mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Bendri Spausdintuvas - tinklo konfigūracijos problema

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 8, 2008, 15:43
Narys

Default Bendri Spausdintuvas - tinklo konfigūracijos problema

ir vakar aš bandžiau sukonfigūruoti kažką labai ineteresthing ...

taip paprasta, kaip posible:

Windows XP
Service Pack 2
2.002

.................................................. ..Kompiuterių 1 - [Hub] - Kompiuteris 2
DSL modemas - bevielis LINKSYS>
.................................................. ..Kompiuteris 3 - [Hub] - Kompiuterių 4 & 5

Kompiuteriai 1 ir 3 belaidžio IP: 192.168.1.101 ir 192.168.1.102 kaip default gateway 192.168.1.1 ()

Kompiuteriai 1 ir 3 LAN IP: 10.0.0.8 ir 10.0.0.6

PC 2, 4 ir 5 IPS: su 10.0.0. # Formatą ir numatytąjį vartai 192.168.1.101 ir 102 už kiekvieną mininetwork ...

I hope you **** ing vaikinai suprato, kad ... xDDDD

ohkay

Visi kompiuteriai turi interneto dabar (tai buvo problema vakar)

Bet dabar aš turiu kitą klausimą (aš mačiau ją, bet aš dar laukė, kol pabaigoje)

Kompiuterių # 1 yra spausdintuvas, tai yra bendras, ir jiems sėdi ten ... Mano tinklo vietos galiu matyti tik kompiuterį 1, 2 ir 3 (žinoma mano Linksys DHCP suteikia jiems automatinis Ips ... 192.168.1.101 ir 102) galima naudotis tiek kompiuteriais

Jeigu aš turiu sėdėti tinklo vietose i 3 kompiuterį galima pamatyti vnt 1, 4 ir 5, bet i cant ryšys # 1 kurie spausdintuvas ...

Taip pat kompiuteriai, 4 ir 5 cant see # 1 visuose ...

yra kaip kompiuterio 3 4 ir 5 yra mažai tinklas, išskyrus 1 ir 2, ir jie cant sujungti tarpusavyje ...

Pagrindinis dalykas, o galimybė spausdinti iš kompiuterių, 2, 3, 4 ir 5 ...

Ačiū už Pagalba ir pasiūlymų ....
Old Vasaris 8, 2008, 16:06
Moderatorius Grupė

Tikiuosi, kad Linkys maršrutizatorius tiesiog negali pritarti, kad labai sudėtinga ir integruoti tinklų kartu. Ir tikiuosi, kad XP yra truputį supainiota su kai tai reiškė, kad reikia siųsti Daiktai taigi spausdintuvo neveikia.

Siūlyčiau arba gauti serverį arba supaprastinti dalykų bitų.

Arba gauti kai bevielio ryšio prieigos taškus ir nustatykite jų iki tiltų rūšių imtis išjungti XP našta ir bevielio ryšio korteles.

Tačiau, atsižvelgiant jūs turite internete ką nors veikia taip, tikiuosi, jūs galėsite suprasti tai, ar esate pakankamai atkakliai. Sėkmės!

Oi, ir aš galiu paklausti, kodėl Jūs bandote atlikti tokį sudėtingą tinklą? LOL

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Vasaris 8, 2008, 16:42
Narys

Citata:
Originally Posted by serverguy View Post
Tikiuosi, kad Linkys maršrutizatorius tiesiog negali pritarti, kad labai sudėtinga ir integruoti tinklų kartu. Ir tikiuosi, kad XP yra truputį supainiota su kai tai reiškė, kad reikia siųsti Daiktai taigi spausdintuvo neveikia.

Siūlyčiau arba gauti serverį arba supaprastinti dalykų bitų.

Arba gauti kai bevielio ryšio prieigos taškus ir nustatykite jų iki tiltų rūšių imtis išjungti XP našta ir bevielio ryšio korteles.

Tačiau, atsižvelgiant jūs turite internete ką nors veikia taip, tikiuosi, jūs galėsite suprasti tai, ar esate pakankamai atkakliai. Sėkmės!

Oi, ir aš galiu paklausti, kodėl Jūs bandote atlikti tokį sudėtingą tinklą? LOL
Hehehe

Taip, manau tą patį, bet aš jiems bando išsiaiškinti, kaip ją gauti darbą ...

Turiu padaryti taip, kad tinklas priežastis 3YR senas pic, kad aš padariau galite pamatyti actuall išdėstymas Mano kompiuteris čia ... Kaip matote DSL dėl oppossite sienos kompiuteriai ir rodyti laidų biuro viduryje nėra pasirinkimo ...

I didnt turi pakankamai pinigų, kad pirkti 5 belaidžio korteles (kuri leistų visiems malonu), kad jiems darbo su tuo, ką turiu po ranka ...

Vakar aš Posted to:

http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/

I figured out ... bet dabar aš esu šioje naujoje situacijoje ir, kaip ką tik minėta Aš pav šį vieną iš taip pat šiek tiek kantrybės ir atkaklumo (jei "Microsoft" teigia priešingai )

Thanks anyway.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Priskirti Custom IP My Network Printer ryannathans Networking, Modems & VoIP 9 5 spalis 2009 00:43
Negali spausdinti XP bendro spausdintuvo iš Vista gavind Networking, Modems & VoIP 1 31 spalis 2008 03:55
Problema su IP konfigūraciją muyiwa Networking, Modems & VoIP 4 Gegužė 12, 2008 01:00
Įrašyta spausdintuvo tinklo dmdougie Networking, Modems & VoIP 2 18 gruodis 2007 05:53
Parametrai tinklo spausdintuvas slaptažodį XP nand998 Networking, Modems & VoIP 1 21 spalis 2007 10:18
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.