kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Megosztott nyomtató - Hálózat beállítás probléma

Reply

Téma eszközök
Old Február 8, 2008, 15:43
Csoport tagja

Default Megosztott nyomtató - Hálózat beállítás probléma

Tegnap is igyekezett valami nagyon ineteresthing setup ...

egyszerű posible:

Windows XP
Service Pack 2
2002

.................................................. ..Számítógép-1 - [Hub] - Computer 2
DSL-modem - Linksys Wireless>
.................................................. ..Számítógép 3 - [Hub] - Computer 4 és 5

Számítógépek 1 és 3 vezeték nélküli IP: 192.168.1.101 és 192.168.1.102 (192.168.1.1 Alapértelmezett átjáró)

Számítógépek 1 és 3 LAN IP: 10.0.0.8 és 10.0.0.6

Db 2, 4 és 5 ips: a 10.0.0. # Formátum és az alapértelmezett átjárók 192.168.1.101 és 102 minden mininetwork ...

I hope you **** ing srácok megértették, hogy ... xDDDD

ohkay

Minden számítógépek internetes most (ez volt a probléma yesterday)

De most már egy másik kérdés (láttam, hogy jön, de vártam, amíg a végén)

Computer # 1 a nyomtatót, hogy a megosztott, és az IM ül ... A Hálózati helyek Csak lásd számítógép 1, 2 és 3 (természetesen az én Linksys DHCP ad automatikus ips ... 192.168.1.101 és 102), hogy elérhetőek a számítógépek

Ha ülök a számítógép 3 hálózati helyek Látom db 1, 4 és 5, de én vidám hozzáférés # 1, amelyek a nyomtató ...

Számítógépek is 4 és 5 cant lásd # 1 egyáltalán ...

olyan, mint a számítógép 3 4 és 5 van egy kis hálózat, kivéve az 1. és 2., és cant connect minden más ...

Lényeg, így nyomtatni számítógépek 2, 3, 4 és 5 ...

Kösz a segítséget és javaslatokat ....
Old Február 8, 2008, 16:06
Moderátor Csoport

Arra számítok, hogy a router Linkys egyszerűen nem tudja támogatni, hogy sokkal összetettsége és a hálózatok áthidaló együtt. És azt várják, hogy az XP kezd egy kicsit összekeverni, ha ez azt jelentette, hogy a dolgok így a küldő nyomtató megosztása nem működik.

Azt javasoljuk, hogy akár egy szerveren vagy egyszerűsítik a dolgok egy kicsit.

Vagy egy kis vezeték nélküli hozzáférési pontok, és azokat a módokat, hogy a híd a terhet ki XP és a vezeték nélküli kártyák.

De, mivel még van valami internet dolgozik ezért várják meg kell tenni, hogy a szám ki, ha elég kitartó. Sok szerencsét!

Ja, és tudom kérdezni, miért nem akarta, hogy egy ilyen bonyolult hálózatot??? LOL

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Február 8, 2008, 16:42
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
Arra számítok, hogy a router Linkys egyszerűen nem tudja támogatni, hogy sokkal összetettsége és a hálózatok áthidaló együtt. És azt várják, hogy az XP kezd egy kicsit összekeverni, ha ez azt jelentette, hogy a dolgok így a küldő nyomtató megosztása nem működik.

Azt javasoljuk, hogy akár egy szerveren vagy egyszerűsítik a dolgok egy kicsit.

Vagy egy kis vezeték nélküli hozzáférési pontok, és azokat a módokat, hogy a híd a terhet ki XP és a vezeték nélküli kártyák.

De, mivel még van valami internet dolgozik ezért várják meg kell tenni, hogy a szám ki, ha elég kitartó. Sok szerencsét!

Ja, és tudom kérdezni, miért nem akarta, hogy egy ilyen bonyolult hálózatot??? LOL
hehehe

Persze gyanítom ugyanazt de IM próbál rájönni, hogy hogyan kapom meg a munkát ...

Van, hogy a hálózat ilyen módon okozhat a 3yr régi kép, hogy én láthatja a actuall elrendezését a számítógépet itt ... Amint látható a DSL oppossite van a falon a számítógépeken futó vezetékek és a közepén, a hivatal nem lehetséges ...

I didnt van elég pénz a vásárlás 5 wireless kártyát (ami mindenki boldog) so im dolgozik, amit a kezem ...

Tegnap hirdették meg:

http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/

Rájöttem arra, ... de most én vagyok az új helyzetet, és ahogy az előbb említett fogom ez a szám meg is kis türelem és a kitartás (kivéve, ha a Microsoft azt mondja, az ellenkező )

Thanks anyway.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ha az Egyéni My IP hálózati nyomtató ryannathans Hálózatépítés, Modems & VoIP 9 Október 5, 2009 00:43
Nem lehet nyomtatni XP megosztott nyomtatót Vista gavind Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 31. október 2008 03:55
Probléma IP konfiguráció muyiwa Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 12. május 2008 01:00
Nyomtató hozzáadása a hálózathoz dmdougie Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 18. december 2007 05:53
Hálózati nyomtató beállítása jelszót XP nand998 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 21. október 2007 10:18
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.