![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| a včera jsem se snažil nastavit něco velmi ineteresthing ... tak jednoduché jako posible: Windows XP Service Pack 2 2002 ![]() .................................................. ..Počítač 1 - [náboje] - Počítačová 2 DSL modem - Linksys Wireless> .................................................. ..Počítač 3 - [náboje] - Počítačová 4 & 5 Počítače 1 a 3 bezdrátových ips: 192.168.1.101 a 192.168.1.102 (192.168.1.1 jako výchozí brána) Počítače 1 a 3 LAN ips: 10.0.0.8 a 10.0.0.6 Ks 2, 4 a 5 ips: s 10.0.0. # Formátu a výchozí brány 192.168.1.101 a 102 za každý mininetwork ... I **** ing. doufáme, že jste pochopil, že ... xDDDD ohkay Všechny počítače mají internetu hned (to byl problém včera) Ale teď mám jiný problém (viděl jsem to přišlo, ale čekal jsem až do konce) Počítačové # 1 má tiskárna je sdílená, a im ležely ... V mé síti míst i může vidět pouze počítač 1, 2 a 3 (samozřejmě můj Linksys DHCP jim dává automatický Ips ... 192.168.1.101 a 102) Nemůžu přístupu obou počítačích Pokud i posedět v počítačové síti 3 v místech vidím ks 1, 4 a 5, ale i cant přístup # 1, který má tiskárnu ... Také počítačům 4 a 5 převýšení viz # 1 na všech ... je jako počítač 3 4 a 5 jsou v trochu mimo síť 1 a 2 a jejich převýšení připojit každý jiný ... Hlavní věc, které jsou schopny tisknout z počítače, 2, 3, 4 a 5 ... Díky za pomoc a připomínky .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očekávám, že Linkys router je prostě není schopna podpořit, aby se moc složité a přemostění sítí dohromady. A já očekávám, že XP je trochu zmatená, pokud je určen k zaslání věci tedy tiskárny sdílení nefunguje. Doporučuji vám buď dostanete serveru nebo zjednodušit věci trochu. Nebo sehnat bezdrátové přístupové body a jejich zakládání v mostovkách reľimy vzít zátěž vypnout XP a bezdrátové karty. Ale, protože se domnívá, máte internet něco funguje, tak jsem očekávat, budete schopni na to, jestli jste dost vytrvat. Hodně štěstí! Aha, a můžu se zeptat proč jste se snaží udělat takové složité síti? LOL
|
| |||
| |||
| Citace:
Ano i podezřelý stejná, ale i im snaží přijít na to, jak se dostat do práce ... Mám na síti tak způsobit v 3yr staré pic, že jsem udělal vidíte aktuální rozložení počítač zde ... jak můžete vidět na DSL je na oppossite stěně počítače a běží dráty uprostřed úřadu není možné ... I didnt mít dost peněz na nákup 5 bezdrátové karty (což by se všichni rádi) tak im pracovat s tím, co mám po ruce ... Včera jsem vyslán tímto: http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/ Myslel jsem ven ... ale teď jsem v této nové situaci, a pokud jste právě zmíněné budu toto číslo jedna také trochu trpělivosti a vytrvalosti (pokud Microsoft tvrdí opak )Díky i tak. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přiřaďte Vlastní IP síti tiskárny | ryannathans | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | 5.října 2009 00:43 |
| Nelze tisknout na sdílenou tiskárnu XP Vista | gavind | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 31. října 2008 03:55 |
| Problém s IP | muyiwa | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 12. května 2008 01:00 |
| Přidání tiskárny do sítě | dmdougie | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 18. prosinec 2007 05:53 |
| Nastavení síťové tiskárny Heslo pro XP | nand998 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 21. října 2007 10:18 |
| Thread Nástroje | |
| |