![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| и вчера бях опитвате да настроите нещо много ineteresthing ... просто posible: Windows XP Service Pack 2 2002 ![]() .................................................. ..Компютър 1 - [Хъб] - Компютърна 2 DSL модем - Безжичен Linksys> .................................................. ..Компютърна 3 - [Хъб] - Компютърна 4 & 5 Компютри 1 и 3 безжични IP адреси: 192.168.1.101 и 192.168.1.102 (192.168.1.1 като шлюз по подразбиране) Компютри 1 и 3 LAN IP адреси: 10.0.0.8 и 10.0.0.6 Pc 2, 4 и 5 IP адреси: с 10.0.0. # Формат по подразбиране и портали 192.168.1.101 и 102 за всеки mininetwork ... Аз **** ING Надявам се момчетата разбраха, че ... xDDDD ohkay Всички компютри имат интернет сега (това беше проблемът вчера) Но сега имам друг въпрос (аз видях, че идва, но аз чаках до края) Компютърна # 1 е на принтера, е споделен и Im заседание там ... В моята мрежа места аз мога само компютъра 1, 2 и 3 (разбира ми Linksys DHCP им дава автоматични IP адреси ... 192.168.1.101 и 102) не мога достъп двете компютри Ако седна в компютъра 3 места в мрежата и може да видите бр 1, 4 и 5, но не невъзможен достъпа # 1, които имат принтер ... Освен компютрите 4 и 5 арго видите # 1 на всички ... е като компютър 3 4 и 5 са в малка мрежа, с изключение на 1 и 2, и те арго свързват помежду си ... Основно нещо, като можете да печатате от компютри, 2, 3, 4 и 5 ... Благодаря за помощта и предложения .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз очаквам, че Linkys рутер просто не е в състояние да поддържат толкова сложността и преодоляването на мрежи заедно. И аз очаквам, че XP става малко объркана, когато тя има за цел да изпращате неща оттам принтер споделяне не работи. Предлагам или да получи сървър или опрости нещата малко. Или да получите някои безжични точки за достъп и задайте ги в мост начини да се вземе тежестта на разстояние XP и безжични карти. Но, като имате ли интернет нещо работи, така ли очаквате ли ще бъде в състояние да разбера това, ако сте постоянствувам достатъчно. Успех! О, и мога ли да попитам, защо се опитват да направят такава сложна мрежа??? LOL
|
| |||
| |||
| Цитат:
Да аз подозирам същата но Im Опитвам се да разбера как да отида да работя ... Трябва да се направи мрежата по този начин причиняват в 3yr стара снимка, че те могат да видите actuall оформление на компютъра си тук ... Както можете да видите на DSL е на oppossite стената на компютри и вървят жици в средата на службата не е опция ... АЗ didnt имате достатъчно пари, за да закупите 5 безжични карти (което ще направи всеки щастлив), така Im работа с това, което аз имам за ръка ... Вчера афиш това: http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/ Реших се ... но сега аз съм в тази нова ситуация и тъй като може просто споменати Ще фигура този един също и с малко търпение и постоянство (освен ако Microsoft казва обратното )Благодаря все пак. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Възложете Персонализираната ПР да ми мрежов принтер | ryannathans | В мрежа, модеми & VoIP | 9 | 5-ти октомври 2009 година 00:43 |
| Не може да отпечатате за XP споделен принтер от Vista | gavind | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 31 Окт 2008 03:55 |
| Проблем с ПР конфигурация | muyiwa | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 12 май 2008 г. 01:00 |
| Добавянето на принтера към мрежа | dmdougie | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 18 Дек 2007 05:53 |
| Инсталиране на мрежов принтер парола на XP | nand998 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 21 Окт 2007 10:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |