![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Én viszonylag új számítógépre, és szeretné, hogy néhány jó tanácsot így csinálni a dolgokat az első alkalommal. A feleségem már a saját számítógépre emeletre és én magam lent. Osztozunk a dial-up internet szolgáltatás most. (nem tud a nagysebességű, ahol élünk) Azt szeretnénk vásárolni egy nyomtatót, és képes legyen használni a két gépen. Kérem, mondja meg a legjobb módja annak, hogy erre a célra. Én nem aggódik költség, mint én vagyok a rendszer használatával kapcsolatban, amely ezt a munkát. Olvastam a "hálózatépítés", de talán lehet egyszerűsíteni a dolgokat számomra. Thank-you! |
|
| |||
| |||
| Azt is hozzátette Nem akarom futtatni wires. Szeretném ezt a vezeték nélküli! |
|
| |||
| |||
| ^ I dont think it is lehet egy vezeték nélküli dial-up kapcsolatot, nem hogy ive hallottam egyébként. |
|
| |||
| |||
| Lehet vásárolni a Canon PIXMA MP600R, amely beépített vezetékes / vezeték nélküli kapcsolat áll tudni, hogy azok számára, akik szeretnék megosztani a nyomtatót. A dial-up kapcsolatot, mivel a vezeték nélküli adattovábbításokra küld a vezeték nélküli router nem hiszem, hogy van egy. De én is ajánlom, hogy vegyél egy vezeték nélküli routert, majd csatlakoztassa a modemet és akkor lehet tenni, hogy a vezeték nélküli nyomtatás hagve:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptopok nyomtatómegosztás Ability Elfelejtette a Kikapcsolásra | dfr200764 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 24. április 2009 07:38 |
| Nyomtató megosztása | Tera | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 8. október 2008 10:43 |
| A megosztás a nyomtató a vezeték nélküli hálózaton keresztül | dfr200764 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 8 | 28. január 2008 12:29 |
| Nyomtató megosztása | Velcs | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 28. december 2007 10:04 |
| Nyomtató megosztása a netwrk? | dfr200764 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 25. június 2007 10:27 |
| Téma eszközök | |
| |