![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אני יחסית חדש למחשבים וברצונך לקבל עצות טובות, כך שאני עושה דברים הזכות לראשונה. אשתי יש המחשב שלה למעלה יש לי משלי למטה. אנו משתפים בחיוג שירותי אינטרנט עכשיו. (לא יכול לקבל highspeed בו אנו חיים) אנחנו רוצים לקנות מדפסת ולהיות מסוגל להשתמש בו בשני המחשבים. תגיד לי בבקשה את הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. אני לא מודאג לגבי עלות לי על השימוש במערכת, כי יעשה את העבודה. קראתי על "ברשת", אבל אולי אתה יכול לפשט את הדברים בשבילי. תודה! |
|
| |||
| |||
| הייתי צריך הוסיף אני לא רוצה להריץ חוטים. רוצה לעשות את זה אלחוטי! |
|
| |||
| |||
| Dont ^ אני חושב שזה אפשרי שיהיה אלחוטית חיוג, ive כי לא שמעתי בכלל. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לקנות את Canon Pixma MP600R אשר מובנים חוט / חיבור אלחוטי כי הוא מסוגל שבוצעו עבור מי היית רוצה לשתף את המדפסת. אודות חיוג מאז אלחוטית שולחת שידורים באמצעות נתב אלחוטי, אני לא חושב שיש לך אחד. אבל אולי אני מציע לך לקנות נתב אלחוטי ואז זה תקע את המודם ולאחר מכן אתה יכול להיות מסוגל hagve הדפסה אלחוטית:) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשבים נישאים למדפסת יכולת שיתוף אבידה על כיבוי | dfr200764 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 24 אפריל 2009 07:38 |
| שיתוף מדפסת | Tera | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 8 אוקטובר 2008 10:43 |
| שיתוף מדפסת דרך רשת אלחוטית | dfr200764 | רישות, מודמים & VoIP | 8 | -28 ינואר 2008 12:29 |
| שיתוף מדפסת | Velcs | Digital Imaging & מדפסות | 2 | -28 דצמבר 2007 10:04 |
| שיתוף מדפסת על netwrk? | dfr200764 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -25 בחודש יוני 2007 10:27 |
| שרשרת כלים | |
| |