![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз съм сравнително нова за компютри и би желал да получа някои добри съвети, така да направя нещата на първо време. Жена ми има собствен компютър горе и аз имам свои долу. Ние споделяме едно Dial-Up интернет услуга сега. (не може да се highspeed където живеем) Ние искаме да си купя един принтер и да бъде в състояние да го ползват и от двете компютри. Моля, кажете ми най-добрия начин да направите това. Аз не съм като загрижени за разходите, както аз съм за използването на система, която ще направи работата. Аз бях прочетете за "мрежа", но може би може да се опрости нещата за мен. -Благодаря ти! |
|
| |||
| |||
| Трябваше да добавя не искам да тичам жици. Бихте искали да го направите безжична! |
|
| |||
| |||
| ^ DONT Аз мисля, че е възможно да имат безжична комутируема връзка, не че Айв чу във всеки случай. |
|
| |||
| |||
| Може да закупите Canon Pixma MP600R която е вградена в тел / безжична връзка, че е в състояние за тези, които биха искали да споделят принтера. За комутируема връзка, тъй като безжичните изпраща трансмисии чрез безжичен рутер, не мисля, че сте едно. Но аз я предлагам ти да си купя един безжичен рутер, а след това включете го в своя модем и тогава биха могли да бъдат в състояние да hagve безжичен печат:) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптопи принтер Споделяне Способност Забравена върху Млъкни Down | dfr200764 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 24 април 2009 07:38 |
| Споделяне на принтер | Tera | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 8 октомври 2008 10:43 |
| Споделяне на принтер в безжична мрежа | dfr200764 | В мрежа, модеми & VoIP | 8 | 28 Jan 2008 12:29 |
| Принтер споделяне | Velcs | Digital Imaging & Принтери | 2 | 28 Дек 2007 10:04 |
| Споделяне на принтер по netwrk? | dfr200764 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 25 Юни 2007 10:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |