![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| a včera som sa snažil nastaviť niečo veľmi ineteresthing ... tak jednoduché ako posible: Windows XP Service Pack 2 2002 ![]() .................................................. ..Počítač 1 - [náboje] - Počítačová 2 DSL modem - Linksys Wireless> .................................................. ..Počítač 3 - [náboje] - Počítačová 4 & 5 Počítače 1 a 3 bezdrôtových ips: 192.168.1.101 a 192.168.1.102 (192.168.1.1 ako predvolená brána) Počítače 1 a 3 LAN ips: 10.0.0.8 a 10.0.0.6 Ks 2, 4 a 5 ips: s 10.0.0. # Formátu a predvolenej brány 192.168.1.101 a 102 za každý mininetwork ... I **** ing dúfame, že ste pochopil, že ... xDDDD Ohka Všetky počítače majú internetu hned (to bol problém včera) Ale teraz mám iný problém (videl som to prišlo, ale čakal som až do konca) Počítačové # 1 má tlačiareň je zdieľaná, a im ležely ... V mojej sieti miest i môže vidieť iba počítač 1, 2 a 3 (samozrejme môj Linksys DHCP im dáva automatický Ips ... 192.168.1.101 a 102) Nemůžu prístupu oboch počítačoch Ak aj posedieť v počítačovej sieti 3 v miestach vidím ks 1, 4 a 5, ale i cant prístup # 1, ktorý má tlačiareň ... Tiež počítačom 4 a 5 prevýšenia pozri # 1 na všetkých ... je ako počítač 3 4 a 5 sú v trochu mimo siete 1 a 2 a ich prevýšenia pripojiť každý iný ... Hlavná vec, ktoré sú schopné tlačiť z počítača, 2, 3, 4 a 5 ... Vďaka za pomoc a pripomienky .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očakávam, že Linkys router je jednoducho nie je schopná podporiť, aby sa moc zložité a přemostění sietí dohromady. A ja očakávam, že XP je trochu zmätená, ak je určený na zaslanie veci teda tlačiarne zdieľanie nefunguje. Odporúčam vám buď dostanete servera alebo zjednodušiť veci trochu. Alebo sehnat bezdrôtové prístupové body a ich zakladanie v mostovkách reľimy zobrať záťaž vypnúť XP a bezdrôtové karty. Ale, pretože sa domnieva, máte internet niečo funguje, tak som očakávať, budete schopní na to, či ste dost vytrvať. Veľa šťastia! Aha, a môžem sa opýtať prečo ste sa snaží urobiť také zložité sieti? LOL
|
| |||
| |||
| Citácia:
Áno aj podozrivý rovnaká, ale aj im snažia prísť na to, ako sa dostať do práce ... Mám na sieti tak spôsobiť v 3yr staré pic, že som urobil vidíte aktuálne rozloženie počítač tu ... ako môžete vidieť na DSL je na oppossite stene počítača a beží drôty uprostred úradu nie je možné ... I didnt mať dosť peňazí na nákup 5 bezdrôtové karty (čo by sa všetci radi) tak im pracovať s tým, čo mám po ruke ... Včera som vyslaný takto: http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/ Myslel som von ... ale teraz som v tejto novej situácii, a ak ste práve na uvedenej budu toto číslo jedna tiež trochu trpezlivosti a vytrvalosti (ak Microsoft tvrdí opak )Vďaka aj tak. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Priraďte Vlastná IP sieti tlačiarne | ryannathans | Siete, Modemy & VoIP | 9 | 5.října 2009 00:43 |
| Nemožno tlačiť na zdieľanú tlačiareň XP Vista | gavind | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 31. októbra 2008 03:55 |
| Problém s IP | muyiwa | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 12. mája 2008 01:00 |
| Pridanie tlačiarne do siete | dmdougie | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 18. december 2007 05:53 |
| Nastavenie sieťové tlačiarne Heslo pre XP | nand998 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 21. októbra 2007 10:18 |
| Thread Tools | |
| |