![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Χθες ήταν καλά προσπαθώντας να στήσετε κάτι πολύ ineteresthing ... τόσο απλό όσο POSIBLE: Windows XP Service Pack 2 2002 ![]() .................................................. ..Υπολογιστών 1 - [Hub] - Computer 2 DSL Modem - Linksys Wireless> .................................................. ..Υπολογιστών 3 - [Hub] - Computer 4 & 5 Υπολογιστές 1 και 3 ασύρματες ips: 192.168.1.101 και 192.168.1.102 (192.168.1.1 ως προεπιλεγμένη πύλη) Υπολογιστές 1 και 3 LAN IPs: 10.0.0.8 και 10.0.0.6 PC 2, 4 και 5 ips: με 10.0.0. # Μορφή και προεπιλογή πύλες 192.168.1.101 και 102 για κάθε mininetwork ... I **** σης ελπίδα σας κατάλαβα ότι ... xDDDD ohkay Όλοι οι υπολογιστές έχουν internet τώρα (αυτό ήταν το πρόβλημα χθες) Αλλά τώρα έχω ένα άλλο θέμα (το είδα, αλλά προέρχονται Περίμενα μέχρι το τέλος) Computer # 1 έχει τον εκτυπωτή, είναι κοινά, και κάθεται εκεί im ... Στο δίκτυο τόπων μου μπορώ μόνο να δείτε υπολογιστή 1, 2 και 3 (φυσικά μου Linksys DHCP τους δίνει αυτόματα Ips ... 192.168.1.101 και 102) θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δύο υπολογιστές Αν κάθομαι στον υπολογιστή 3 στο δίκτυο τόπων Βλέπω τεμ 1, 4 και 5, αλλά θ επίκλισης πρόσβαση # 1, οι οποίες τον εκτυπωτή ... Επίσης υπολογιστές 4 και 5 επίκλισης βλ. # 1 σε όλα τα ... είναι σαν υπολογιστής 3 4 και 5 είναι ένα μικρό δίκτυο, εκτός από 1 και 2 και επίκλισης σύνδεση μεταξύ τους ... Κύρια πράγμα, να είσαι σε θέση να εκτυπώσετε από υπολογιστές 2, 3, 4 και 5 ... Ευχαριστώ για τη βοήθεια και προτάσεις .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αναμένω ότι το Linkys δρομολογητής είναι απλά δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει ότι μεγάλο μέρος της πολυπλοκότητας των δικτύων και τη γεφύρωση του μαζί. Και αυτό που ελπίζω ότι XP είναι λίγο να συγχέεται με την οποία πρόκειται να είναι, ως εκ τούτου, η αποστολή υλικού εκτυπωτών δεν λειτουργεί. Προτείνω να λάβετε είτε ένα διακομιστή ή να απλοποιήσει τα πράγματα λίγο. Ή κάποια σημεία ασύρματης πρόσβασης και να τους σε τρόπους να γεφυρώσει το βάρος off XP και το ασύρματο κάρτες. Αλλά, θεωρώντας έχετε internet είναι κάτι που εργάζονται γι 'αυτό αναμένουμε από εσάς θα είναι σε θέση να να καταλάβω αν επιμείνει αρκετά. Καλή τύχη! Ω, και μπορώ να σας ρωτήσω γιατί προσπαθούν να κάνουν ένα τόσο πολύπλοκο δίκτυο;;; LOL
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ναι, υποψιάζομαι τον ίδιο αλλά θ im προσπαθώντας να υπολογίσω πώς να πάρει αυτό για την εργασία ... Έχω να κάνω το δίκτυο αυτό τον τρόπο προκαλούν στην παλιά 3yr pic που έκανα μπορείτε να δείτε τη διάταξη των actuall υπολογιστή μου εδώ ... όπως μπορείτε να δείτε το DSL είναι για τον τοίχο oppossite των υπολογιστών και η λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής στο μέσο της θητείας δεν είναι επιλογή ... I didn't έχουν αρκετά χρήματα για την αγορά 5 ασύρματη κάρτες (που θα κάνουν όλοι ευχαριστημένοι) im εργασίας τόσο με αυτά που έχω για το χέρι ... Χθες, δημοσιεύτηκε το εξής: http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/ Εγώ κατάλαβα ... αλλά τώρα είμαι σε αυτή τη νέα κατάσταση και, όπως σας προανέφερα θα αριθμός αυτός προβλέπεται επίσης με λίγη υπομονή και επιμονή (στην περίπτωση που δεν Microsoft λέει το αντίθετο )Ευχαριστώ πάντως. |