menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Sdílení tiskárny

Reply

Thread Nástroje
Old 25. října 2007, 16:41
Nový člen skupiny

Default Sdílení tiskárny

Nazdar,
Jsem poměrně novým počítačům a rádi bychom si nějakou dobrou radu, tak jsem dělat věci pořádně poprvé.
Moje žena má vlastní počítač nahoře a já jsem si své vlastní dole. Sdílíme dial-up služeb internetu nyní. (nelze získat vysokorychlostní, kde žijeme)
Chceme koupit tiskárnu a být schopen ji používat z obou počítačů.
Prosím, řekněte mi, nejlepším způsobem, jak to udělat. Nejsem jako obává nákladů jako já pomocí systému, který bude dělat svou práci.
Četl jsem o "síť", ale možná byste mohli zjednodušit věci pro mě. -Děkuji vám!
Old 25. října 2007, 16:56
Nový člen skupiny

Default Sdílení tiskárny

Měl jsem přidané nechci běžet dráty. Bych na to bezdrátové!
Old 26. října 2007, 10:34
Člen Skupina

Default Sdílení tiskárny

^ I dont myslet, že je možné mít bezdrátové dial-up připojení, ne že IVE uslyšeli stejně.
Old 4 listopadu 2007, 03:24
Člen Skupina

Default Sdílení tiskárny

Dalo by se koupit Canon Pixma MP600R, který vybudoval-in drát / bezdrátové připojení, které je schopen pro ty, kteří by se chtěli sdílet tiskárnu. O dial-up připojení po bezdrátové přenosy vysílá prostřednictvím bezdrátového routeru Nemyslím si, že máte jeden. Ale já doporučuji vám mohli koupit bezdrátový router a pak zapojte se do modemu a pak byste mohli být schopni hagve bezdrátový tisk:)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Notebooky tiskáren Sdílení Schopnost Ztráty na Vypnout dfr200764 Sítě, Modemy & VoIP 1 24. dubna 2009 07:38
Sdílení tiskárny Tera Sítě, Modemy & VoIP 7 8. října 2008 10:43
Sdílení tiskárny přes bezdrátovou síť dfr200764 Sítě, Modemy & VoIP 8 28. leden 2008 12:29
Sdílení tiskárny Velcs Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 28. prosince 2007 10:04
Sdílení tiskárny na netwrk? dfr200764 Sítě, Modemy & VoIP 1 25. červen 2007 10:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.