![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Хто-небудь чув або виникли проблеми з Windows Vista Premium при спробі встановити маршрутизатор? Я купив одну через Tiscali (мого провайдера), і вони направили Thomson Speedtouch 585v6 маршрутизатор і адаптер USB розшарування (останнє для ПК дітям, щоб вони могли отримати доступ до Інтернет і т.д.) я намагався налаштування програмного забезпечення маршрутизатора, як зазначено і в кінцевому рахунку зберегти Одержання повідомлення вікном говорили, що програмне забезпечення зіткнувся з проблемою (загальний код помилки 3), оскільки деякі файли пошкоджені або відсутні, і що встановлення wizrd тепер потрібно закрити. Зверніться до постачальника послуг. Я зв'язався з Tiscali, і вони не надають підтримку для Windows Vista! Хіба можуть бути проблеми з Vista? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отримати на Tiscali і сказати: "Надішліть мені маршрутизатор, який буде працювати з Vista". або я кінця мого контракту з вами, як ви знаходитесь в порушення договору, не надаючи правильної техніки.
| |||
| |||
| Я подивився на сайт Tiscali, і вони використовують місце, яке називається DSL магазині я дивилася на сайті, і вибрав Маршрутизатор ADSL 2 / USB комплект адаптера, як це було дешевше. Я шукав у довідці Windows Vista сторінці онлайн, і вони вважають, що установка з-за несумісності програмного забезпечення та Windows Vista, і що ви можете отримати, змінивши налаштування Сумісність, повідомивши їй створити за допомогою Windows XP SP2. http://support.microsoft.com/kb/931361/ Подивимося, що станеться. Дін |
|
| |||
| |||
| Я ще є проблеми з установкою мого маршрутизатора в такій мірі, що я не можу отримати підключення до Інтернету за ним. Навіть після налаштування модем для Tiscali (Speedtouch 585v6), програмне забезпечення в кінцевому підсумку говорить мені, що мені необхідно перезавантажити комп'ютер для завершення установки, але потім, коли я кажу це його перезавантаження говорить, що всі дані будуть втрачені, якщо я!! Там, як видається, проблеми з програмним забезпеченням на цю ОС та діагностики майстер, який знаходиться в Windows Vista показує наступне: Ім'я події проблеми: APP CRASH Назва програми: STInstall. EXE Версія програми: 20.3.3028 Винна ім'я модуля: QT-mt322.dll Крім того, я скачав драйвери для цього модема як Zip файл, його розпакували але я в подиві, знаю, що робити далі! Та я розмістив запит до виробників в мережі Інтернет і до цих пір вони гавань відповів ..... я міг телефонувати їм, але свою лінію ставок страхування. Будь-яка подальша допомога / консультації було б здорово. Спасибо. Дін |
|
| |||
| |||
| Так, я зробив завантажити Zip файлів з цього сайту, але було цікаво, куди його? Я його розпакували і одного файлу з суфіксом 'BIN. Чи повинен я поклав її в системній папці у Windows? Ще раз спасибі Дін |
|
| |||
| |||
| Шукайте C: \ Program Files \ Томпсон \ Speedtouch папку і поклав його туди. Спробуйте це і повернутися до нас. |
|
| |||
| |||
| Привіт Все - я направляю це за допомогою бездротової мережі! : D Я отримав технічну хлопці на DSL магазині я буду керуватися у моїй конфігурації маршрутизатора - Didnt необхідності КР, що прийшли з ним! Все і працює зараз. Майте на увазі, здається, трохи про зміст також створення дітям ПК в тій же бездротової мережі, за допомогою адаптера USB, я отримав за це, - але я зробив використанні додається компакт-диска на налаштувати його! Просто з інтересу, мій комп'ютер має Нортон Інтернет-безпеки 2007; мої діти ПК необхідно антивірусного хоча він отримує сигнал через маршрутизатор на моєму комп'ютері? Хтось сказав, що маршрутизатор також має брандмауер - чи це правда? Ще раз спасибі! Дін |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь-який маршрутизатор буде працювати з будь-якою операційною системою.
До тих пір, поки комп'ютер має мережевий порт ОС не має значення, що й маршрутизатор не використовує драйвери. Просто Логін до маршрутизатора за допомогою IP адреси в Internet Explorer, а не з використанням їх програмного забезпечення. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Так чому ж вони турбують відправки компакт-диска? У всякому разі, на диску тепер мат кави і просто рад всіх його сортують. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PowerDVD установці на Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | General Software чат | 0 | 12 вересня 2009 12:14 |
| Windows Vista - Зміна пароля, | Tinkerbell | Операційні системи Windows | 1 | 11 травня 2009 11:05 |
| Низька завантаження на Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Операційні системи Windows | 12 | 20 березня 2009 12:25 |
| Допомога в налаштуванні маршрутизатора. | aces77 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 28 грудня 2007 12:14 |
| Windows Vista ноутбук з бездротовим Broadcom не вдається підключитися до маршрутизатора | piano0011 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 21 листопада 2007 02:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |