kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Nyomtató megosztása

Reply

Téma eszközök
Old Október 25 2007, 16:41
Új tag Csoport

Default Nyomtató megosztása

Szia,
Én viszonylag új számítógépre, és szeretné, hogy néhány jó tanácsot így csinálni a dolgokat az első alkalommal.
A feleségem már a saját számítógépre emeletre és én magam lent. Osztozunk a dial-up internet szolgáltatás most. (nem tud a nagysebességű, ahol élünk)
Azt szeretnénk vásárolni egy nyomtatót, és képes legyen használni a két gépen.
Kérem, mondja meg a legjobb módja annak, hogy erre a célra. Én nem aggódik költség, mint én vagyok a rendszer használatával kapcsolatban, amely ezt a munkát.
Olvastam a "hálózatépítés", de talán lehet egyszerűsíteni a dolgokat számomra. Thank-you!
Old Október 25 2007, 16:56
Új tag Csoport

Azt is hozzátette Nem akarom futtatni wires. Szeretném ezt a vezeték nélküli!
Old Október 26 2007, 10:34
Csoport tagja

^ I dont think it is lehet egy vezeték nélküli dial-up kapcsolatot, nem hogy ive hallottam egyébként.
Old November 4, 2007, 03:24
Csoport tagja

Lehet vásárolni a Canon PIXMA MP600R, amely beépített vezetékes / vezeték nélküli kapcsolat áll tudni, hogy azok számára, akik szeretnék megosztani a nyomtatót. A dial-up kapcsolatot, mivel a vezeték nélküli adattovábbításokra küld a vezeték nélküli router nem hiszem, hogy van egy. De én is ajánlom, hogy vegyél egy vezeték nélküli routert, majd csatlakoztassa a modemet és akkor lehet tenni, hogy a vezeték nélküli nyomtatás hagve:)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Laptopok nyomtatómegosztás Ability Elfelejtette a Kikapcsolásra dfr200764 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 24. április 2009 07:38
Nyomtató megosztása Tera Hálózatépítés, Modems & VoIP 7 8. október 2008 10:43
A megosztás a nyomtató a vezeték nélküli hálózaton keresztül dfr200764 Hálózatépítés, Modems & VoIP 8 28. január 2008 12:29
Nyomtató megosztása Velcs Digital Imaging & Nyomtatók 2 28. december 2007 10:04
Nyomtató megosztása a netwrk? dfr200764 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 25. június 2007 10:27
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.