mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Koplietojamu printeri - Tīkla konfigurācijas problēma

Reply

Thread Tools
Old Februāris 8, 2008, 15:43
Loceklis

arī vakar es centos setup kaut ko ļoti ineteresthing ...

tikpat vienkāršu kā posible:

Windows XP
Service Pack 2
2.002

.................................................. ..Datoram 1 - [Hub] - Computer 2
DSL Modem - Wireless Linksys>
.................................................. ..Computer 3 - [Hub] - Computer 4 & 5

Computers 1 un 3 bezvadu ips: 192.168.1.101 un 192.168.1.102 (192.168.1.1 pēc noklusējuma vārteja)

Computers 1 un 3 LAN ips: 10.0.0.8 un 10.0.0.6

Pc 2, 4 un 5 ips: ar 10.0.0. # Formāts un noklusējuma vārtejas 192.168.1.101 un 102 par katru mininetwork ...

Es **** ing ceru, ka jūs puiši saprata, ka ... xDDDD

ohkay

Visiem datoriem ir internets tagad (tas bija problēma yesterday)

Bet tagad man ir cits jautājums (es redzēju, ka nāk, bet es gaidīja līdz gada beigām)

Dators # 1 ir printeris, tas tiek sadalīts, un im sēdēja ... Manā tīkla vietās es varu redzēt tikai datoru 1, 2 un 3 (protams mans Linksys DHCP dod viņiem automātiski Ips ... 192.168.1.101 un 102), es varētu piekļūt abiem datoriem

Ja es varētu sēdēt tīkla vietās i 3 dators var redzēt gab 1, 4 un 5, bet nevaru piekļūt # 1, kas ir printeris ...

Arī datori, 4 un 5 aprunāt redzēt # 1 at all ...

ir kā 3 4 datoru un 5 ir nedaudz tīkla izņemot 1 un 2, un tās aprunāt savienot otru ...

Galvenais, kas ir spējīgs drukāt no 3 datoriem 2, 4 un 5 ...

Paldies par palīdzību un ieteikumiem ....
Old Februāris 8, 2008, 16:06
Moderator Group

Es ceru, ka Linkys router vienkārši nav spējīga atbalstīt, ka liela sarežģītība un plaisas tīkliem kopā. Un es ceru, ka XP kļūst nedaudz sajaukt, ja tas ir paredzēts sūtīt stuff tāpēc printeru koplietošana ir nedarbojas.

Es iesaku jums vai nu saņemt servera vai vienkāršotu lietas mazliet.

Vai iegūt kādu bezvadu piekļuves punktiem un to izveidi tiltu veidiem, lai ņemtu slogu pie XP un bezvadu kartes.

Bet, ņemot vērā, jums ir ieguvuši internetā, kaut kas strādā, tāpēc es ceru, ka jūs varēsiet izdomāt tā, vai jums neatlaidīgam pietiekami. Labu veiksmi!

Ak, un es varu jautāt, kāpēc jūs mēģināt veikt šādu sarežģītu tīklu? LOL

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Februāris 8, 2008, 16:42
Loceklis

Quote:
Originally Posted by serverguy View Post
Es ceru, ka Linkys router vienkārši nav spējīga atbalstīt, ka liela sarežģītība un plaisas tīkliem kopā. Un es ceru, ka XP kļūst nedaudz sajaukt, ja tas ir paredzēts sūtīt stuff tāpēc printeru koplietošana ir nedarbojas.

Es iesaku jums vai nu saņemt servera vai vienkāršotu lietas mazliet.

Vai iegūt kādu bezvadu piekļuves punktiem un to izveidi tiltu veidiem, lai ņemtu slogu pie XP un bezvadu kartes.

Bet, ņemot vērā, jums ir ieguvuši internetā, kaut kas strādā, tāpēc es ceru, ka jūs varēsiet izdomāt tā, vai jums neatlaidīgam pietiekami. Labu veiksmi!

Ak, un es varu jautāt, kāpēc jūs mēģināt veikt šādu sarežģītu tīklu? LOL
hehehe

Yeah Man ir aizdomas, pats, bet es im mēģina izdomāt, kā to dabūt līdz darbam ...

Man ir veikt tīklu, kā radīt izmaiņas 3YR veco pic, ka Es jūs varat redzēt actuall izkārtojums mana datora šeit ... Kā redzat DSL ir par oppossite sienas datoru un darbojas stieples vidū iestāde nav risinājums ...

I didn't ir pietiekami daudz naudas, lai iegādātos 5 wireless kartēm (kurā būtu visi apmierināti) so im darbam ar to, kas man ir uz rokas ...

vakar I ievietojis šo:

http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/

Es sapratu, ... bet tagad es esmu šo jauno situāciju un, kā jūs tikko minēts es izdomāt šo vienu arī nedaudz pacietības un neatlaidības (ja vien Microsoft saka pretējo )

Thanks anyway.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.