![]() |
|
| |||
| |||
| iyi dün ayarladıktan şey çok ineteresthing çalışıyordum ... olarak posible kadar basit: Windows XP Service Pack 2 2002 ![]() .................................................. ..Bilgisayar 1 - [Hub] - Bilgisayar 2 DSL Modem - Kablosuz Linksys> .................................................. ..Bilgisayar 3 - [Hub] - Bilgisayar 4 ve 5 Bilgisayar 1 ve 3 kablosuz IPS: 192.168.1.101 ve 192.168.1.102 (192.168.1.1 varsayılan ağ geçidi olarak) Bilgisayar 1 ve 3 LAN IPS: 10.0.0.8 ve 10.0.0.6 Pc 2, 4 ve 5 ip'leri: ile 10.0.0. # Biçimi ve varsayılan ağ geçidi 192.168.1.101 ve 102 her mininetwork için ... Sizin anladığını umut Ing **** ki ... xDDDD ohkay Tüm bilgisayarlar artık (bu sorun dün) oldu İnternet var (Ben geliyorum ama sonuna kadar bekledim) gördüm Ama şimdi başka bir sorun var Bilgisayar # 1, bu ve paylaşılan var bakimi Sohbet ... yazıcı var Ağımda sadece bilgisayar 1, 2 görebilir ve 3 (tabii ki benim Linksys DHCP onlara) Ben de bilgisayar erişebilirsiniz otomatik IPler ... 192.168.1.101 ve 102 verir I yerlerde Eğer ağ yerleri i bilgisayar 3 oturup, ama i cant erişim # 1 olan yazıcı var adet 1, 4 ve 5 görebilirsiniz ... Ayrıca bilgisayar 4 ve 5 cant tüm # 1 ... bilgisayar 3 4 ve 5 gibi küçük bir ağda 1 ve 2 dışında ve birbirine bağlamak cant ... Ana şey olmak bilgisayarlar 2, 3, 4 ve 5 baskı yapabilirsiniz ... Yardım ve önerileriniz için teşekkürler .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bence Linkys yönlendirici sadece bu kadar karmaşık destek ve birlikte ağlar köprü mümkün değildir bekliyoruz. Ve ben bu XP biraz burada ifade ile karıştırılmamalıdır dolayısıyla yazıcı paylaşımı şeyler göndermek için olmaktadır bekliyoruz çalışmıyor. Sana da bir sunucu almak veya biraz kolaylaştırmak öneririz. Veya bazı kablosuz erişim noktaları ve köprü modları ve kablosuz kartları XP kapatma yük almak için ayarlanması. Ancak, göz önünde bunu ben eğer yeterince sebat bunu çözmek mümkün bekliyoruz çalışıyor İnternet şey var. Iyi şanslar! Oh, ve neden böyle karmaşık bir ağ yapmak için çalışıyoruz sorabilir miyim? LOL
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Evet i aynı ama nasıl çalışır ulaşmak için anlamaya çalışıyorum Sohbet şüpheli ... Ben bu şekilde nedeni 3yr eski resim o Burada benim bilgisayar ve actuall düzenini görebilirsiniz yapılması, şebeke yapmak zorunda ... gibi DSL görebilirsiniz bilgisayarlar ve oppossite duvara ve ofis ortasındaysa teller çalışan bir seçenek değil ... I didnt (ki herkes mutlu) olacak bu yüzden elde ne varsa çalışma Sohbet para 5 kablosuz kartları satın almak için var ... dün bu posted: http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/ Ben anladım ... ama şimdi bu yeni durum ve pm gibi sadece sabır ve azim ve biraz da ile bu rakam olacak bahsedilen (takdirde Microsoft, ters söylüyor )Yine de teşekkürler. |
![]() |
|