але потім, коли я кажу це його перезавантаження говорить, що всі дані будуть втрачені, якщо я!! Там, як видається, проблеми з програмним забезпеченням на цю ОС та діагностики майстер, який знаходиться в Windows Vista показує наступне: Ім'я події проблеми: APP CRASH
Назва програми: STInstall. EXE
Версія програми: 20.3.3028
Винна ім'я модуля: QT-mt322.dll

Крім того, я скачав драйвери для цього модема як Zip файл, його розпакували але я в подиві, знаю, що робити далі! Та я розмістив запит до виробників в мережі Інтернет і до цих пір вони гавань відповів ..... я міг телефонувати їм, але свою лінію ставок страхування.

Будь-яка подальша допомога / консультації було б здорово. Спасибо.

Дін
Old
Забороненої угруповання

На швидкий погляд DFR цього може знадобитися оновлення прошивки ви бачите, що тут.
Old
Донор групи

Так, я зробив завантажити Zip файлів з цього сайту, але було цікаво, куди його? Я його розпакували і одного файлу з суфіксом 'BIN. Чи повинен я поклав її в системній папці у Windows?

Ще раз спасибі

Дін
Old
Забороненої угруповання

Шукайте C: \ Program Files \ Томпсон \ Speedtouch папку і поклав його туди.
Спробуйте це і повернутися до нас.
Old 17 травня 2007, 13:51
Донор групи

Привіт
Все - я направляю це за допомогою бездротової мережі! : D

Я отримав технічну хлопці на DSL магазині я буду керуватися у моїй конфігурації маршрутизатора - Didnt необхідності КР, що прийшли з ним! Все і працює зараз. Майте на увазі, здається, трохи про зміст також створення дітям ПК в тій же бездротової мережі, за допомогою адаптера USB, я отримав за це, - але я зробив використанні додається компакт-диска на налаштувати його!

Просто з інтересу, мій комп'ютер має Нортон Інтернет-безпеки 2007; мої діти ПК необхідно антивірусного хоча він отримує сигнал через маршрутизатор на моєму комп'ютері? Хтось сказав, що маршрутизатор також має брандмауер - чи це правда?

Ще раз спасибі!

Дін
Old 18 травня 2007, 00:55
Адміністратор групи

Будь-який маршрутизатор буде працювати з будь-якою операційною системою.

До тих пір, поки комп'ютер має мережевий порт ОС не має значення, що й маршрутизатор не використовує драйвери.

Просто Логін до маршрутизатора за допомогою IP адреси в Internet Explorer, а не з використанням їх програмного забезпечення.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old
Донор групи

Так чому ж вони турбують відправки компакт-диска? У всякому разі, на диску тепер мат кави і просто рад всіх його сортують.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
PowerDVD установці на Windows Vista Home Premium 32 djchapple General Software чат 0 12 вересня 2009 12:14
Windows Vista - Зміна пароля, Tinkerbell Операційні системи Windows 1 11 травня 2009 11:05
Низька завантаження на Windows Vista Home Premium? LegendaryFire Операційні системи Windows 12 20 березня 2009 12:25
Допомога в налаштуванні маршрутизатора. aces77 Мережа, Модеми & VoIP 2 28 грудня 2007 12:14
Windows Vista ноутбук з бездротовим Broadcom не вдається підключитися до маршрутизатора piano0011 Мережа, Модеми & VoIP 1 21 листопада 2007 02:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.