menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Zdieľanej tlačiarne - Sieťová konfigurácia Problem

Reply

Thread Tools
Old 8.února 2008, 15:43
Člen Skupina

Default Zdieľanej tlačiarne - Sieťová konfigurácia Problem

a včera som sa snažil nastaviť niečo veľmi ineteresthing ...

tak jednoduché ako posible:

Windows XP
Service Pack 2
2002

.................................................. ..Počítač 1 - [náboje] - Počítačová 2
DSL modem - Linksys Wireless>
.................................................. ..Počítač 3 - [náboje] - Počítačová 4 & 5

Počítače 1 a 3 bezdrôtových ips: 192.168.1.101 a 192.168.1.102 (192.168.1.1 ako predvolená brána)

Počítače 1 a 3 LAN ips: 10.0.0.8 a 10.0.0.6

Ks 2, 4 a 5 ips: s 10.0.0. # Formátu a predvolenej brány 192.168.1.101 a 102 za každý mininetwork ...

I **** ing dúfame, že ste pochopil, že ... xDDDD

Ohka

Všetky počítače majú internetu hned (to bol problém včera)

Ale teraz mám iný problém (videl som to prišlo, ale čakal som až do konca)

Počítačové # 1 má tlačiareň je zdieľaná, a im ležely ... V mojej sieti miest i môže vidieť iba počítač 1, 2 a 3 (samozrejme môj Linksys DHCP im dáva automatický Ips ... 192.168.1.101 a 102) Nemůžu prístupu oboch počítačoch

Ak aj posedieť v počítačovej sieti 3 v miestach vidím ks 1, 4 a 5, ale i cant prístup # 1, ktorý má tlačiareň ...

Tiež počítačom 4 a 5 prevýšenia pozri # 1 na všetkých ...

je ako počítač 3 4 a 5 sú v trochu mimo siete 1 a 2 a ich prevýšenia pripojiť každý iný ...

Hlavná vec, ktoré sú schopné tlačiť z počítača, 2, 3, 4 a 5 ...

Vďaka za pomoc a pripomienky ....
Old 8.února 2008, 16:06
Moderátor skupiny

Očakávam, že Linkys router je jednoducho nie je schopná podporiť, aby sa moc zložité a přemostění sietí dohromady. A ja očakávam, že XP je trochu zmätená, ak je určený na zaslanie veci teda tlačiarne zdieľanie nefunguje.

Odporúčam vám buď dostanete servera alebo zjednodušiť veci trochu.

Alebo sehnat bezdrôtové prístupové body a ich zakladanie v mostovkách reľimy zobrať záťaž vypnúť XP a bezdrôtové karty.

Ale, pretože sa domnieva, máte internet niečo funguje, tak som očakávať, budete schopní na to, či ste dost vytrvať. Veľa šťastia!

Aha, a môžem sa opýtať prečo ste sa snaží urobiť také zložité sieti? LOL

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 8.února 2008, 16:42
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal serverguy View Post
Očakávam, že Linkys router je jednoducho nie je schopná podporiť, aby sa moc zložité a přemostění sietí dohromady. A ja očakávam, že XP je trochu zmätená, ak je určený na zaslanie veci teda tlačiarne zdieľanie nefunguje.

Odporúčam vám buď dostanete servera alebo zjednodušiť veci trochu.

Alebo sehnat bezdrôtové prístupové body a ich zakladanie v mostovkách reľimy zobrať záťaž vypnúť XP a bezdrôtové karty.

Ale, pretože sa domnieva, máte internet niečo funguje, tak som očakávať, budete schopní na to, či ste dost vytrvať. Veľa šťastia!

Aha, a môžem sa opýtať prečo ste sa snaží urobiť také zložité sieti? LOL
hehehe

Áno aj podozrivý rovnaká, ale aj im snažia prísť na to, ako sa dostať do práce ...

Mám na sieti tak spôsobiť v 3yr staré pic, že som urobil vidíte aktuálne rozloženie počítač tu ... ako môžete vidieť na DSL je na oppossite stene počítača a beží drôty uprostred úradu nie je možné ...

I didnt mať dosť peňazí na nákup 5 bezdrôtové karty (čo by sa všetci radi) tak im pracovať s tým, čo mám po ruke ...

Včera som vyslaný takto:

http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/

Myslel som von ... ale teraz som v tejto novej situácii, a ak ste práve na uvedenej budu toto číslo jedna tiež trochu trpezlivosti a vytrvalosti (ak Microsoft tvrdí opak )

Vďaka aj tak.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Priraďte Vlastná IP sieti tlačiarne ryannathans Siete, Modemy & VoIP 9 5.října 2009 00:43
Nemožno tlačiť na zdieľanú tlačiareň XP Vista gavind Siete, Modemy & VoIP 1 31. októbra 2008 03:55
Problém s IP muyiwa Siete, Modemy & VoIP 4 12. mája 2008 01:00
Pridanie tlačiarne do siete dmdougie Siete, Modemy & VoIP 2 18. december 2007 05:53
Nastavenie sieťové tlačiarne Heslo pre XP nand998 Siete, Modemy & VoIP 1 21. októbra 2007 10:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.