![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Jsem poměrně novým počítačům a rádi bychom si nějakou dobrou radu, tak jsem dělat věci pořádně poprvé. Moje žena má vlastní počítač nahoře a já jsem si své vlastní dole. Sdílíme dial-up služeb internetu nyní. (nelze získat vysokorychlostní, kde žijeme) Chceme koupit tiskárnu a být schopen ji používat z obou počítačů. Prosím, řekněte mi, nejlepším způsobem, jak to udělat. Nejsem jako obává nákladů jako já pomocí systému, který bude dělat svou práci. Četl jsem o "síť", ale možná byste mohli zjednodušit věci pro mě. -Děkuji vám! |
|
| |||
| |||
| Měl jsem přidané nechci běžet dráty. Bych na to bezdrátové! |
|
| |||
| |||
| ^ I dont myslet, že je možné mít bezdrátové dial-up připojení, ne že IVE uslyšeli stejně. |
|
| |||
| |||
| Dalo by se koupit Canon Pixma MP600R, který vybudoval-in drát / bezdrátové připojení, které je schopen pro ty, kteří by se chtěli sdílet tiskárnu. O dial-up připojení po bezdrátové přenosy vysílá prostřednictvím bezdrátového routeru Nemyslím si, že máte jeden. Ale já doporučuji vám mohli koupit bezdrátový router a pak zapojte se do modemu a pak byste mohli být schopni hagve bezdrátový tisk:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Notebooky tiskáren Sdílení Schopnost Ztráty na Vypnout | dfr200764 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 24. dubna 2009 07:38 |
| Sdílení tiskárny | Tera | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 8. října 2008 10:43 |
| Sdílení tiskárny přes bezdrátovou síť | dfr200764 | Sítě, Modemy & VoIP | 8 | 28. leden 2008 12:29 |
| Sdílení tiskárny | Velcs | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 28. prosince 2007 10:04 |
| Sdílení tiskárny na netwrk? | dfr200764 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 25. červen 2007 10:27 |
| Thread Nástroje | |
| |