פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

למדפסת משותפת - תצורת רשת בעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 8 פבואר 2008, 15:43
חבר קבוצת

ובכן אתמול הייתי מנסה את תוכנית ההתקנה של משהו מאוד ineteresthing ...

פשוט כמו posible:

Windows XP
Service Pack 2
2002

.................................................. ..מחשב 1 - [הרכזת] - מחשב 2
מודם DSL - אלחוטי Linksys>
.................................................. ..מחשב 3 - [הרכזת] - מחשב 4 & 5

1 ו 3 מחשבים אלחוטית שב"ס: 192.168.1.101 ו 192.168.1.102 (192.168.1.1 כפי שער ברירת מחדל)

מחשבים 1 ו 3 LAN שב"ס: 10.0.0.8 ו 10.0.0.6

Pc 2, 4 ו 5 שב"ס: עם 10.0.0. # פורמט ברירת המחדל ואת השערים 192.168.1.101 ו 102 עבור כל mininetwork ...

**** Ing אני מקווה שאתם מבינים את זה ... xDDDD

ohkay

בכל המחשבים יש אינטרנט עכשיו (זה היה אתמול את הבעיה)

אבל עכשיו יש לי עוד בעיה (ראיתי את זה בא אבל חיכיתי עד הסוף)

מחשב # 1 יש את המדפסת, הוא משותף, ו-IM יושבים שם ... ב 'מיקומי הרשת שלי, אני יכול לראות רק במחשב 1, 2 ו -3 (כמובן שלי Linksys DHCP נותן להם כתובות IP אוטומטית ... 192.168.1.101 ו 102) אני יכול לגשת בשני המחשבים

אם אני יושבת על המחשב ב 3 מקומות ברשת אני יכול לראות מחשבים 1, 4 ו 5, אבל אני לשפע גישה # 1 אשר המדפסת ...

כמו כן מחשבים 4 ו 5 לראות צביעות # 1 בכלל ...

המחשב הוא כמו 3 4 ו 5 הם קצת רשת חוץ מ 1 ו 2 והם לשפע להתחבר אחד לשני ...

ראשי דבר, להיות מסוגל להדפיס ממחשבים 2, 3, 4 ו 5 ...

תודה על העזרה והצעות ....
Old 8 פבואר 2008, 16:06
מנהל קבוצת

אני מצפה כי Linkys הנתב הוא פשוט לא מסוגל לתמוך בו כי הרבה ואת התלות גישור הרשתות יחד. ואני מצפה כי XP מתחיל להיות קצת מבולבלים עם איפה היא אמורה להיות שליחת החומר ומכאן שיתוף המדפסת אינה פועלת.

אני מציע לך לקבל או שרת או לפשט את הדברים קצת.

או לקבל קצת נקודות גישה אלחוטית ולהגדיר אותם על הגשר אופני לקחת ממני את נטל XP ו האלחוטית כרטיסים.

אבל, אתה חייב לקחת בחשבון Internet משהו פועל אז אני מצפה תוכל להבין את זה אם אתה מספיק לשקוד. בהצלחה!

אה, וכן אני יכול לשאול למה אתה מנסה ליצור רשת מורכבת כזו? LOL

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 8 פבואר 2008, 16:42
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי serverguy View Post
אני מצפה כי Linkys הנתב הוא פשוט לא מסוגל לתמוך בו כי הרבה ואת התלות גישור הרשתות יחד. ואני מצפה כי XP מתחיל להיות קצת מבולבלים עם איפה היא אמורה להיות שליחת החומר ומכאן שיתוף המדפסת אינה פועלת.

אני מציע לך לקבל או שרת או לפשט את הדברים קצת.

או לקבל קצת נקודות גישה אלחוטית ולהגדיר אותם על הגשר אופני לקחת ממני את נטל XP ו האלחוטית כרטיסים.

אבל, אתה חייב לקחת בחשבון Internet משהו פועל אז אני מצפה תוכל להבין את זה אם אתה מספיק לשקוד. בהצלחה!

אה, וכן אני יכול לשאול למה אתה מנסה ליצור רשת מורכבת כזו? LOL
hehehe

כן, אני חושד באותו IM אבל אני מנסה להבין איך זה להגיע לעבודה ...

אני חייב לעשות את זה דרך הרשת כי ב 3yr הישן pic כי אני עשיתי אתה יכול לראות את actuall מתווה את המחשב שלי כאן ... כפי שאתה יכול לראות את DSL היא על הקיר oppossite של מחשבים לפעול חוטי במרכז המשרד אינו אופציה ...

I didn't יש מספיק כסף כדי לקנות 5 כרטיסים אלחוטיים (אשר יגרום כולם שמחים) IM לעבוד כל כך עם מה יש לי על היד ...

אני זה פורסם אתמול:

http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/

הבנתי את ... אבל עכשיו אני במצב חדש זה, וזאת פשוט הזכיר אני נתון זה החוצה גם עם מעט סבלנות התמדה ו (אלא אם כן מיקרוסופט אומר ההפך )

תודה בכל מקרה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.