![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ja sam relativno nova na računala, a željeli biste dobili neki dobar savjet kako da učinim stvari prvi put. Moja žena ima svoje računalo katu i imam svoju dolje. Mi dijeliti dial-up internet usluge sada. (ne može dobiti highspeed gdje živimo) Želimo kupiti printer i biti u mogućnosti koristiti ga s oba računala. Molim Vas, recite mi je najbolji način da to učinite. Ja nisam kao zabrinuti cijene kao ja o korištenju sustava, koji će obaviti posao. I've read about "umrežavanje", ali možda bi mogla pojednostaviti stvari za mene. Hvala ti! |
|
| |||
| |||
| Ja sam trebala biti dodan ne želite pokrenuti žica. Želite li to učiniti bežični! |
|
| |||
| |||
| ^ JA dont misliti da je moguće imati bežični dial-up vezu, a ne da imam čuo anyway. |
|
| |||
| |||
| Ti bi mogao kupiti Canon Pixma MP600R koja ima izgrađen-in žice / bežičnu vezu koja je u mogućnosti za one koji bi željeli podijeliti pisač. O dial-up vezu od bežičnog odašiljanja šalje putem bežičnog usmjerivača ja ne mislim da ga imate. Ali ja predlažemo da bi mogli kupiti bežični ruter, a zatim ga priključite u svoj modem i onda bi mogao biti u mogućnosti bežičnog ispisa hagve:) |