μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Κοινή χρήση εκτυπωτή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Οκτώβρη 2007, 16:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Κοινή χρήση εκτυπωτή

Γεια σου,
Είμαι σχετικά νέος σε υπολογιστές και θα ήθελα να λάβω κάποιες καλές συμβουλές, ώστε να κάνω τα πράγματα η πρώτη φορά.
Η γυναίκα μου έχει δικό του υπολογιστή, πάνω και έχω το δικό μου κάτω. Συμμεριζόμαστε μέσω dial-up internet service τώρα. (δεν μπορούν να λάβουν υψηλή όπου ζούμε)
Θα ήθελα να αγοράσω έναν εκτυπωτή και να είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν και από τους δύο υπολογιστές.
Παρακαλώ να μου πει ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό. Δεν είμαι ως την ανησυχία του για το κόστος που είμαι σχετικά με τη χρήση ενός συστήματος που θα κάνει τη δουλειά του.
Έχω διαβάσει για "δικτύωσης", αλλά ίσως θα μπορούσε να απλοποιήσει τα πράγματα για μένα. Thank-you!
Old 25 Οκτώβρη 2007, 16:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Θα έπρεπε να είχε προσθέσει δεν θέλω να τρέχει τα σύρματα. Θα ήθελα να το κάνω ασύρματα!
Old 26 Οκτωβρίου 2007, 10:34
Μέλος Ομάδα

^ Ι dont πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να έχουμε μια ασύρματη σύνδεση μέσω τηλεφώνου, δεν IVE ακούσει ότι ούτως ή άλλως.
Old 4 Νοεμβρίου 2007, 03:24
Μέλος Ομάδα

Μπορείτε να αγοράσετε το Canon Pixma MP600R που διαθέτει ενσωματωμένες στο σύρμα / ασύρματη σύνδεση που είναι σε θέση για εκείνους που θα ήθελαν να μοιράζονται τον εκτυπωτή. Σχετικά με την dial-up σύνδεση, δεδομένου ότι η ασύρματη μετάδοση στέλνει μέσω του ασύρματου router δεν νομίζω ότι έχετε. Αλλά θα ήθελα να σας προτείνω να αγοράσετε ένα ασύρματο δρομολογητή και στη συνέχεια συνδέστε το μόντεμ σας και κατόπιν θα μπορούσατε να είστε σε θέση να hagve ασύρματη εκτύπωση:)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Φορητοί Η / Υ εκτυπωτών Ικανότητα Lost για Shut Down dfr200764 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 24 Απρ 2009 07:38
Εκτυπωτών Tera Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 8 Οκτ 2008 10:43
Κοινή χρήση εκτυπωτή σε ένα ασύρματο δίκτυο dfr200764 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 8 28 Ιαν 2008 12:29
Εκτυπωτών Velcs Digital Imaging & Printers 2 28 Δεκ. 2007 10:04
Κοινή χρήση του εκτυπωτή σε netwrk; dfr200764 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 25 Ιουν 2007 10:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.