menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Sdílené tiskárny - Síťová konfigurace Problem

Reply

Thread Nástroje
Old 8.února 2008, 15:43
Člen Skupina

Default Sdílené tiskárny - Síťová konfigurace Problem

a včera jsem se snažil nastavit něco velmi ineteresthing ...

tak jednoduché jako posible:

Windows XP
Service Pack 2
2002

.................................................. ..Počítač 1 - [náboje] - Počítačová 2
DSL modem - Linksys Wireless>
.................................................. ..Počítač 3 - [náboje] - Počítačová 4 & 5

Počítače 1 a 3 bezdrátových ips: 192.168.1.101 a 192.168.1.102 (192.168.1.1 jako výchozí brána)

Počítače 1 a 3 LAN ips: 10.0.0.8 a 10.0.0.6

Ks 2, 4 a 5 ips: s 10.0.0. # Formátu a výchozí brány 192.168.1.101 a 102 za každý mininetwork ...

I **** ing. doufáme, že jste pochopil, že ... xDDDD

ohkay

Všechny počítače mají internetu hned (to byl problém včera)

Ale teď mám jiný problém (viděl jsem to přišlo, ale čekal jsem až do konce)

Počítačové # 1 má tiskárna je sdílená, a im ležely ... V mé síti míst i může vidět pouze počítač 1, 2 a 3 (samozřejmě můj Linksys DHCP jim dává automatický Ips ... 192.168.1.101 a 102) Nemůžu přístupu obou počítačích

Pokud i posedět v počítačové síti 3 v místech vidím ks 1, 4 a 5, ale i cant přístup # 1, který má tiskárnu ...

Také počítačům 4 a 5 převýšení viz # 1 na všech ...

je jako počítač 3 4 a 5 jsou v trochu mimo síť 1 a 2 a jejich převýšení připojit každý jiný ...

Hlavní věc, které jsou schopny tisknout z počítače, 2, 3, 4 a 5 ...

Díky za pomoc a připomínky ....
Old 8.února 2008, 16:06
Moderátor skupiny

Očekávám, že Linkys router je prostě není schopna podpořit, aby se moc složité a přemostění sítí dohromady. A já očekávám, že XP je trochu zmatená, pokud je určen k zaslání věci tedy tiskárny sdílení nefunguje.

Doporučuji vám buď dostanete serveru nebo zjednodušit věci trochu.

Nebo sehnat bezdrátové přístupové body a jejich zakládání v mostovkách reľimy vzít zátěž vypnout XP a bezdrátové karty.

Ale, protože se domnívá, máte internet něco funguje, tak jsem očekávat, budete schopni na to, jestli jste dost vytrvat. Hodně štěstí!

Aha, a můžu se zeptat proč jste se snaží udělat takové složité síti? LOL

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 8.února 2008, 16:42
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal serverguy View Post
Očekávám, že Linkys router je prostě není schopna podpořit, aby se moc složité a přemostění sítí dohromady. A já očekávám, že XP je trochu zmatená, pokud je určen k zaslání věci tedy tiskárny sdílení nefunguje.

Doporučuji vám buď dostanete serveru nebo zjednodušit věci trochu.

Nebo sehnat bezdrátové přístupové body a jejich zakládání v mostovkách reľimy vzít zátěž vypnout XP a bezdrátové karty.

Ale, protože se domnívá, máte internet něco funguje, tak jsem očekávat, budete schopni na to, jestli jste dost vytrvat. Hodně štěstí!

Aha, a můžu se zeptat proč jste se snaží udělat takové složité síti? LOL
hehehe

Ano i podezřelý stejná, ale i im snaží přijít na to, jak se dostat do práce ...

Mám na síti tak způsobit v 3yr staré pic, že jsem udělal vidíte aktuální rozložení počítač zde ... jak můžete vidět na DSL je na oppossite stěně počítače a běží dráty uprostřed úřadu není možné ...

I didnt mít dost peněz na nákup 5 bezdrátové karty (což by se všichni rádi) tak im pracovat s tím, co mám po ruce ...

Včera jsem vyslán tímto:

http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/

Myslel jsem ven ... ale teď jsem v této nové situaci, a pokud jste právě zmíněné budu toto číslo jedna také trochu trpělivosti a vytrvalosti (pokud Microsoft tvrdí opak )

Díky i tak.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přiřaďte Vlastní IP síti tiskárny ryannathans Sítě, Modemy & VoIP 9 5.října 2009 00:43
Nelze tisknout na sdílenou tiskárnu XP Vista gavind Sítě, Modemy & VoIP 1 31. října 2008 03:55
Problém s IP muyiwa Sítě, Modemy & VoIP 4 12. května 2008 01:00
Přidání tiskárny do sítě dmdougie Sítě, Modemy & VoIP 2 18. prosinec 2007 05:53
Nastavení síťové tiskárny Heslo pro XP nand998 Sítě, Modemy & VoIP 1 21. října 2007 10:18
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.