mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Imprimantă partajată - Reţeaua de configurare Problemã

Reply

Thread Tools
Old 8 februarie 2008, 15:43
Grupul de stat

Default Imprimantă partajată - Reţeaua de configurare Problemã

bine ieri am încercat să-setup ceva foarte ineteresthing ...

la fel de simplu ca posibil:

Windows XP
Service Pack 2
2002

.................................................. ..Computer 1 - [Hub] - Computer 2
Modem DSL - Linksys Wireless>
.................................................. ..Computer 3 - [Hub] - Computer 4 & 5

Calculatoare 1 şi 3, wireless IP-uri: 192.168.1.101 şi 192.168.1.102 (192.168.1.1 ca gateway implicit)

Calculatoare 1 şi 3 LAN IP-uri: 10.0.0.8 şi 10.0.0.6

PC 2, 4 şi 5 IP-uri: cu 10.0.0. # Formatul şi implicit gateway 192.168.1.101 şi 102 pentru fiecare mininetwork ...

I **** ING speranţă voi înţelege că ... xDDDD

ohkay

Toate calculatoarele au internet acum (care a fost problema de ieri)

Dar acum am o altă problemă (l-am văzut venind, dar am aşteptat până la sfârşitul)

Computer # 1 a imprimantei, aceasta este împărtăşită şi im şedinţei acolo ... În Locurile mele din reţea nu pot vedea doar calculatorul 1, 2 şi 3 (desigur meu Linksys DHCP le dă automat de IP-uri ... 192.168.1.101 şi 102) nu pot accesa ambele calculatoare

Dacă stau în computer în reţea 3 locuri i se poate vedea buc 1, 4 şi 5, dar i cant acces # 1, care au imprimanta ...

De asemenea, 4 şi 5 calculatoare cant vedea # 1 de la toate ...

este ca computer 3 4 şi 5 se află într-o mică reţea în afară de 1 şi 2 şi ei cant conecta reciproc ...

Principalele lucru, capacitatea de a imprima de la calculatoarele 2, 3, 4 şi 5 ...

Multumesc pentru ajutor si sugestii ....
Old 8 februarie 2008, 16:06
Moderator Group

Mă aştept ca Linkys ruter este pur si simplu nu putea să susţină că mult complexitatea şi bridging reţelele împreună. Şi mă aştept ca XP devine un pic confuz, în cazurile în care se doreşte a fi trimiterea chestii imprimante, prin urmare, nu este de lucru.

Iti sugerez sa fie obţine un server sau simplifica lucrurile un pic.

Sau de a lua nişte puncte de acces fără fir şi setaţi-le într-o punte de legătură moduri de a lua povara de pe XP şi fără fir, card.

Dar, având în vedere pe care le-aţi luat de internet este ceva de lucru, aşa că am aştepta va fi în măsură să dau seama dacă persevera suficient. Succes!

Ah, şi aş putea să întreb de ce aţi încercat să facă o astfel de reţea complexă? LOL

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 8 februarie 2008, 16:42
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de serverguy View Post
Mă aştept ca Linkys ruter este pur si simplu nu putea să susţină că mult complexitatea şi bridging reţelele împreună. Şi mă aştept ca XP devine un pic confuz, în cazurile în care se doreşte a fi trimiterea chestii imprimante, prin urmare, nu este de lucru.

Iti sugerez sa fie obţine un server sau simplifica lucrurile un pic.

Sau de a lua nişte puncte de acces fără fir şi setaţi-le într-o punte de legătură moduri de a lua povara de pe XP şi fără fir, card.

Dar, având în vedere pe care le-aţi luat de internet este ceva de lucru, aşa că am aştepta va fi în măsură să dau seama dacă persevera suficient. Succes!

Ah, şi aş putea să întreb de ce aţi încercat să facă o astfel de reţea complexă? LOL
hehehe

Da, cred că la fel, dar am încercat să im seama cum să-l la locul de muncă ...

Am de a face un fel de reţea care determina în 3yr vechi pic că am făcut să te pot vedea actuall aspect de computerul meu de aici ... După cum puteţi vedea DSL este pe perete oppossite de calculatoare şi să fie difuzate de fire în mijlocul unui birou nu este o optiune ...

I didnt avea suficienţi bani pentru a achiziţiona 5 cartele de mobil (pe care toată lumea ar face fericit), astfel im de lucru cu ceea ce am în mână ...

Ieri am postat acest lucru:

http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/

Am dat seama ... dar acum sunt în această situaţie şi ca noi pe care tocmai aţi menţionat I va figura acest afară de asemenea, cu un pic de răbdare şi perseverenţă (cu excepţia cazului în care Microsoft afirmă contrariul )

Multumesc oricum.
Reply

Register

Marcaje