mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Printer Sharing

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 25, 2007, 16:41
Naujas Narys

Labas,
Aš gana nauja kompiuteriuose ir norėtų gauti gerų patarimų, kad aš ką teisę pirmą kartą.
Mano žmona turi ją savo kompiuteryje laiptais ir turiu savo aukšte. Mes dalijamės "dial-up internet service dabar. (can't get Highspeed, kur mes gyvename)
Mes norime pirkti spausdintuvą ir galima jį naudoti iš abiejų kompiuterių.
Pasakykite man, geriausias būdas tai padaryti. Aš ne taip susirūpinęs kaina, kaip aš apie naudojimąsi sistema, kuri atliks darbą.
Perskaičiau apie "Networking", bet galbūt galėtų supaprastinti dalykų man. Ačiū!
Old Spalis 25, 2007, 16:56
Naujas Narys

Norėčiau turėti pridėtinės I don't wanna run laidų. Norėtų tai daryti bevieliu!
Old Spalis 26, 2007, 10:34
Narys

^ I dont think įmanoma turėti bevielio ryšio telefono, o ne kad IVE išgirsti anyway.
Old Lapkritis 4, 2007, 03:24
Narys

Galima pirkti Canon Pixma MP600R kuris integruotą viela / bevielis ryšys, kuris gali padaryti tiems, kurie norėtų pasidalyti spausdintuvas. Apie "dial-up ryšį nuo bevielio siunčia transliacijas per bevielį maršrutizatorių Nemanau, kad turite vieną. Bet galiu pasiūlyti jums pirkti wireless router, tada prijunkite jį savo modemą ir tada jūs galite turėti galimybę hagve bevielio spausdinimo:)
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.