![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну, я вчора намагався налаштувати щось дуже ineteresthing ... так просто, як Можливе: Windows XP З пакетом оновлення 2 2002 ![]() .................................................. ..Комп'ютер 1 - [концентратор] - Комп'ютерні 2 DSL-модем - бездротовий Linksys> .................................................. ..Комп'ютерні 3 - [концентратор] - Комп'ютерна 4 & 5 Комп'ютери 1 й 3 бездротових IP-адресами: 192.168.1.101 і 192.168.1.102 (192.168.1.1 як шлюз за замовчуванням) Комп'ютери 1 і 3 IPS-центр: 10.0.0.8 та 10.0.0.6 2 шт, 4 і 5 IP-адреси: з 10.0.0. # Формат і шлюзів за замовчуванням 192.168.1.101 і 102 для кожної mininetwork ... **** Ing Я сподіваюся, що ви хлопці розуміли, що ... XDDDD ohkay Всі комп'ютери до Інтернету зараз (що було вчора проблема) Але тепер у мене є ще одне питання, (я бачив його найближчі, але я чекав, поки в кінці) Computer # 1 має принтер, поділяють його, і їм там сидять ... У My Network Places я бачу тільки комп'ютер 1, 2 і 3 (зрозуміло, моя Linksys DHCP дає їм автоматичне Ips ... 192.168.1.101 і 102) можна отримати доступ з обох комп'ютерів Якщо я сиджу на 3 комп'ютера в мережі місцях я бачу, шт 1, 4 та 5, але я нахиляє доступу # 1, які принтер ... Крім того, комп'ютери 4 і 5 нахиляє див. № 1 на всіх ... подібно до комп'ютера 3 4 і 5 перебувають у маленьких мереж, крім 1 і 2, і вони нахиляє з'єднати один з одним ... Головне, будучи в змозі виконати друк з комп'ютера 2, 3, 4 і 5 ... Дякуємо за допомогу і пропозиції .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я очікую, що маршрутизатор Linkys просто не в змозі підтримувати, що велика складність і ліквідації мереж. І я очікую, що XP стає трохи плутають з якою вона призначена для відправки матеріалу, отже, принтери не працює. Я пропоную вам або отримати сервер або трохи спрощує настройку. Або отримати деякі точки бездротового доступу і налаштувати їх в режимі моста, щоб взяти на себе тягар від XP і бездротової карти. Але, враховуючи, у вас є інтернет-то працює, тому, думаю ви зможете зрозуміти її, якщо ви наполегливо достатньо. Удачи! Ох, і чи можу я запитати, навіщо ви намагаєтесь зробити таку складну мережу?? LOL
|
| |||
| |||
| Цитата:
Та я підозрюю, що ж їм, але я намагався зрозуміти, як змусити його працювати ... Я повинен зробити мережу таким чином викликати в 3yr старі ПОС, що я зробив можна побачити макет actuall мого комп'ютера тут ... Як ви можете бачити це на DSL oppossite стіну з комп'ютерів і ходової проводів у середині служби це не вихід ... Я Didn't вистачає грошей на купівлю 5 бездротових карт (які будуть робити всі щасливі), тому їм роботу з того, що я на боці ... Вчора я опублікував наступне: http://www.computer-juice.com/forums...problem-14452/ Я зрозумів, ... але зараз я перебуваю в цій новій ситуації і як ви тільки що говорили мені це буде фігурувати одна з також з трохи терпіння і завзятості (якщо Microsoft говорить протилежне )Спасибо в будь-якому випадку. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Присвоїти особливий IP Для мережевий принтер | ryannathans | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 5 жовтня 2009 00:43 |
| Не можуть друкувати на загальному принтері XP з Vista | gavind | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 31 жовтня 2008 03:55 |
| Проблема з IP Configuration | muyiwa | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 12 травня 2008 01:00 |
| Установка принтера в мережі | dmdougie | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 18 грудня 2007 05:53 |
| Налаштування мережного принтера пароль на XP | nand998 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 21 жовтня 2007 10:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |