![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tegnap is igyekezett valami nagyon ineteresthing setup ... egyszerű posible: Windows XP Service Pack 2 2002 ![]() .................................................. ..Számítógép-1 - [Hub] - Computer 2 DSL-modem - Linksys Wireless> .................................................. ..Számítógép 3 - [Hub] - Computer 4 és 5 Számítógépek 1 és 3 vezeték nélküli IP: 192.168.1.101 és 192.168.1.102 (192.168.1.1 Alapértelmezett átjáró) Számítógépek 1 és 3 LAN IP: 10.0.0.8 és 10.0.0.6 Db 2, 4 és 5 ips: a 10.0.0. # Formátum és az alapértelmezett átjárók 192.168.1.101 és 102 minden mininetwork ... I hope you **** ing srácok megértették, hogy ... xDDDD ohkay Minden számítógépek internetes most (ez volt a probléma yesterday) De most már egy másik kérdés (láttam, hogy jön, de vártam, amíg a végén) Computer # 1 a nyomtatót, hogy a megosztott, és az IM ül ... A Hálózati helyek Csak lásd számítógép 1, 2 és 3 (természetesen az én Linksys DHCP ad automatikus ips ... 192.168.1.101 és 102), hogy elérhetőek a számítógépek Ha ülök a számítógép 3 hálózati helyek Látom db 1, 4 és 5, de én vidám hozzáférés # 1, amelyek a nyomtató ... Számítógépek is 4 és 5 cant lásd # 1 egyáltalán ... olyan, mint a számítógép 3 4 és 5 van egy kis hálózat, kivéve az 1. és 2., és cant connect minden más ... Lényeg, így nyomtatni számítógépek 2, 3, 4 és 5 ... Kösz a segítséget és javaslatokat .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arra számítok, hogy a router Linkys egyszerűen nem tudja támogatni, hogy sokkal összetettsége és a hálózatok áthidaló együtt. És azt várják, hogy az XP kezd egy kicsit összekeverni, ha ez azt jelentette, hogy a dolgok így a küldő nyomtató megosztása nem működik. Azt javasoljuk, hogy akár egy szerveren vagy egyszerűsítik a dolgok egy kicsit. Vagy egy kis vezeték nélküli hozzáférési pontok, és azokat a módokat, hogy a híd a terhet ki XP és a vezeték nélküli kártyák. De, mivel még van valami internet dolgozik ezért várják meg kell tenni, hogy a szám ki, ha elég kitartó. Sok szerencsét! Ja, és tudom kérdezni, miért nem akarta, hogy egy ilyen bonyolult hálózatot??? LOL
|
| |||
| |||
| Idézet:
Persze gyanítom ugyanazt de IM próbál rájönni, hogy hogyan kapom meg a munkát ... Van, hogy a hálózat ilyen módon okozhat a 3yr régi kép, hogy én láthatja a actuall elrendezését a számítógépet itt ... Amint látható a DSL oppossite van a falon a számítógépeken futó vezetékek és a közepén, a hivatal nem lehetséges ... I didnt van elég pénz a vásárlás 5 wireless kártyát (ami mindenki boldog) so im dolgozik, amit a kezem ... Tegnap hirdették meg: http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/ Rájöttem arra, ... de most én vagyok az új helyzetet, és ahogy az előbb említett fogom ez a szám meg is kis türelem és a kitartás (kivéve, ha a Microsoft azt mondja, az ellenkező )Thanks anyway. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ha az Egyéni My IP hálózati nyomtató | ryannathans | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 9 | Október 5, 2009 00:43 |
| Nem lehet nyomtatni XP megosztott nyomtatót Vista | gavind | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 31. október 2008 03:55 |
| Probléma IP konfiguráció | muyiwa | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 12. május 2008 01:00 |
| Nyomtató hozzáadása a hálózathoz | dmdougie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 18. december 2007 05:53 |
| Hálózati nyomtató beállítása jelszót XP | nand998 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 21. október 2007 10:18 |
| Téma eszközök | |
| |