![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| ir vakar aš bandžiau sukonfigūruoti kažką labai ineteresthing ... taip paprasta, kaip posible: Windows XP Service Pack 2 2.002 ![]() .................................................. ..Kompiuterių 1 - [Hub] - Kompiuteris 2 DSL modemas - bevielis LINKSYS> .................................................. ..Kompiuteris 3 - [Hub] - Kompiuterių 4 & 5 Kompiuteriai 1 ir 3 belaidžio IP: 192.168.1.101 ir 192.168.1.102 kaip default gateway 192.168.1.1 () Kompiuteriai 1 ir 3 LAN IP: 10.0.0.8 ir 10.0.0.6 PC 2, 4 ir 5 IPS: su 10.0.0. # Formatą ir numatytąjį vartai 192.168.1.101 ir 102 už kiekvieną mininetwork ... I hope you **** ing vaikinai suprato, kad ... xDDDD ohkay Visi kompiuteriai turi interneto dabar (tai buvo problema vakar) Bet dabar aš turiu kitą klausimą (aš mačiau ją, bet aš dar laukė, kol pabaigoje) Kompiuterių # 1 yra spausdintuvas, tai yra bendras, ir jiems sėdi ten ... Mano tinklo vietos galiu matyti tik kompiuterį 1, 2 ir 3 (žinoma mano Linksys DHCP suteikia jiems automatinis Ips ... 192.168.1.101 ir 102) galima naudotis tiek kompiuteriais Jeigu aš turiu sėdėti tinklo vietose i 3 kompiuterį galima pamatyti vnt 1, 4 ir 5, bet i cant ryšys # 1 kurie spausdintuvas ... Taip pat kompiuteriai, 4 ir 5 cant see # 1 visuose ... yra kaip kompiuterio 3 4 ir 5 yra mažai tinklas, išskyrus 1 ir 2, ir jie cant sujungti tarpusavyje ... Pagrindinis dalykas, o galimybė spausdinti iš kompiuterių, 2, 3, 4 ir 5 ... Ačiū už Pagalba ir pasiūlymų .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikiuosi, kad Linkys maršrutizatorius tiesiog negali pritarti, kad labai sudėtinga ir integruoti tinklų kartu. Ir tikiuosi, kad XP yra truputį supainiota su kai tai reiškė, kad reikia siųsti Daiktai taigi spausdintuvo neveikia. Siūlyčiau arba gauti serverį arba supaprastinti dalykų bitų. Arba gauti kai bevielio ryšio prieigos taškus ir nustatykite jų iki tiltų rūšių imtis išjungti XP našta ir bevielio ryšio korteles. Tačiau, atsižvelgiant jūs turite internete ką nors veikia taip, tikiuosi, jūs galėsite suprasti tai, ar esate pakankamai atkakliai. Sėkmės! Oi, ir aš galiu paklausti, kodėl Jūs bandote atlikti tokį sudėtingą tinklą? LOL
|
| |||
| |||
| Citata:
Taip, manau tą patį, bet aš jiems bando išsiaiškinti, kaip ją gauti darbą ... Turiu padaryti taip, kad tinklas priežastis 3YR senas pic, kad aš padariau galite pamatyti actuall išdėstymas Mano kompiuteris čia ... Kaip matote DSL dėl oppossite sienos kompiuteriai ir rodyti laidų biuro viduryje nėra pasirinkimo ... I didnt turi pakankamai pinigų, kad pirkti 5 belaidžio korteles (kuri leistų visiems malonu), kad jiems darbo su tuo, ką turiu po ranka ... Vakar aš Posted to: http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/ I figured out ... bet dabar aš esu šioje naujoje situacijoje ir, kaip ką tik minėta Aš pav šį vieną iš taip pat šiek tiek kantrybės ir atkaklumo (jei "Microsoft" teigia priešingai )Thanks anyway. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Priskirti Custom IP My Network Printer | ryannathans | Networking, Modems & VoIP | 9 | 5 spalis 2009 00:43 |
| Negali spausdinti XP bendro spausdintuvo iš Vista | gavind | Networking, Modems & VoIP | 1 | 31 spalis 2008 03:55 |
| Problema su IP konfigūraciją | muyiwa | Networking, Modems & VoIP | 4 | Gegužė 12, 2008 01:00 |
| Įrašyta spausdintuvo tinklo | dmdougie | Networking, Modems & VoIP | 2 | 18 gruodis 2007 05:53 |
| Parametrai tinklo spausdintuvas slaptažodį XP | nand998 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 21 spalis 2007 10:18 |
| Temos įrankiai | |
| |